PFA

PFA,

København
13-02-2018

Graduate i Marketing

Kontakt

PFA

Sundkrogsgade 4
2100
København Ø
Danmark
Tlf: 39 17 50 00
Praktisk information
Oprettet:
13-02-2018
Udløber:
28-02-2018
Kviknummer:
LJA-56255014
Jobtype:
Fuldtid
Graduateprogram
Arbejdsområde:
Analyse,
IT og web,
Kommunikation og medier,
Salg og marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du nyuddannet kandidat, og har du ambitioner om at accelerere din karriere? I PFA har vi en spændende mulighed til dig, der er klar til at udfordre dit talent og er interesseret i fremtidens tendenser inden for marketingsindsatser.

Kickstart din karriere med PFA Graduate Program

PFA Graduate Program er indgangsbilletten til en spændende karriere i PFA. Det er et udviklingsforløb, hvor du fra dag ét kommer til at arbejde med reelle og krævende opgaver, så du lærer at identificere og mestre komplekse problemstillinger. Som graduate bliver du katalysator til forandring, innovation og fremadrettet nytænkning i PFA. Du skal bygge broer mellem fortid, nutid og fremtid, og sikre, at vi kontinuerligt transformerer os og følger med tiden.

Vores Graduate Program varer 2 år. Du ansættes i en forretningsenhed og i løbet af din tid som graduate, vil du indgå i 1-3 større projekter, der går på tværs af flere forretningsområder. Hvis du ønsker at prøve kræfter med en anden afdeling, er der mulighed for en større rotation (6 måneder) i et andet forretningsområde. Du får din egen mentor, der med sin store erfaring giver dig lige præcis den støtte og sparring, du efterspørger undervejs. Og du vil blive en del af en bootcamp med andre graduates, hvor du blandt andet bliver rustet til at kunne klare kompleks problemløsning og får metodiske redskaber som projektledelse, problemløsning og forandringskommunikation ind under huden. Alt sammen for at sikre, at du inden for en kortere periode kan indtræde i en af PFAs nøgleroller og gøre en forskel til glæde for PFAs kunder, samfundet og dine kollegaer. 

Marketing

Som graduate i Marketing skal du brænde for kombinationen af data, analyse og markedsføring. 

Du skal kunne sikre relevant, skalérbar og målrettet kommunikation til PFAs kunder og i tæt samarbejde med andre teams i Kommerciel Udvikling udvikle værditilbud, kunderejser og dialogflows, der kan optimere den eksisterende kunderelation. Det er afgørende, at du kan håndtere store mængder data, så du kan analysere kundeadfærd og optimere dialogen til PFAs kunder på tværs af alle kunderettede kanaler. 

Profilmæssigt ønsker vi en graduate, der er detaljeorienteret, omhyggelig, proaktiv, struktureret og selvkørende med et godt drive. 

I Marketing får du stor indsigt i den finansielle branche, og du får mulighed for at udvikle og præge din egen stilling. På længere sigt vil du finde svar på spørgsmål som:
 

  • Hvordan kan vi blive mere relevante for vores kunder ved forskellige livshændelser som fx jobskifte, ægteskab, boligkøb og børn?
  • Hvordan kan vi skabe en sammenhængende kundeoplevelse på tværs af kanaler, produkter og formueforhold.

Er du den rette profil?

I PFA er det afgørende, at du som graduate er ambitiøs, dedikeret, professionel og kreativ og kan klare et tempo, der er skruet højt op. Vi ønsker, at du har en veludviklet analytisk og innovativ sans, der giver dig egenskaber til at løse komplekse problemstillinger og udfordre status quo ved at tænke nyt. Du skal ikke bare være dygtig som individualist, men i høj grad også være en teamplayer. 

Derudover forventer vi, at: 

  • Du har en relevant uddannelse fx cand.merc (EMF) eller cand.merc (IMM).
  • Dit studie er færdiggjort senest på ansættelsestidspunktet og tidligst to år inden opstart.
  • Du har en høj faglighed, er god til at samarbejde, og du er ikke bange for at stille en masse nysgerrige spørgsmål. Derudover har du lyst til at være på forkant med fremtiden ved tage nye metoder og teknologier i brug og tilegne dig ny viden.                                                                                                                            

Ansættelsesprocessen

Kommer du i betragtning til PFA Graduate Program, vil du sammen med de øvrige udvalgte, efter endt ansøgningsfrist, blive inviteret til at løse en forretningsudfordring, som tager afsæt i en reel forretningsproblematik. Det hele foregår online via PeerPilot og er anonymt i forhold til de øvrige deltagere. Du får her mulighed for at demonstrere dit potentiale og kompetencer i et gamificeret og innovativt virtuelt miljø og herved bringe dig selv i spil til en eventuel samtale hos PFA. Du vil have mulighed for at tilgå PFAs online forretningsudfordring fra den 12.-16.marts 2018.                                                  

Ansøg nu

Er du klar til at påtage dig et ansvar, vise dit talent og blive en del af PFA Graduate Program? Så ansøg med det samme. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 28. februar. Du kan også læse mere om PFA Graduate Program her  

Der er Graduate Program start den 3. september. 

En karriere med mere mening

PFA er et kundeejet pensionsselskab med mere end 1,2 millioner kunder og omkring 1200 medarbejdere. Vores formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Udover pension og forsikring tilbyder vi også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Alt sammen for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
FSR - Danske Revisorer
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-08-2018
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed og Forskning
Nuuk
Frist:
10-08-2018