Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag vi prøver en gang mere at finde den rigtige: Strategi- og organisationskonsulent til Fors A/S

Fors A/S

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
22-03-2019

Har du lyst til i en central nøgleposition at bidrage til optimeringen og forretningsudviklingen hos ét af Danmarks største forsyningsselskaber?

 

I Fors A/S ønsker vi at sætte dagsordenen og påvirke udviklingen af forsyningsbranchen. Vi vil være den bedste leverandør af innovative og effektive forsyningsløsninger til gavn for kunder og miljø. Fors A/S er derfor i gang med at udvikle forretningsområderne for fremtiden, og du kommer til at arbejde i en udviklingsorienteret virksomhed med vilje til forandring. Vi gennemfører i de kommende år flere strategiske projekter og søger i den sammenhæng en samfundsorienteret, stærk og proaktiv strategi- og organisationskonsulent, som kan medvirke til, at vi når i mål.

 

Om jobbet

Som strategi- og organisationskonsulent i Fors A/S bliver du en del af et team på fire kolleger i Ledelsessekretariatet, som beskæftiger sig med forretningsudvikling, strategi, bestyrelsesbetjening og sekretæropgaver. Afdelingen er en tværorganisatorisk, centralt placeret enhed, som refererer direkte til stabschefen.

 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 

 • Med selvstændigt ansvar og som en del af en stabsenhed projektstyre og løfte virksomhedens strategiske projekter

 • Gennemføre projektledelse på strategiske projekter (med fokus på forandringsledelse)

 • Understøtte projektledelsen hos projektejere (direktion) med ansvar for de strategiske projekter

 • Gennemføre relevante analyser i hele projektforløbet, herunder business cases og effektvurdering

 • Servicere direktionen og til tider også bestyrelsen ifm. strategiske projekter og indsatser

 • Drive optimeringsforløb og facilitere workshops

 • Deltage i udviklingen af metoder og værktøjer, samt træne og støtte andre heri.

 

 

Din profil:

 

 • Relevant videregående uddannelse, f.eks. inden for samfundsvidenskab eller økonomi

 • Minimum 5 års erfaring fra en lignende stabsfunktion i en større organisation eller fra lignende ansvarsområder som ekstern konsulent

 • God erfaring fra en politisk styret organisation er en fordel

 • Interesse i og stærk viden om projektledelse, som gør dig i stand til at gennemføre udviklingsprojekter med høj grad af forandringsledelse

 • Erfaring med gennemførelse af organisationsudvikling med henblik på optimering og effektivisering

 • Kendskab til forsyningsbranchen er en fordel

 • Kendskab til ISO-certificering er en fordel.

 

 

Som person er du initiativrig, proaktiv, udadvendt og har gennemslagskraft. Du formår at skabe og udvikle gode samarbejdsrelationer ved hjælp af dine gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt. Du trives i en rolle, hvor du tager initiativ og selvstændigt driver projekter i dialog med dine kolleger på alle niveauer i organisationen. Du har en struktureret tilgang til opgaverne og arbejder effektivt i teams.

 

Vi tilbyder

Fors A/S er en visionær virksomhed, som er et resultatet af fusionen mellem tre forsyningsselskaber. Det giver unikke muligheder for at præge organisationen, da alle vores vaner og løsningsmodeller fortsat skal udvikles og gøres fælles. Samtidig giver det dig muligheden for at udvikle nye løsninger i et stærkt, fagligt miljø. Vi satser på nye samarbejdsformer og på tværgående samarbejde mellem forsyningsarterne. Da vi ligeledes satser på god faglighed og viden, er der gode muligheder for efteruddannelse, opkvalificering og videndeling. 

 

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mercuri Urvals seniorkonsulent Mia Hvilshøj Dal, tlf. 2245 1576. Du kan desuden læse mere om stillingen i job- og kravprofilen her.

Ansøgning og CV uploades senest den 26. april 2019 kl. 10.00www.mercuriurval.dk  (referencenummer DK-06035)

 

Effektiv forsyning, til for dig

Fors A/S er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde kommuner. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt rammer vi hver dag 190.000 kunder med et eller flere af vores produkter. Derfor har vi respekt for vores kunder og vil være den forsyningsvirksomhed, som skaber den bedste kundeoplevelse. Det gør vi ved at arbejde smartere, lytte til kunderne og levere bæredygtige løsninger, der tager højde for fremtiden. Vi kalder det effektiv forsyning, til for dig.

Del dette job

Kontakt

Fors A/S

Adresse 1
Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk
Danmark
Adresse 2
Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-03-2019
Udløber
26-04-2019
Kviknummer
LJA-71819846
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fors A/S

Adresse
Tåstrup Møllevej 5
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-03-2019
Ansøgningsfrist
26-04-2019
Kviknummer
LJA-71819846
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed