Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Erfaren medarbejder til strategi-og analyse hos Erhvervsstyrelsen Silkeborg

Erhvervsstyrelsen

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
07-07-2022

Er du god til at drive processer, varetage dialog med aktører og interessenter og bruge analyser til at lave beslutningsoplæg? Og har du strategisk tæft og lyst til at arbejde med erhvervsfremme og erhvervsøkonomi, hvor løsninger kræver tæt samarbejde på tværs af faggrænser med kolleger og eksterne samarbejdspartnere?

 

Erhvervsstyrelsen i Silkeborg arbejder for at fremme vækst og erhvervsudvikling i hele Danmark. Vores arbejdsopgaver vokser, og vi har brug for flere kræfter til at styrke det strategiske og analytiske grundlag for de erhvervsrettede indsatser, som Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse m.fl. investerer i til gavn for landets virksomheder.

 

Vi arbejder tæt sammen med projektoperatører, Europa-Kommissionen, organisationer, kommuner, andre ministerier og styrelser. Vi er ca. 100 medarbejdere og er en del af Erhvervsstyrelsen. Arbejdsstedet er Silkeborg.

 

Dine opgaver

Vi søger en erfaren medarbejder til vores stabsteam, der arbejder med strategi, analyse og investerings-/ og udmøntningsplaner for decentral erhvervsfremme. Teamet koordinerer Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses strategiarbejde og årlige udmøntnings-/investeringsplaner, så det er analytisk og datamæssigt velfunderet. Teamet understøtter desuden bestyrelsen m.fl. med data og viden om projektporteføljens performance og effekterne heraf.

 

Sammen med dit team skal du især arbejde med følgende opgaver:

  • Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses årlige udmøntnings-/investeringsplaner samt bestyrelsens kommende strategi, der danner ramme om udmøntningen af 600-800 mio. kr. årligt med fokus på virksomhedernes behov og tæt sammenhæng med nationale erhvervspolitiske tiltag og dagsordener

  • Materialer til brug for sekretariatsbetjening af bestyrelsen i relation til strategi, analyse og udmøntnings-/investeringsplaner

  • Analyser og effektmålinger baseret på styrelsens egne data, registerdata fra fx DST, eksternt indkøbte konsulenter mv. til understøttelse af strategi og investeringer

  • Analysesamarbejde med de tværkommunale erhvervshuse og andre eksterne partnere

 

Om dig

Vi forventer, at du kan sikre fremdrift og koordination i flere sideløbende processer og projekter med overblik, overskud og engagement. I forlængelse heraf er en vigtig den af din rolle at have blik og forståelse for forskellige dagsordener og faglige hensyn, så dine leverancer integrerer analytisk indsigt, erhvervsfaglige hensyn og politiske målsætninger. Du skal desuden have strategisk og analytisk tæft samt forståelse for erhvervsvilkår og -politik.

 

Du kan være den rette profil, hvis du kan sige ja til følgende:

  • Du har gennemslagskraft og diplomatisk sans for at finde løsninger baseret på helhedsforståelse

  • Du kan håndtere processuelt og analytisk komplekse opgaver selvstændigt såvel som gennem samarbejde i tværfaglige projektorganiseringer

  • Du er god til at spotte, hvor viden og analyser kan bruges på nye måder og områder til at øge effekten af investeringerne i erhvervsfremme, og du kan konceptualisere og konkretisere mulighederne ud fra de data og ressourcer, der er tilgængelige.

  • Du kan formidle din indsigt i strategiske og taltunge emner klart og kort på skrift og i tale til beslutningstagere.

  • Du trives med at være i daglig dialog med mange kolleger, eksterne interessenter og samarbejdspartnere, hvor din opgave er at oversætte input og interesser til strategisk retning og analytiske produkter.

 

Du har en kandidatgrad formentlig inden for det samfundsvidenskabelige felt og erfaring med politisk betjening og erhvervsøkonomi og -politik. Du har sandsynligvis arbejdet i en politisk styret organisation eller den offentlige forvaltning, gerne i centraladministrationen, eller hos et privat konsulentfirma. Det er fordel, hvis du har erfaring med politisk betjening, strategiprocesser, policy-udvikling og projektledelse. Du kan fx være cand.scient.pol., cand.scient.oecon., cand.polit. eller cand.oecon.

 

Om os

Vi er en del af Erhvervsstyrelsen under Erhvervsministeriet og dermed en del af centraladministrationen. Vi er også midt i en spændende, men også krævende, organisatorisk udvikling. Derfor kan du også være med til at skabe en effektiv decentral erhvervsfremmeindsats, der skaber gode rammer for vækst og udvikling.

 

Vi har et godt arbejdsfællesskab og tilbyder faglig og personlig udvikling for de rette. Vores intro og oplæringsforløb er velafprøvede, så du kan komme godt fra start i din ansættelse. Vi er en styrelse, der vægter medarbejdernes trivsel, og i Silkeborg har vi en velfungerende og aktiv personaleforening, der står for flere sociale arrangementer i løbet af året.

 

Læs mere om os på www.erhvervsfremmebestyrelsen.dk, www.regionalt.dk og www.erst.dk.

 

Vi bor i velbeliggende lokaler i Silkeborg, 10 minutter på cykel fra stationen og med gratis parkeringsområde ved døren.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Stillingen ønskes besat som fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter kandidatens konkrete opgaverelevante erfaringer.

 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt chef for strategi, analyse og innovation Kasper Juel Gregersen på telefon 35 29 13 65.

 

Ved spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-partner Freja Cæcilie Hegaard Gabrielsson på tlf. 91 33 70 11 (ferie uge 28, 29 og 30).

 

Interesseret?

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningsmodul på www.erhvervsstyrelsen.dk/stillingsopslag.

 

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 7. august 2022.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 32 og 33 med henblik på tiltrædelse i oktober. 

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 07-08-2022

Arbejdssted: Vejlsøvej 29, 8600 Silkeborg

 

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Freja Gabrielsson

91337011

 

Kasper Juel Gregersen

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Vejlsøvej 29
8600 Silkeborg
Danmark
Adresse 2
Vejlsøvej 29
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-07-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83804090
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Vejlsøvej 29
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-07-2022
Ansøgningsfrist
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83804090
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed