Gem annonce

Grafisk designer (studentermedhjælper) søges til layoutopgaver på KEA

KEA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2020

KEA, Københavns Erhvervsakademi, søger en studentermedhjælper til kommunikationsafdelingen, som skal hjælpe vores grafiker med diverse layoutopgaver.

Om jobbet

Du bliver en del af KEAs kommunikationsafdeling på 12 medarbejdere, der har ansvar for KEAs markedsføringskampagner, sociale medier, hjemmesider, filmproduktion, pressehistorier m.m.. Afdelingen er præget af humor, stærk holdånd og frihed under ansvar. Som studentermedhjælper kommer du primært til at arbejde med layout af brochurer, annoncer, web- og filmgrafik, infografik, bannere på husgavle, plakater på togstationer m.m. I det omfang der er behov for det, kommer du også til at hjælpe med diverse andre kommunikations- og markedsføringsopgaver.

Om dig

Du er i gang med en relevant uddannelse inden for grafisk produktion, design, kommunikation, markedsføring eller lignende.

Som person er du grundig og energisk, og du er god til at bevare overblikket i pressede situationer. Du er kreativ, har flair for grafisk arbejde og har stor erfaring med Indesign, Photoshop og Illustrator. Yderligere har du gode engelskkundskaber.

Vi tilbyder:

  • et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job
  • engagerede og gode kolleger
  • et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone
  • en fleksibel arbejdsplads med flekstid.

Vilkår

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt efter den 12. august 2020. Den er på ca. 10 timer/uge med løn og vilkår i henhold til overenskomsten med staten. Vi tilpasser arbejdstiden til dit skema og eksamener på studiet. Din arbejdsplads bliver på Guldbergsgade 29N på Nørrebro i København.

Er du klar til en ny udfordring hos KEA?

Så send din ansøgning, CV, eksempler på produkter, du har layoutet og relevante bilag via nedenstående link senest den 31. juli 2020. Ansættelsessamtaler finder sted 10.11. august.

Du kan læse mere om KEA på www.kea.dk. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte grafisk designer Catiá Alves på tlf. 25 36 27 58.

Om KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KEA

Adresse
2200 København N
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
46460000
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
31-07-2020
Kviknummer
LJA-80541887
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

KEA

Adresse
Guldbergsgade 29N
2200
København N
Praktisk information
Indrykket
26-06-2020
Ansøgningsfrist
31-07-2020
Kviknummer
LJA-80541887
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier
Beliggenhed
Gem annonce