Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grundig og dygtig jurist med flair for et politisk opgavefelt til Kontoret for Boliglovgivning i Transport- og Boligministeriets departement

Transport- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-11-2019

I Transport- og Boligministeriet beskæftiger vi os med mange vigtige dagsordener. Det gælder, når der bygges nye motorveje, jernbaner og broer og når huslejefastsættelse i boligreguleringsloven skal gentænkes på baggrund af det politiske fokus på udenlandske kapitalfondes opkøb af udlejningsejendomme, når lejelovgivningen skal gøres mere overskuelig og sættes i helt nye rammer, og når andelsbolighavernes finansieringsmuligheder skal sættes i fokus.

 

Ministeriets opgaver står derfor ofte højt på den politiske dagsorden og vil være spændende for dig, som er interesseret i et varieret, dynamisk, analytisk, politisk og juridisk opgavefelt, der giver en bred erfaring inden for en række aspekter af arbejdet i en politisk ledet organisation.

 

Er du interesseret i at få selvstændigt ansvar, faglige udfordringer på højt niveau og i at arbejde tæt på den politiske beslutningsproces på ministeriets område? Så kan du søge vores ledige stilling i Kontoret for Boliglovgivning.

 

Stillingen

Arbejdsopgaverne i Kontoret for Boliglovgivning er mange og varierede. De omhandler bl.a. ministerbetjening, politikudvikling på boliglovgivningsområdet, samspil med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, ændringer og sammenskrivning af den eksisterende lejelovgivning, arbejdet med en ny ejerlejlighedslov, andelsboligområdet, herunder finansieringsaspektet, landsbyfornyelse, herunder arbejdet med en anmeldelsesordning for udlejning af ældre ejendomme, samt håndtering af juridiske spørgsmål på boliglovgivningsområdet. Du vil konkret skulle arbejde med lejelovgivningen samt andelsboligområdet.

 

Vi søger en kollega, som skal arbejde med bl.a. sammenskrivningen af lejelovgivningen, lejelovgivningen generelt og andelsboligområdet. Du skal være grundig og have styr på juraen, gerne inden for lejeretten eller omsætning af fast ejendom, og være dygtig til at identificere og videreformidle juridiske sammenhænge. Hvis du også har en udpræget evne til at skære igennem kompleksiteten og samtidig har politisk sans og en skarp pen, så er du den, vi leder efter.

 

Vi søger en medarbejder, som

  • er cand.jur. eller cand.merc.jur., gerne med kendskab til lejeret eller omsætning af fast ejendom

  • er udpræget dygtig til at formulere sig skriftligt og mundtligt

  • er initiativrig, analytisk og evner at arbejde selvstændigt

  • interesserer sig for arbejdet i et politisk miljø

  • kan samarbejde både internt og eksternt

  • har kendskab til eller interesse for boligpolitiske problemstillinger

 

Vi tilbyder

  • et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job tæt på den politiske proces med mulighed for at præge et stort og samfundsmæssigt vigtigt område

  • en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv

  • gode kolleger i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone

 

I Transport- og Boligministeriet er din faglige og personlige udvikling vigtig. Derfor har vi som led i udviklingen af vores organisation fokus på individuelle karriere- og kompetenceudviklingsplaner.

 

Både nyuddannede og erfarne ansøgere vil komme i betragtning.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anitta Bugenhagen. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest fredag den 22. november 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transport- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
LJA-77002868
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-11-2019
Ansøgningsfrist
22-11-2019
Kviknummer
LJA-77002868
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed