Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være souschef og prøve kræfter med ledelse, kompleks jura og målrettet driftsstyring?

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2023

Så har du nu mulighed for at arbejde med faglig udvikling og udvikling af driften i en dynamisk styrelse, hvor ledelsesudvikling og inddragelse af medarbejderne er i fokus. Vi søger en ny souschef til kontoret EU, fordi kontorets nuværende souschef tager et nyt skridt ad ledelsesvejen i organisationen.

Din nye hverdag kommer til at foregå i Valby, hvor du bliver en del af kontoret EU i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). Sammen med kontorchefen kommer du til at stå i spidsen for et kontor, som har medarbejdere i både Valby og Aarhus, der arbejder med juridisk sagsbehandling og EU-rettens regler om fri bevægelighed.

Kontoret har ansvaret for behandlingen af sager om familiesammenføring til danske statsborgere efter EU-retten, familiesammenføring mellem tredjelandsborgere og unionsborgere og ophør af opholdsret. Vi behandler også ansøgninger fra britiske statsborgere og deres familier om ophold i Danmark efter Brexit på baggrund af udtrædelsesaftalen mellem Det Forende Kongerige og EU.

Du bliver en del af en styrelse og en koncern, som arbejder struktureret med ledelsesudvikling og har stort fokus på intern mobilitet. Sammen med vores andre souschefer og chefer bliver du en del af vores lederforum, hvor vi løbende diskuterer og reflekterer over forskellige ledelsesrelevante temaer, og vi har stort fokus på din udvikling.

Jeg går glad på arbejde hver dag, fordi jeg har mulighed for at gøre en forskel. Jeg er meget bevidst om, at de beslutninger, vi træffer, har stor betydning for borgerne, og mit samarbejde med medarbejderne og med mine ledelseskolleger giver mig udfordringer på den gode måde og er med til at udvikle mig fagligt og personligt som leder. Allan, nuværende souschef i EU og kommende enhedschef i søsterkontoret Fast-track

Dine opgaver som souschef i EU bliver at:

  • understøtte kontorchefen i den daglige ledelse af kontoret
  • være en lettilgængelig og fagligt stærk sparringspartner for medarbejderne, der understøtter deres udvikling
  • kvalitetssikre leverancer fra kontoret
  • understøtte den kontinuerlige udvikling af driftsstyringen i kontoret
  • bidrage til den tværfaglige udvikling i organisationen

EU har 30 medarbejdere, og du bliver en del af kontorets ledelsesteam, hvor du skal være med til at træffe ledelsesbeslutninger og bistå kontorchefen med at lede en gruppe dygtige medarbejdere med forskellige erfaringer og uddannelsesbaggrunde.

Om SIRI

SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge fra hele verden, som vil arbejde eller studere i Danmark. Vi sikrer EU-borgere nem og hurtig adgang til Danmark. Vi vejleder kommunerne om integration og forebyggelse, og vi udarbejder prøver i dansk og viden om Danmark.

Du kan læse mere om SIRI og Kontoret EU her.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant akademisk uddannelse, fx cand.jur. eller cand.scient.pol. og har erfaring fra en organisation, der arbejder med juridisk sagsbehandling. Det er en fordel, hvis du har kendskab til udlændingeret og har erfaring fra en lignende stilling eller i øvrigt erfaring med uformel ledelse, fx som teamkoordinator eller projektleder.

Derudover kommer du med:

  • forståelse for og indsigt i de processer og krav, der kendetegner opgaverne i en styrelse
  • evnen til at skabe relationer både i dit kontor og på tværs af organisationen, så du både kan understøtte det gode samarbejde og den faglige vidensdeling
  • lyst til udvikling både af dig selv, medarbejderne og organisationens opgaver

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som specialkonsulent eller chefkonsulent på baggrund af dine kvalifikationer og erfaring. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Du skal være sikkerhedsgodkendt til HEMMELIGT for at arbejde i denne stilling, og kunne opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Kontakt os

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Meier på telefonnummer 72 14 24 99 eller nuværende souschef Allan Dyrlund Parbst på telefonnummer 72 14 24 01.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 8. oktober 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 41

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Carl Jacobsens Vej 39
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
LJA-85077446
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Carl Jacobsens Vej 39
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-09-2023
Ansøgningsfrist
08-10-2023
Kviknummer
LJA-85077446
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed