Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Helsingør Kommune søger 2 kollegaer til BPA-og merudgiftssager

Helsingør Kommune

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
26-11-2020
GENOPSLAG - Center for Særlig Social Indsats i Helsingør Kommune søger 2 kollegaer til BPA-og merudgiftssager

Brænder du for det socialfaglige arbejde, og er du også glad for tal og økonomi? Så er du vores nye kollega

Vi har is i maven og tror på at vores kommende kollegaer lige nu bare har travlt med COVID-19, livet og hvad der nu ellers rører sig og at du bare ikke nåede at søge i første omgang. Så nu har du muligheden igen. Vi ser gerne ansøgninger, hvor du som ansøger skriver dig ind i opslaget og tilkendegiver, at du har forstået, hvad jobbet går ud på.

I Helsingør Kommune er vi indenfor voksenområdet gået den mere specialiserede vej og søger derfor to kollegaer til et specialiseret team, som sammen med en tredje kollega skal behandle vores BPA- og merudgiftssager.

Du kan være jurist, kontoruddannet, sygeplejerske, ergoterapeut, socialrådgiver, socialformidler eller måske noget helt andet af baggrund. Vi prioriterer ansøgere med sagsbehandlingserfaring på myndighedsniveau, og vi ser gerne, at du har erfaring med selvstændige forvaltningsretlige afgørelser, men dog at du som minimum kan arbejde selvstændigt og struktureret.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at behandle BPA- og merudgiftssager, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er interesseret i specialisere dig i de to paragraffer dvs. Servicelovens 96 og 100, og finder det spændende at skulle gøre en aktiv indsats for at holde dig opdateret med den nyeste viden inden for området. Vi skal nok sørge for grundig oplæring og vil sørge for løbende kompetenceudvikling og sparring.

Du bliver en specialiseret del af et større rådgiverteam, som vægter det faglige niveau højt. Vi har et godt kollegialt fællesskab, hvor der er plads til både grin og faglig sparring.

I arbejdet får du den socialfaglige del, hvor du gennem møder med borgeren skal udrede og afdække behov inden iværksættelse af foranstaltninger. Samtidig får du rig mulighed for at udfordre dine matematiske evner, når du skal beregne merudgifter og regulere budget- og udregningsskemaer til BPA-ordningerne.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:

  • Udredning ved nye ansøgninger ved hjælp af VUM.

  • Iværksætte foranstaltninger og følge op på foranstaltninger.

  • Møder med borger for at afdække behov med henblik på at lave korrekte og fyldestgørende vurderinger og afgørelser.

  • At bidrage til at understøtte borgernes udvikling, så de kan mestre og få lov til at leve deres liv med mindst mulig indblanding fra kommunen, men med den rette og tilpassede indsats.

  • At kunne finde den gyldne vej, så borgerne får, hvad de har krav på, men også med et blik for kommunens økonomi, når løsninger vælges og afgørelser træffes.

  • Bidrage til løsning af de ad hoc opgaver, som løbende forekommer i en afdeling.

 

Visitation og Indsats er kendetegnet ved, at fagligheden og kvaliteten i borgersamarbejdet hele tiden tilpasses. Vi tilstræber at have et arbejdsmiljø med en høj grad af frihed i tilrettelæggelsen af arbejdet, og du kan i vid udstrækning selv planlægge din arbejdsdag. Helsingør Kommune tilbyder supervision. Ud over dine faglige kompetencer, forventer vi yderligere, at du aktivt bidrager til trivslen på arbejdspladsen, da vi vægter godt kollegialt arbejdsfællesskab med respekt for personlig forskellighed.

Løn efter gældende overenskomst.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte leder Anne Kyung Nielsen på tlf.nr. 25313196. Du kan læse mere om os på www.helsingorkommune.dk

Ansøgningsfrist er søndag den 13. december. Vi holder samtaler fredag den 18. december. Vi forventer, at ansættelse kan ske senest pr 1. februar 2020.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Helsingør Kommune

Adresse 1
Stengade 59
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-11-2020
Udløber
13-12-2020
Kviknummer
LJA-81426755
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Helsingør Kommune

Adresse
Stengade 59
3000
Helsingør
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-11-2020
Ansøgningsfrist
13-12-2020
Kviknummer
LJA-81426755
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed