Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Forretningsorienteret udbudskonsulent til Frederiksberg Kommunes Økonomi og Udbudsafdeling

Frederiksberg Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2021

Ambitionerne er høje på Frederiksberg. Det gælder også indenfor indkøb og udbud.

Vi skal sikre en bæredygtig transformation af kommunens forbrug, vi skal frigøre penge til kommunens kerneopgaver og vi skal kontinuerligt udvikle og understøtte en professionel og strømlinet indkøbsorganisation. Vi skal i bund og grund skabe resultater.

Hvis du er ambitiøs og motiveres af at arbejde indenfor ovenstående spændingsfelt, så er stillingen som udbudskonsulent hos Økonomi og Udbud i Frederiksberg Kommune helt sikkert noget for dig. 

 

Hvem er vi

Udbud og Indkøb er en del af kommunens tværgående Økonomi og Udbudsafdeling. Vi har ansvaret for kommunens samlede indkøbsportefølje af varer og tjenesteydelser svarende til indkøb for ca. 1,7 mia. kr. årligt. Vores primære opgave er at gennemføre udbud, der sikrer skarpe priser, kvalitet og service i overensstemmelse med Frederiksberg Kommunes strategiske og politiske ambitioner. Det er ligeledes vores opgave at sikre brugervenlige kontrakter med høj compliance, der matcher brugernes efterspørgsel.

 

Vi har brug for en kollega, der vil være med til at skabe resultater og gøre en forskel sammen med resten af teamet. Du vil blive en del af et fagligt stærkt og velfungerende team med 8 andre konsulenter. Derudover vil du indgå i indkøbsfællesskabet Spar 5, der udover Frederiksberg består af Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner. Her vil du få ansvaret for at gennemføre og deltage i tværkommunale udbuds- og analyse-projekter.

 

Vi arbejder i åbent kontorlandskab og lægger stor vægt på samarbejde, videndeling, et højt ambitionsniveau og godt kollegaskab.

 

Stillingen

Som udbudskonsulent bliver du projektleder med ansvar for at drive processerne i mål. Mere konkret vil din kommende opgaveportefølje bl.a. omfatte:

  • Udbud indenfor specifikke indkøbskategorier.

  • Markedsdialog, analyser og gevinstberegninger.

  • Projektledelse af udbudsprojekter både på Frederiksberg og på tværs af kommuner i regi af Spar 5.

  • Forretningsorienteret rådgivning og indgå i konstruktiv dialog og sparring med interessenter i og uden for organisationen.

  • Udvikling af indkøbsområdet i en mere bæredygtig retning.

 

Om dig

Vi søger en engageret kollega med eksempelvis en økonomisk, juridisk, samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelsesbaggrund. Vi ser gerne, at du har solid erfaring med udbud og indkøb i en politisk styret organisation, men anden relevant erfaring vil ligeledes vægte positivt.

 

Vi forventer, at du:

  • er god til at skabe resultater.

  • er god til at drive projekter.

  • har gennemslagskraft.

  • er proaktiv og selvstændig.

  • er struktureret i din tilgang til både data og processer, herunder besidder solide kompetencer indenfor analyse og databehandling.

 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøg online via linket nedenfor ved at uploade ansøgning, CV, karakterudskrift, mv. senest den 12. oktober. Ansættelsessamtaler gennemføres i uge 41-43. Stillingen er med henblik på tiltrædelse den 1. december eller snarest muligt.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling på gennemsnitlig 37 timer ugentligt. Løn- og ansættelses-vilkår er i henhold til gældende overenskomst afhængigt af kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation med mulighed for at blive indplaceret som specialkonsulent.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte udbudschef Kasper Tipsmark Nielsen på telefon 2898 2050 eller på kani37@frederiksberg.dk.

 

Du kan læse mere om Frederiksberg Kommune på: http://www.frederiksberg.dk/

 

Frist:

12. oktober 2021

 

Kontaktperson:

Udbudschef

Kasper Tipsmark Nielsen

T.: 28982050

M: kani37@frederiksberg.dk

 

Jobområde:

Administration

 

Afdeling/institution:

Økonomi og Udbud

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-09-2021
Udløber
12-10-2021
Kviknummer
LJA-82685494
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-09-2021
Ansøgningsfrist
12-10-2021
Kviknummer
LJA-82685494
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed