Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Halberg A/S søger studentermedhjælper til HR

Halberg A/S

Svendborg, Fyn

Indrykket
07-12-2020

Kunne du tænke dig et relevant studiearbejde i en international virksomhed, der efter mere end 130 år stadig er i vækst, og hvor frihed under ansvar er en grundsten i vores gode arbejdsmiljø?

Halberg A/S har brug for en studentermedarbejder til at varetage og understøtte de eksisterende opgaver og HR-processer i koncernen. HR fungerer som shared service funktion i Halberg-koncernen, der bl.a. omfatter Mac Baren Tobacco Company A/S, Ministry of Snus, Best Western PLUS Hotel Svendborg og Fredericia samt ELKA Rainwear. Derudover har vi også aktiviteter i bl.a. USA og Tyskland.

Jobbet

Som studentermedhjælper i HR får du et alsidigt studiejob med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Du vil dels få dine egne ansvarsområder og dels indgå som en vigtig brik i det operationelle arbejde i HR som support for koncernens forskelligartede selskaber.

Eksempler på arbejdsopgaver:
 • Skrive nyheder til intranettet
 • Opdatere personalepolitikker og personalehåndbog generelt
 • Arkivere personalefiler
 • Opdatere nyt HR-system med fotos af alle medarbejdere
 • Håndtere jobansøgere og koordinere rekrutteringsforløb
 • Koordinere introprogrammer for nye medarbejdere
 • Employer Branding via SoMe
 • Diverse ad hoc opgaver

Arbejdstiden er fleksibel men forventes at ligge i intervallet 8-16 timer ugentligt. Der tages naturligvis hensyn til både almindelig studieaktivitet og eksamensperioder.

Din baggrund

Du er i gang med en relevant HR kandidatuddannelse og har minimum 1 år tilbage af din uddannelse. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og har via dit studie tilegnet dig grundlæggende viden om HR.

Din profil
 • Du er selvstændig og struktureret
 • Du er lærenem
 • Du kan lide at tage ansvar for jobbet
 • Du er mødestabil
 • Du har gode samarbejdsevner og et godt humør

Gennem denne stilling opnår du et bredt kendskab til HR og får mulighed for at styrke både dine kommunikative og koordinerende færdigheder som HR-support for flere selskaber og dermed forskellige medarbejdergrupper.

Jobbet slåes op i forbindelse med et barselsvikariat i afdelingen. Du vil derfor referere til HR Koordinator Ida Østerberg Brændstrup, som også kan kontaktes ved spørgsmål.

Samtaler afholdes løbende og forventet ansættelse er medio januar 2021.

Vi ser rigtig meget frem til at høre fra dig.

Halberg A/S, er en traditionsrig og veldrevet familievirksomhed med base i Svendborg med en årlig omsætning på kr. 641 mio. Vi har aktiviteter inden for produktion af tobak, hoteldrift, investeringer i virksomheder og ejendomsinvestering. Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, som værner om vores 384 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling.

Læs mere om os og vores værdier på www.halberg-as.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Halberg A/S

Adresse 1
Tinghusgade 20A
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-12-2020
Udløber
01-02-2021
Kviknummer
LJA-81460811
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Halberg A/S

Adresse
Tinghusgade 20A
5700
Svendborg
Praktisk information
Indrykket
07-12-2020
Ansøgningsfrist
01-02-2021
Kviknummer
LJA-81460811
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed