Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Interne revisorer til revision af automatiserede processer og it sikkerhed er det dig?

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-11-2020

Leder du efter dit nyt job i en organisation i konstant udvikling, og hvor revisors hverdag dækker bredt fra revision af satellitbaserede overvågningssystemer til revisionsbesøg hos landmænd og virksomheder. Så er du måske en af vores to nye interne revisorer, der skal bidrage til det vigtige arbejde med at udbetale støtte til ét af Danmarks største erhverv til gavn for samfundet, klima og miljø.

Giv dit bidrag til, at Landbrugsstyrelsens tilskudssystemer er velfungerende.

Landbrugsstyrelsens tilskudsadministration er en velsmurt højt automatiseret maskine i konstant udvikling til gavn for landmænd, miljø og klima. Vores interne revisorer er vigtige i overvågningen af, at IT-systemerne er velfungerende og pålidelige, at ledelsesinformationen bygger på korrekte data og vores kunder får udbetalt de rigtige tilskudsbeløb.

Vi søger en revisor til revision af automatiserede processer

Du kommer til at beskæftige dig med revision af Landbrugsstyrelsens største støtteordninger, hvor du kan bidrage med dine evner til at kortlægge processer samt identificere og udtrække data fra Landbrugsstyrelsens it systemer. Du kommer til at analysere data og generere ny værdifuld viden om sammenhænge og risici i styrelsens mange processer.

Du kommer til at arbejde sammen med erfarne kolleger, som hjælper dig med at opbygge erfaring med Landbrugsstyrelsens aktiviteter, omfattende regelsæt og agile arbejdsformer, så du hurtigt kommer til at bidrage til effektive revisionsstrategier og skarpe revisionsrapporter.

Vi søger en revisor til it revision

Du kommer til at beskæftige dig med revision af Landbrugsstyrelsens overholdelse af ISO 27001 om it sikkerhed og ISO 27701 om persondatasikkerhed. Du kommer også til at deltage i systemrevisioner af Landbrugsstyrelsens mange it systemer, så du kan opbygge værdifuld erfaring med om samspillet mellem agil systemudvikling og it sikkerhed.

Det er vigtigt, at du har interesse for it systemer, it sikkerhed og persondata sikkerhed. Hvis du har ambitioner om at tage certificeringer indenfor revision af it, så vil der være gode muligheder for at opnå den nødvendige erfaring.

Vi bidrager til robuste interne kontrolsystemer og der bliver lyttet til os

Landbrugsstyrelsens interne revision består af 12 medarbejdere, der foretager system- og forvaltningsrevision af styrelsens tilskudsadministration og kontrolaktiviteter. Vores dagligdag spænder vidt fra udendørs aktiviteter i gummistøvler til møder i Bruxelles. Vi har høje revisionskrav og samarbejder med styrelsens eksterne revisor i forbindelse med aflæggelse af regnskab for EU-midler. Revisionen foregår i små teams af 2-3 revisorer, hvor du hurtigt får selvstændigt ansvar og opgaver.

Herudover lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø med plads til grin og godt samarbejde på tværs. Vi har fokus på den enkelte medarbejders trivsel i et godt arbejdsklima med fleksible arbejdstider og imødekommenhed over for den enkelte medarbejders interesseområder og behov.

Du kommer med ny viden og er god til at formidle tekniske problemstillinger.

Du er cand. merc. Aud. eller har en relevant videregående uddannelse indenfor eksempelvis datalogi, naturvidenskab eller økonomi. Du har en baggrund og erfaring inden for revision eller tilsvarende compliance funktion.

Vi lægger vægt på, at du arbejder struktureret, er god til at dokumentere dit arbejde, kan se fordelen i samarbejde, har lyst til udvikling og er i stand til at kommunikere resultaterne af revisionen på en klar måde, så styrelsen får gavn af vores indsats.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Stillingen ønskes besat senest 1. februar 2021

Kontakt

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Vibeke Højmark på tlf. 25 23 83 38.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 1. december 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 10. december 2020. 

Vi glæder os til at høre fra dig og læse din ansøgning.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Nyropsgade 30
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81377227
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet - Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-11-2020
Ansøgningsfrist
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81377227
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed