Nykredit

Nykredit,

København
12-02-2018

Graduate til BI og Analytics i Koncernøkonomi, København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
12-02-2018
Udløber:
25-02-2018
Kviknummer:
LJA-56219569
Jobtype:
Fuldtid
Graduateprogram
Arbejdsområde:
Analyse,
Finans, forsikring og bank,
IT og web,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Et intensivt læringsforløb. En enestående karrierestart. En hverdag i et dynamisk miljø, hvor barren er sat højt. Et miljø, der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. En arbejdsplads, hvor kunden er i centrum, og hvor din leder anerkender og belønner en ekstra indsats.

Lyder det attraktivt? Så er det i Nykredit, du skal kickstarte din karriere. 

Vores graduate-program
I Nykredit søger vi performanceorienterede holdspillere med vindermentalitet, der ønsker at gå en ekstra mil for kunden, projektet og Nykredit.

   

Hos os får du ansvar fra første dag, og vores udviklingsprogram og mentorsparring betyder, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet. Med en stejl læringskurve, gør vi dig klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på Nykredits udvikling.

   

Graduate-programmet forløber over 12 intensive måneder med fastansættelse fra dag ét. Programmet består af basecamps, mentorsparring, case-løsninger, fagligt netværk og opgaver inden for dit ansvarsområde. Som Graduate hos os, kan vi garantere, at du får et solidt forretningskendskab, en vigtig strategiforståelse og ikke mindst relevant personlig udvikling. En enestående karrierestart og en karriere, der altid er i bevægelse.

   

Din nye stilling
Koncernøkonomi er sparringspartner omkring performance og beslutningsoplæg for både ledelsen og forretningsenheder. Vi udfordrer hele tiden os selv på at være en effektiv og relevant sparringspartner og udvikler os ved at arbejde med initiativer inden for 3 konkrete fokusområder:

 • hurtigere rapportering, simplere, visuel uden at gå på kompromis med kvaliteten
 • udfordre forretningen, gennem bedre indsigt i tal og data
 • agil økonomifunktion, der proaktivt tilpasser sig nye behov.


Koncernøkonomi har en central rolle i forhold til rapportering og analyse af koncernens udvikling, hvorfor din hverdag er præget af relation til kollegaer i Koncernøkonomi såvel som på tværs i Nykredit, herunder ledelsen i forretningsenheder.

 

Dine primære opgaver vil være at:

 • bidrage til automatiseret og visuel ledelsesrapportering der fortæller den rigtige historie
 • bidrage til at sikre et fælles sprog gennem én sandhed og forståelse for og fortolkning af forretningsdata
 • udarbejde analyser som bidrager med indsigt til forretningen
 • være brobygger mellem forretningens ønsker og dét der er muligt med data
 • sammensætte og forstå data fra forskellige systemer til brug for procesanalyse, rapportering og etablering af forretningsmål.


Du får mulighed for at komme helt tæt på beslutningstagerne i Nykredit og kommer til at indgå i et ungt og dynamisk miljø, hvor der er kort fra ord til handling. Læringskurven er stejl i en hverdag fyldt med afveksling og analytisk stærke opgaver.

Dine kompetencer
Du har en kandidatgrad i økonomi eller matematik og:

 • har flair for at bruge og forstå data
 • er analytisk
 • interesserer dig for og ønsker at forstå Nykredits forretning
 • har gode kommunikative egenskaber
 • er udadvendt og netværkende
 • er opsøgende og har en proaktiv tilgang til opgaver
 • arbejder lige godt i teams som selvstændigt
 • er grundig og har blik for detaljen.


Din nye arbejdsplads
Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft.


Sådan lyder løftet til vores medarbejdere, og som Graduate betyder det, at vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, og du garanteres derfor en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. Samtidig er Nykredit på en rejse og står midt i en forandring bl.a. pga. ekstern regulering og digitalisering - dette stiller i høj grad krav til dig som medarbejder. Derudover vil vi særligt gerne rykke endnu tættere på vores kunder, og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme.  
      
Du kan læse mere om vores graduate-program på www.nykredit.com/graduate 

   

Er du interesseret? 
Er du en af vores talenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til graduate-stillingen, kontakt underdirektør Ernst Mørch, 44 55 65 40 eller seniorrekrutteringspartner Katrine Fleron Qvant, 44 55 18 46.


Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning, CV og eksamenskarakterer hurtigst muligt. 
  

Ansøgningsfrist: 25. februar 2018

OM NYKREDIT
Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
FSR - Danske Revisorer
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-08-2018
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed og Forskning
Nuuk
Frist:
10-08-2018