Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Skarp jurist der brænder for databeskyttelse

Beskæftigelsesministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021

Er du fortrolig med databeskyttelse? Vil du være med til at sikre borgernes personoplysninger på beskæftigelsesområdet i Danmark? Og samtidig få et unikt indblik i en spændende og alsidig koncern, hvor databeskyttelse har høj prioritet? Så er det måske dig, vi leder efter til vores koncernfælles DPO-funktion.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse. 

 

Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner med stor betydning for tusindvis af mennesker. 

 

Du kan læse mere om os på www.bm.dk

 

Vær med til at sikre, at Beskæftigelsesministeriet er i front inden for databeskyttelse

I Beskæftigelsesministeriet behandler vi mange personoplysninger, der både er følsomme og fortrolige. Og vi gør det i mange forskellige sammenhænge lige fra statistik og forskning til konkrete afgørelser. Du får derfor lov at arbejde med mange facetter inden for databeskyttelse.

 

Du bliver en del af DPO'ens sekretariat. Vores DPO dækker hele ministeriet, som består af departementet, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Arbejdstilsynet og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Ministeriet har en governance-struktur, der sikrer, at DPO'en bliver inddraget i hele koncernens arbejde med databeskyttelse.

 

I DPO'ens sekretariat er vi med til at understøtte, at hele ministeriet arbejder i overensstemmelse med kravene i reglerne om databeskyttelse. DPO'en er ministeriets uafhængige rådgiver og overvåger samtidig, at ministeriet efterlever reglerne om databeskyttelse. Som medarbejder i DPO'ens sekretariat garanterer vi dig masser af spændende udfordringer, hvor dit arbejde betyder noget for borgernes ret til privatliv.

 

DPO'ens sekretariat består af vores koncernfælles DPO, to studentermedhjælpere og dig. Funktionen er fysisk og organisatorisk placeret i departementet, hvor DPO'en rapporterer til afdelingschefen for Økonomi og Koncern.

 

Som medarbejder hos DPO'en skal du blandt andet:

  • hjælpe med at underrette og rådgive hele ministeriet om reglerne om databeskyttelse,

  • hjælpe med at overvåge, at ministeriet overholder reglerne for databeskyttelse, herunder compliance- og auditeringsarbejde,

  • besvare henvendelser fra borgere og medarbejdere, både telefonisk og skriftligt og

  • udarbejde afrapporteringer på DPO'ens undersøgelser, formidle ny praksis, skrive notater mv.

Du kommer til at samarbejde med mange mennesker med forskellige fagligheder, og du får et unikt indblik i hele koncernens arbejdsopgaver. Du får også mulighed for at arbejde aktivt med god formidling, da vi lægger vægt på at kommunikere, så andre nemt kan forstå det.

 

Ministeriets koncernfælles whistleblowerenhed er også placeret hos DPO'en. Du kommer derfor også til at arbejde med dette nye spændende område, der udvikles yderligere i 2021.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

er cand.jur. meget gerne med indsigt i offentlig forvaltning. Du kan være erfaren eller nyuddannet, hvor du måske har haft relevante fag og/eller studiejobs,

  • kan vurdere og formidle, om behandlingen af personoplysninger er i overensstemmelse med reglerne om databeskyttelse,

  • har forståelse for og gerne erfaring med it- og informationssikkerhed,

  • har god forretningsforståelse og arbejder analytisk, struktureret og selvstændigt og

  • kan formidle kompliceret viden på en letforståelig måde med stærke skriftlige kompetencer. 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest 1. maj 2021.

 

Du vil afhængigt af kvalifikationer og erfaring blive ansat enten som fuldmægtig eller specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.

 

Som ansat i DPO'ens sekretariat og whistleblowerenheden skal du kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde godkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til - efter 1. marts - at kontakte vores nye DPO, Mai Lybek, på tlf.nr. 7220 5035.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2963 1726.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 14. marts 2021.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 11 og 12. Der vil være en case, som du skal løse, hvis du går videre til 2. samtalerunde.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Beskæftigelsesministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 20
1060 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81749948
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Region Sjælland - Universitetshospitalet Køge

Københavns Universitet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Beskæftigelsesministeriet

Adresse
Holmens Kanal 20
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-02-2021
Ansøgningsfrist
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81749948
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed