Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: HR-udviklingskonsulent til HR og Organisation

Professionshøjskolen Absalon

Roskilde, Midtsjælland

Midtsjælland

Storkøbenhavn

Indrykket
29-01-2024

Har du erfaring med organisations- og ledelsesudvikling. Er du vant med processtyring koblet med et godt blik for nytænkning i opgaveløsningen, så har du mulighed for at blive del af en spændende arbejdsplads på Professionshøjskolen Absalon. Vi søger en erfaren HR-udviklingskonsulent, der sammen med dygtige kolleger i HR og Organisation løfter en bred variation af HR-opgaver.

Vi er i hele organisationen engageret i vores strategiske målsætning om at lave Uddannelser, der mærkes til vores studerende. Det er et ambitiøst projekt, som kræver tværgående processer i Absalon, og dem er vi i HR og Organisation med til at understøtte.

På Absalon er det gode arbejdsmiljø og attraktiv arbejdsplads højt på dagsordenen, og vores nye udviklingskonsulenter skal være med til at drive og understøtte indsatser i dette regi.

Din profil

Du er en holdspiller, der er bevidst om, at flere hjerner tænker bedre end én. Du inddrager derfor dine kolleger til kvalificering af dine idéer. Dine relationelle kompetencer er stærke, og du medbringer god energi og faglig gennemslagskraft. Du formår at balancere mellem forskellige behov og interesser i opgavevaretagelsen.

Det er samtidig væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Strategisk overblik og kan tænke opgaveløsning ind i en organisatorisk kontekst. Du har forståelse for organisationens behov og evner at holde løsningsorienteret fokus på mål og strategi samtidig med, at du er dygtig til at samarbejde om fremdriften i processer, der giver merværdi.

Erfaren facilitator. Din værktøjskasse er fyldt med procesværktøjer, og du er rutineret i at facilitere professionelle processer, der munder ud i konkrete handlinger, brugbare HR-koncepter og præcise beslutningsoplæg. Det er essentielt, at du kan omsætte din faglige viden til konkrete aktiviteter.

Leverer høj kvalitet. Vi har stort fokus på kvaliteten i vores arbejde, og du sætter derfor en ære i at levere produkter, der både indholdsmæssigt og sprogligt er gennemarbejdede med sans for de vigtige detaljer.

Nysgerrig på nye tendenser inden for HR og organisationsliv. Arbejdslivet er i konstant forandring, og der er hele tiden nye facetter af det, som vi skal forholde os til og finde løsninger på til gavn for organisationen. Derfor skal du have mod på at tænke nyt og lyst til at eksperimentere dig frem til de rette løsninger for Absalon.

Eminent til formidling. Det falder dig let at sætte dig til tastaturet og skrive alt fra en nyhed til intranettet til dygtigt formulerede indstillinger til direktionen.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver er alsidige. Og du vil have både egne opgaver og samtidig indgå i makkerskaber på større opgaver. Du vil f.eks. skulle understøtte onboarding af nye ledere, deltage i udvikling af ledergrupper og designe lederdage samt masterclasses for Absalons ledere. Vi samarbejder med eksterne leverandører på dele af lederudviklingen.

Du får en vigtig opgave i at projektlede processer, der er forankret i HR og Organisation med inddragelse af direktion, chefer, ledere og kolleger.

I tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere skal du udvikle nyt koncept til MUS og LUS med fokus på, at tilgangen understøtter de strategiske indsatser. Vi er i gang med at udvikle en politik for bæredygtigt arbejdsliv, som du vil få en aktie i at medudvikle og realisere i organisationen.

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse fx cand.merc. HRM med minimum 8- 10 års erfaring fra en lignende stilling. Det er en fordel, hvis du har kendskab til arbejdsgangene i samarbejdsudvalg og arbejdsmiljøorganisation.

Dine kolleger

Du bliver en del af afdelingen HR og Organisation, hvor vi er i alt 15 medarbejdere. Vi arbejder bl.a. med understøttelse af hovedsamarbejdsudvalget og arbejdsmiljøorganisationen, trivselsmåling, løn, personalejura og administration samt organisations- og ledelsesudvikling.

Afdelingen er kendetegnet ved fagligt engagement og godt kollegaskab, hvor vi vægter gensidig hjælpsomhed højt.

Du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne og udvikle dig fagligt. Der er altid nogle at sparre med, og vi samarbejder om at finde de gode løsninger.

Dit skrivebord står på HR og Organisations kontor på campus Roskilde. Vi har også kontor i Slagelse, derfor vil der fra tid til anden være møder i Slagelse, du skal deltage i. Vi har en dejlig frokostordning, adgang til motionscenter og en aktiv personaleforening. Der er god mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse og hjemmearbejde.

Sådan ansøger du

  • Ansættelse sker ud fra kvalifikationer og efter gældende overenskomst på statens område. For en ansøger med de rette kompetencer vil der være mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.
  • Vi ser gerne, at du begynder senest den 1. april 2024.
  • Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Chef for HR og Organisation, Bettina R. Thøgersen på mail beth@pha.dk eller Teamleder, Jette Vang Mouritsen, på telefon 7248 1243.
  • Ansøgning og CV sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side senest onsdag den 21. februar 2024.
  • Vi forventer at afholde 1. samtalerunde mandag den 26. februar samt 2. samtalerunde onsdag den 28. februar.Alle samtaler afholdes på vores campus i Roskilde.
  • Der vil indgå en case for de kandidater, der går videre til 2. samtale.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Professionshøjskolen Absalon

Adresse 1
Trekroner Forskerpark 4
4000 Roskilde
Danmark
Adresse 2
Trekroner Forskerpark 4
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-01-2024
Udløber
21-02-2024
Kviknummer
LJA-85289369
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Professionshøjskolen Absalon

Adresse
Trekroner Forskerpark 4
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-01-2024
Ansøgningsfrist
21-02-2024
Kviknummer
LJA-85289369
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed