ATP

ATP,

Hillerød
16-04-2018

Graduate til operationel risikostyring i ATP Koncernen

Kontakt

ATP

Kongens Vænge 8
3400
Hillerød
Danmark
Tlf: 70 11 12 13
Praktisk information
Oprettet:
16-04-2018
Udløber:
28-05-2018
Kviknummer:
LJA-59311192
Jobtype:
Graduateprogram
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Strategi og udvikling
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du holde overblik over hele organisationen? Tager du ansvar for dit arbejde? Og vil du løfte ATPs adfærd til et nyt niveau? Så er du måske den graduate, vi søger i Operationel Risikostyring.

Kan du sikre god adfærd i hele organisationen? 

Vi søger en graduate, der vil være med til at styrke den operationelle risikostyring, dvs. at sikre rammerne for den operationelle risikostyring i ATP og sikre effektive processer, god etik og åbenhed omkring risici for at vi kan modne den gode adfærd i organisationen, så vi fortsat passer på ATPs omdømme og økonomi.
 
Desuden kan du:
 
  • skabe et overblik over de væsentligste risici i ATP og sætte dette sammen til en god og effektiv rapportering der sikrer, at budskabet bliver forstået og ressourcer allokeres til de væsentligste risic
  • skabe bro mellem forskellige afdelinger. Operationel risikostyring virker bedst med gode relationer og videndeling. Du skal have et godt helikopteroverblik, være i stand til at gå i detaljer, samt sikre at din viden bruges i hele organisationen.

Vil du være med til at udforme adfærdsdesign?
 
Du har en uddannelse på kandidatniveau inden for eksempelvis adfærdsdesign, antropologi, strategi, kommunikation eller innovation og forretningsudvikling fra for eksempel CBS.
 
Du har:
 
  • god menneskelig forståelse, og ved hvordan man ændrer folks adfærd
  • gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt
  • styr på Word og PowerPoint.

Som person er du:
 
  • ambitiøs
  • videbegærlig og god til at dele ud af din viden
  • brobygger og sætter en ære i at skabe relationer og få ting til at ske i fællesskab.

Vil du sætte standarden gennem adfærdsdesign og kommunikation?
 
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere hele livet.
 
Du bliver en del af den nye koncernfunktion, Operationel Risikostyring og Compliance, der arbejder tæt sammen med stort set alle dele af organisationen. Vi arbejder med de væsentligste risici, og derfor er der god mulighed for at få et godt overblik og tage sin karriere i alle retninger fx kommunikation, HR, jura, økonomi, IT mm.
 
Vi arbejder med at bistå bestyrelsen og direktøren i at passe på ATPs omdømme og økonomi. Vi har ansvaret for at sikre, at vi har identificeret alle væsentlige risici, og at disse håndteres effektivt, samt at hele organisationen har en god adfærd, så risiciene reduceres. Du kommer derfor til at arbejde tæt med den øverste ledelse og vil få et godt overblik over hele organisationen. Vi tager dine input seriøst, og du vil i arbejdet være med til at sætte standarden gennem adfærdsdesign og effektiv kommunikation.
 
=dig? Så send en ansøgning
 
Ansøgningsfristen er mandag den 28. maj. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Morten Salmark på msx@atp.dk. Har du generelle spørgsmål til graduateprogrammet i ATP, er du velkommen til at kontakte Marie Møgelvang på mmv@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed.
Uanset, hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig 3000 kolleger, der er lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Alle er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne og har udvikling i blodet. I Danmarks største pensions-, investerings-, og administrationsforretning vil du opleve, hvor vanedannende det er at arbejde sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018