Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Rødovre Kommune søger en økonom, der vil være med til at gøre en forskel

Rødovre Kommune Rådhuset

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
27-03-2020

Om jobbet

Rødovre Kommune får mange flere indbyggere i disse år. Samtidig er vi i gang med at forny os som velfærdskommune med visionen Sammen om Rødovre. Det mærker vi i kommunens centrale økonomiafdeling, (Økonomi & Analyse) hvor vi arbejder på tværs af kommunens områder og tæt på det politiske niveau.

Økonomi & Analyses ambition er at være på forkant med de økonomiske udfordringer, levere en høj kvalitet i vores beslutningsoplæg samt i den daglige understøttelse af hele organisationen.

Arbejdsopgaverne vil variere og udvikle sig over tid, men du kan få opgaver vedrørende

  • strategiske oplæg til direktionen om kommunens samlede økonomi

  • kommunens tværgående økonomistyring

  • befolknings- og likviditetsprognoser

  • anlægsstyringen fra budgettering til regnskab

  • indtægts- og udgiftsbudgettering.

 

Din profil

Vi lægger vægt på, at du kommer med en relevant faglig ballast og erfaring med økonomistyring i en kommune. Vi forestiller os, at du er cand.polit., cand.oecon. eller har en relevant kommunal økonomiuddannelse. Det er en forventning, at du har et godt kenskab til planlægningsværktøjer og økonomisystemer.

Du har lyst til et job med en stor faglig spændvidde og en bred grænseflade til øvrige faggrupper. Du kan begå dig sammen med andre, og du kan få ting fra hånden, både tal og tekst. Du arbejder struktureret og systematisk, og du kan holde fast i principper og metoder. Du kan tåle at blive udfordret, og du har modet til selv at udfordre andre.

Derfor skal du vælge os

Vores opgaver i Økonomi & Analyse handler om økonomi og styring i bred forstand, lige fra strategisk planlægning til at få tallene på plads i kommunens økonomisystem. Der er derfor god mulighed for at gøre en forskel og udvikle dine faglige kompetencer i en alsidig og aldrig ligegyldig hverdag.

I Økonomi & Analyse hvor vi er 30 medarbejdere - har vi ambition om et højt fagligt niveau. Vi prioriterer derfor videndeling med kollegaer og faglig udvikling blandt andet i form af videreuddannelse.  Du vil blive en del af vores budgetteam, som består af fire-fem medarbejdere, hvoraf den ene har en koordinerende funktion.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte økonomi- og analysechef Malene Boye Roost tlf. 30 76 70 56.

Arbejdssted: Økonomi & Analyse Rådhuset, Rødovre Parkvej 150.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 15. juni 2020. Klik på knappen Ansøg online/Søg jobbet for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 18. juni 2020.

Om os

Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivselsordning med kaffe og the, samt en sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rødovre Kommune Rådhuset

Adresse 1
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Danmark
Web
Adresse 2
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-03-2020
Udløber
15-06-2020
Kviknummer
LJA-79969114
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rødovre Kommune Rådhuset

Adresse
Rødovre Parkvej 150
2610
Rødovre
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-03-2020
Ansøgningsfrist
15-06-2020
Kviknummer
LJA-79969114
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed