Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du ambitioner om at udvikle fjernvarmen i Hovedstaden?

CTR I/S

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
02-10-2020

Vi søger en ambitiøs kollega, der har interesse for og viden om energi og fjernvarmesystemer og som ønsker at bidrage til udvikling af bæredygtig varme fra Danmarks største fjernvarmesystem.

Du vil indgå i et lille team i CTR med fire kollegaer, der i fællesskab har ansvaret for indkøb af fjernvarme samt planlægning og udvikling af CTRs fremtidige energiforsyning.

Dine konkrete opgaver kommer blandt andet til at bestå af:

  • Forberede og deltage i forhandlinger om køb af varme

  • Deltage i projekter vedr. udvikling af en fremtidig bæredygtig fjernvarmeforsyning

  • Bidrage til at sikre løbende indpasning af nye fjernvarmeteknologier i fjernvarmesystemet

  • Analyseopgaver i relation til varme køb på kort og lang sigt

  • Bidrage til udvikling af den fælles lastfordeling af fjernvarme i Hovedstaden

 

Du har gennemført en kandidat uddannelse og har energifaglig, økonomisk og juridisk forståelse. Du har erfaring fra arbejde i energisektoren eller en beslægtet branche. Du har en analytisk tilgang til nye problemstillinger og har erfaring med forhandlinger. Du kan formidle teknisk vanskelige problemstillinger både skriftligt og mundtligt.

Som person er du omgængelig og ser værdien af samarbejde. Du kan arbejde selvstændig og selv sætte retning på dine opgaver. Du er ambitiøs og ønsker at gøre en forskel.

Vi tilbyder en alsidig og varierede stilling med stor indflydelse på egne opgaver. Vores planlægningsteam er erfarne folk, der er glade for at dele deres viden. Vi er et dynamisk team, som også kan lide at idéudvikle, og optimere vores arbejde.

CTR er en kreds af 34 højt specialiserede og erfarne mennesker. Organisationens størrelse gør, at der er kort vej fra tanke til handling og at hver enkelt medarbejder har en bred arbejdsportefølje og stor indflydelse på eget arbejde. Vi er alle afhængige af tæt samarbejde og løbende vidensdeling på tværs, og vi har alle en følelse af medansvar for vores fælles opgave at levere bæredygtig og effektiv fjernvarme. Vi har fokus på faglig og personlig udvikling, herunder efteruddannelse - og har et godt arbejdsklima med en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte markedschef Lars Hansen på telefon 3015 0832. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.ctr.dk.

Ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst med KL og indebærer flextid, pensionsordning, sundhedsfor-sikring og andre personalegoder. Tiltrædelse 1. januar 2021 - eller hurtigst muligt.

Vi bor på Stæhr Johansens Vej 38, 2000 Frederiksberg lige ved Metroen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på dansk og et kort CV via e-mail til Charlotte Kruse ck@ctr. dk  senest den 1. november 2020.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

CTR I/S

Adresse 1
Stæhr Johansens Vej 38
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-10-2020
Udløber
01-11-2020
Kviknummer
LJA-81226447
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

CTR I/S

Adresse
Stæhr Johansens Vej 38
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-10-2020
Ansøgningsfrist
01-11-2020
Kviknummer
LJA-81226447
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed