Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HAR DU ET SKARPT SPROGLIGT ØJE OG FLAIR FOR AT BRYDE KOMPLICERET INDHOLD NED TIL SIMPLE BUDSKABER?

TAXA 4x35

Vanløse, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2022

Brænder du for kommunikation? Er du en stærk skribent med sans for formidling? Og vil du være med til at formidle den nyeste viden om emner som grønne biler, infrastruktur og TAXA 4X35s arbejde til vores vognmænd og chauffører? Så er stillingen som kommunikationsstudent hos TAXA 4x35 måske lige noget for dig.

TAXA 4x35 søger en studentermedhjælper 15 timer om ugen, der har flair for kommunikation, god samfundsforståelse og ikke er bange for administrative opgaver, som kan bidrage til at udvikle indhold, der inspirerer, engagerer og aktiverer TAXAs vognmænd og chauffører.

OM DIG

  • Du kan formidle fagligt kompliceret stof på en letforståelig måde
  • Du er god til at skrive og har lyst til at prøve det, du kan af i praksis
  • Du kender til forskellige genrer inden for tekster og har blik for at målrette din stil og kommunikation i forhold til den pågældende kanal og budskab
  • Du har erfaring med sociale medier og kender virkemidler og præmisser for gennemslag og vækst
  • Du har erfaring med at arbejde med grafiske produkter, infografikker og billedbehandling og har blik for detaljen
  • Du har minimum 1,5 år tilbage af dit studie.

Vi forestiller os, at du er i gang med at uddanne dig indenfor kommunikation, men om du læser på Københavns Universitet, RUC, Copenhagen Business School eller noget helt fjerde har ingen betydning for os. Vi lægger stor vægt på, at du har erfaring med at producere tekster med korte deadlines og til en alsidig målgruppe. Derudover er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og opsøgende, synes det vil være sjovt at lære mere om taxabranchen, og har mod på at kaste dig ud i mange forskellige opgaver.

Din primære opgave vil være at bidrage med nyheder til vores interne kommunikationsapp til vores vognmænd og chauffører. Det kræver både baggrundsresearch, tekstproduktion, visuel formidling, samt en forståelse for forskellige målgrupper. Derudover vil du arbejde bredt med kommunikations- og formidlingsopgaver, såsom korrekturlæsning, bidrage til udarbejdelse af bestyrelsesmateriale, pressearbejde og diverse ad hoc-opgaver.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en flad organisation, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du vil få et bredt samarbejde i organisationen, hvorfor det er vigtigt, at du både er udadvendt og lyttende. Derudover vil du have stor grad af frihed til at tilrettelægge din arbejdstid, så det passer sammen med dit studie.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte presse- og kommunikationskonsulent, Mette D. Jensen på 2229 0897. 

ANSØGNING

Send din ansøgning, CV, eksamensudskrift og et par eksempler på en tekst, du har skrevet, såsom en artikel, et blogindlæg, et essay, en anmeldelse eller lignende HER senest den 1. december. Vi forventer at holde samtaler i uge 48, og håber at ansætte med opstart hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

OM TAXA

TAXA 4x35 er en forening beliggende i Vanløse, med ca. 900 vogne. TAXA 4x35 er ejet af over 550 selvstændige vognmænd, som driver deres egen vognmandsforretning med over 2000 ansatte chauffører.

Med mere end 100 års erfaring er TAXA 4x35 en fast del af bybilledet i København og omegn. TAXA 4x35 kører over 5,5 mio. ture om året og tilbyder både privat og erhvervskørsel samt flex-, læge- og skolekørsel.

Du kan læse mere om TAXA 4x35 på www.taxa.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

TAXA 4x35

Adresse 1
Rosenlunds Allé 8
2720 Vanløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2022
Udløber
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84216877
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

TAXA 4x35

Adresse
Rosenlunds Allé 8
2720
Vanløse
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-11-2022
Ansøgningsfrist
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84216877
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed