Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at arbejde med persondataretten?

Region Hovedstadens Psykiatri

Storkøbenhavn

Indrykket
13-06-2019

Har du lyst til at arbejde med persondataretten og blive en del af et engageret team, der har til opgave at rådgive og understøtte Region Hovedstaden Psykiatri på dette område, så er du måske vores ny kollega?

Region Hovedstadens Psykiatri søger en dygtig og engageret jurist til at rådgive og behandle sager om personretten for vores direktion og vores 9 psykiatriske centre.

Vi tilbyder dig

 • Et spændende og udfordrende job med varierende og selvstændige opgaver

 • En bred kontaktflade til såvel hospitalets direktion, ledelser og medarbejdere på vores centre, patienter og forskellige eksterne samarbejdsparter

 • Rig mulighed for faglig og personlig udvikling samt deltagelse i juridiske netværk

 • En hverdag med dygtige kollegaer, et godt arbejdsmiljø og godt humør

Opgaven
Du vil blive Region Hovedstaden Psykiatris Persondata Beskyttelses Ambassadør (DPA), og indgå i regionens netværk. Dine opgaver vil blandt andet være at yde juridisk rådgivning til vores direktion, hospitalsledelse og vores centre om persondataretten samt afklaring af principielle juridiske spørgsmål om behandling af persondata samt at sikrer, at reglerne efterleves i Region Hovedstaden Psykiatri.

Som jurist hos os vil du beskæftige dig med en bred vifte af opgaver og spørgsmål indenfor persondataretten med et spændende sammenspil med sundhedsretten. Der vil også være arbejdsopgaver relateret til mere generelle offentligretlige juridiske problemstillinger.

En del af et dygtigt team
Du bliver en del af sekretariatsteamet, der har som kerneopgaver at skabe værdi for patienten ved at yde effektiv og kompetent service, planlægning og rådgivning for hospitalets direktion og hospitalsledelser.

Du bliver en del af et dygtigt og ambitiøst sekretariatsteam på 8 medarbejdere og en teamleder. Vi har en professionel, respektfuld og humoristisk tone samt et godt kollegaskab og samarbejde med organisationens stabe og centre.

Du vil som en naturlig del af din arbejdsdag skulle forvente at være del ude på vores centre, og når du ikke er ude på centrene, vil du fysisk sidde sammen med vores andre jurister.

Vi vil gerne ansætte en kollega, der:

 • Er uddannet cand.jur.; enten nyuddannet eller med flere års erfaring

 • Er dygtig og har interesse for persondata- og sundhedsretten og gerne kendskab til psykiatriret, men det er ikke et krav

 • Har et godt overblik og god dømmekraft; også når det skal gå stærkt

 • Tænker pragmatisk og trives med komplekse juridiske problemstillinger

 • Er god til at udtrykke sig præcist både skriftligt og mundtligt

 • Har lyst til og evt. erfaring med at undervise

 • Har et godt humør og værdsætter et godt teamsamarbejde

Hvor bor vi
Region Hovedstadens Psykiatris administration er beliggende centralt i København på Østerbro. Sekretariatsteamet sidder i Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen, hvor vi er ca. 25 medarbejdere, der arbejder målrettet og engageret i et tværfagligt miljø med opgaver inden for kommunikation, direktions- og sekretariatsbetjening samt juridisk rådgivning.

Forbedringskultur 
Hos os bliver du også en del af en forbedringskultur, hvor vi styrer efter at skabe mere værdi for borgere, patienter og pårørende. I dagligdagen betyder det, at du sammen med dine kolleger har fokus på systematisk at forbedre kvaliteten i jeres arbejde, den nødvendige kompetenceudvikling og effektiviteten af vores arbejdsgange, ud fra patienternes ønsker og behov.

Vil du vide mere om stillingen?
Kontakt teamleder Gritt Basse på tlf.: 2978 7161 eller mail: gritt.basse@regionh.dk

Ansættelse og løn
Du ansættes i overensstemmelse med gældende overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timers ugentlig arbejdstid.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV via linket på siden. Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag den 27. juni 2019 kl. 12.00. Ansøgere kan dog blive indkaldt til samtale løbende og altså før fristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund.

Om Region Hovedstadens Psykiatri
Region Hovedstadens Psykiatri er Danmarks største psykiatriske hospital. Vi har patienten i centrum, når vi årligt behandler ca. 50.000 børn og voksne med psykiske sygdomme som skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.


Del dette job

Kontakt

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse 1
Kristineberg 3
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-06-2019
Udløber
27-06-2019
Kviknummer
LJA-74069137
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

HK i Norge, Region Agder og Rogaland

Kulturdepartementet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse
Kristineberg 3
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-06-2019
Ansøgningsfrist
27-06-2019
Kviknummer
LJA-74069137
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura
Beliggenhed