Venstre, Center for kommunikation og politik

Venstre, Center for kommunikation og politik,

København
05-12-2017

Grafisk studentermedhjælper til center for kommunikation og politik

Kontakt

Venstre, Center for kommunikation og politik

Christiansborg
1240
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-12-2017
Udløber:
02-01-2018
Kviknummer:
LJA-52443768
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
IT og web,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er dine yndlingsapps Instagram og YouTube? Og er du bedre til at redigere video og billeder, end du er til excel og word? Så er du muligvis personen, som vi leder efter!

 

Om stillingen

Venstres CKP søger en grafisk studentermedhjælper, der har erfaring med og lyst til at arbejde med layout og grafik i et politisk perspektiv. En af dine primære opgaver vil være at hjælpe med at formidle tal og politiske budskaber på en spændende og visuel kreativ måde. Dine arbejdsopgaver kan bl.a. bestå i layout af publikationer, udarbejdelse af video og grafisk arbejde til forskellige platforme og ifm. kampagner. Du vil blive udfordret på dine grafiske evner og få en enestående mulighed for personlig og professionel udvikling i et dynamisk miljø med en stejl læringskurve. Du har desuden mulighed for at få betydelig indflydelse på dine egne arbejdsopgaver og ansvarsområder.

 

Om dig

Som grafisk studentermedhjælper i CKP vil du tilegne dig bred erfaring med og indsigt i at understøtte politiske budskaber visuelt. Den rette person besidder teknisk snilde, sans for detaljen og flair for grafisk design, visuel kommunikation samt har øje for at få et opslag til at gå viralt på de sociale medier.

 

Du er i gang med en uddannelse - hvilken er irrelevant, så længe du er dygtig til grafisk arbejde. Derudover er du interesseret i, hvordan design bedst muligt understøtter budskaber. Du formulerer dig godt skriftligt, du er hjemmevant i designprogrammer som f.eks. Photoshop, After Effects, Illustrator, du ved, hvad der rør sig i det grafiske miljø, og du kan levere et produkt af høj kvalitet selv med korte deadlines. Du er ikke bleg for at tage initiativ, og du trives med ansvar, en uformel omgangstone og højt til loftet.

 

Om CKP

CKP er Venstres centrale politisk-økonomiske sekretariat og pressetjeneste. Du vil blive en del af en enhed, der i høj grad arbejder på tværs af fagligheder. CKP rådgiver Venstres politikere og ansatte og hjælper dem med at udvikle og kommunikere politiske løsninger på det danske samfunds udfordringer.

 

Næste skridt

Er du interesseret i at tage dette næste skridt i din karriere, skal du sende ansøgning og et par eksempler på grafiske produkter, som du har lavet, til vckp@ft.dk.

 

Spørgsmål kan stilles til presse- og kommunikationskonsulent Cecilie Gertner Nielsen, 6162 3846 eller vcegn@ft.dk. Samtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristen, som er den 2. januar 2018.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Akademiker til implementering af web-tilgængelighed i det offentlige

Digitaliseringsstyrelsen
Frist: 
06-06-2018

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger sekretariats- og udviklingschef

Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
Frist: 
11-06-2018

Kommunikationschef til Børn- og Ungeforvaltningen

Odense Kommune
Frist: 
06-06-2018

Udviklingsorienteret jurist til adjunkt eller lektor stilling

Professionshøjskolen Absalon
Frist: 
01-06-2018
Lignende job
Universitetet i Oslo
Frist:
25-06-2018
Schala & Partners Eiendomsmegling
Frist:
25-06-2018