Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Teamleder med ansvar for grønne tilskudsordninger til Natur- & Landbrugsudvikling

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugstyrelsen

Tønder, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-09-2022

Er du vild med ledelse, og kan du motivere og koordinere et team bestående af 26 engagerede medarbejdere, som til dagligt administrerer tilskudsmidler til klima-, natur- og miljøprojekter over hele landet? Så er du måske vores nye teamleder?

Velkommen til Natur-& Landbrugsudvikling

I enheden er vi ca. 115 medarbejdere organiseret i 7 teams, 6 teamledere og 2 enhedschefer. Enhedens kerneopgave er tilskudsadministration på en række naturordninger, administration af Landbrugsloven og opgaver med jordfordeling i hele landet. Enheden løser opgaver, som er tæt relateret til den grønne omstilling og landbrugsaftalen.

Vi har en respektfuld og uhøjtidelig omgangstone, fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Dine opgaver som teamleder sikrer, at vi når vores mål i Team Natur

Som teamleder indgår du i enhedens ledelsesteam og får et tæt samarbejde med dine teamlederkolleger i enheden og rundt i hele Landbrugsstyrelsen.

Din rolle bliver at lede og koordinere teamets arbejde. Vi forventer ikke, at du har kendskab til de enkelte tilskudsordninger, og du skal ikke som teamleder agere fagligt fyrtårn. Du skal dog relativt hurtigt kunne tilegne dig det nødvendige overblik og den fornødne viden omkring de enkelte tilskudsordninger og sagsbehandlingen, for derigennem at kunne understøtte medarbejderne bedst muligt. Vi arbejder bl.a. med lavbundsprojekter, minivådområder, Natura 2000 projekter m.v.

Dine vigtigste opgaver vil være at:

  • Fremme den faglige udvikling af teamet med fokus på både den enkelte og teamets fælles kompetencebehov
  • Sikre god trivsel og medarbejderudvikling i teamet
  • Udvikle, vedligeholde og understøtte de gældende regler for teamets fagområde
  • Sikre effektiv driftsstyring og opfyldelse af teamets tilsagns- og udbetalingsmål
  • Deltage aktivt i de interne værdikæder og samarbejde med eksterne interessenter

I Landbrugsstyrelsen ser vi god ledelse som afgørende, og gennem vores ledelses- og medarbejdergrundlag sættes der ord på de forventninger, vi har til ledelse. Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø, hvor du vil blive en del af et stort kollegialt ledernetværk på tværs af hele Landbrugsstyrelsen.

Vi har fokus på driftsledelse, og styrelsen benytter sig blandt andet af lean og driftsstyringstavler som konstruktive ledelsesredskaber.

Din profil som leder

Vi forestiller os, at du har erfaring med drifts- og personaleledelse, men du kan også have anden relevant erfaring fra offentlig eller privat ansættelse med lyst til at prøve kræfter med ledelse. Som person skaber du trivsel gennem tillid, imødekommenhed og god dialog. Som leder er du nærværende og tilgængelig i en til tider hektisk dagligdag, hvor den politiske dagsorden ofte påvirker arbejdet.

Derudover er du god til at kommunikere tydeligt mundtligt såvel som skriftligt. Herudover har du interesse for driftsledelse og udvikling af driften. Men ikke mindst har du interesse for samarbejdsrelationer og menneskelig udvikling.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du enten har erfaring med personaleledelse, offentlig forvaltning eller fagområdet. Uanset hvor meget erfaring du har, bliver din udvikling som leder understøttet med relevante kurser, uddannelse og sparring m.m.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen og relevant organisation. Hvis du er akademiker, vil indplaceringen være som chefkonsulent med personaleledelse, og der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Pioner Allé 9, 6270 Tønder.

Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2022.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Mette Fuglsang på telefon 93 59 77 58.

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest onsdag den 28. september 2022.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Der afholdes 1. samtaler den 5. oktober 2022 og 2. samtaler den 13. oktober 2022 i Tønder.

Der vil indgå test som en del af rekrutteringsprocessen.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugstyrelsen

Adresse 1
Pionér Allé 9
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
28-09-2022
Kviknummer
LJA-84022057
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugstyrelsen

Adresse
Pionér Allé 9
6270
Tønder
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2022
Ansøgningsfrist
28-09-2022
Kviknummer
LJA-84022057
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed