Gem annonce

Genopslag - Silkeborg Kommune søger: Teknik- og miljøchef

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
03-05-2019

Du er en stærk og engageret leder, der kan inspirere og motivere 250 kompetente medarbejdere og sætte retningen for teknik- og miljøområdet i Silkeborg Kommune.

 

Silkeborg er midt i et historisk byggeboom. Nye bydele skyder op, og midtbyen er under store forandringer. Flere virksomheder slår sig ned, og op mod 1.000 nye borgere flytter hvert år til kommunen.

 

Vi er Danmarks 10. største kommune og et ressourcestærkt fællesskab med over 93.000 aktive og engagerede borgere, og med et mål om at være 100.000 i 2025.

 

Du kommer til at stå i spidsen for hele teknik- og miljøområdet, som skaber rammerne for kommunens udvikling og det gode liv for borgerne. Du får ledelsesansvar for fem dygtige sektionsledere og ca. 250 engagerede medarbejdere, og du bliver samtidig en del af kommunens øverste koncernledelse.

 

Du bliver sparringspartner og rådgiver for de politiske udvalg, og du er ansvarlig for de dagsordener, der bringes for udvalgene.

 

Vi har fokus på den grønne omstilling, og vores ambitioner er høje. Du får en vigtig rolle i at realisere byrådets målsætning om, at vi vil være CO2-neutrale i 2025.

 

Du følger de planlagte infrastrukturprojekter til dørs, og du sætter dig i spidsen for planlægningen af et nyt kollektivt trafiksystem.

 

Tillid og dialog er dit naturlige udgangspunkt både i forhold til borgere, medarbejdere og politikere. Du er kommunikativ stærk, kan levere klare budskaber, og du evner at samle organisationen om kommunens visioner om vækst og udvikling.

 

Du har politisk tæft og du medbringer erfaring med arbejdet indenfor teknik- og miljøområdet og med ledelse i en politisk ledet organisation.

 

På Silkeborg Kommunes hjemmeside, www.silkeborg.dk kan du læse mere om kommunens strategiplan, ledelsesgrundlag samt finde Job- og personprofilen m.v: Bliv leder hos os.

 

Ansøgningsfrist 27. maj 2019 kl. 12.00.

 

Stillingen søges via Silkeborg Kommunes hjemmeside: www.silkeborg.dk

Vedhæft ansøgningen, CV samt eventuelle relevante bilag.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt
Søvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
03-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
LJA-73043633
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Miljø, Politik og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Silkeborg Kommune

Adresse
Søvej 1
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
LJA-73043633
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Miljø, Politik og samfund
Beliggenhed
Gem annonce