Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG: Erfaren fuldmægtig eller specialkonsulent med politisk flair til Indenrigs- og Sundhedsministeriets Life Science Enhed

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-06-2024

Vil du arbejde med politikudvikling på højt prioriterede områder, som life science, personlig medicin, kunstig intelligens, innovation og sundhedsdata? Vil du bidrage til et fremtidssikret og velfungerende sundhedsvæsen ved at skabe gode rammer for offentlig-privat samarbejde på life science området? Vil du være med til at få personlig medicin og bedre brug af sundhedsdata til at skabe større samfundsværdi, bedre behandlinger og patientsikkerhed? Så har vi jobbet til dig.

Om Life Science

I Indenrigs- og Sundhedsministeriet er vi med til at sætte de strategiske rammer for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen, der fremmer danskernes sundhed og forebygger sygdomme.

I Life Science Enheden bidrager vi til udviklingen af et sammenhængende, robust og fremtidssikret sundhedsvæsen bl.a. gennem arbejde med rammevilkår, der understøtter innovation i offentligt-privat samarbejde mellem sundhedsvæsenet, life science sektoren og forskningsmiljøer. Vi arbejder for bedre patientbehandling og at understøtte sundhedspersonalet ved at styrke anvendelsen af sundhedsdata og en bredere videreudvikling inden for personlig medicin. Du vil blive en del af en enhed, som arbejder med politisk strategi, kunstig intelligens, personlig medicin, sundhedsdata og samarbejde med forskellige aktører inden for life science-sektoren.

Din hverdag hos os

Du får en varieret arbejdsdag og bidrager til at finde løsninger på komplekse og spændende problemstillinger inden for bl.a. områderne life science, personlig medicin, innovation, klinisk forskning og sundhedsdata både nationalt og på EU-niveau. Opgaverne i enheden spænder bredt og består bl.a. af ministerbetjening, politikudvikling, folketingsbetjening, analysearbejde og interessenthåndtering.

Du vil blive en del af en enhed der bl.a. har ansvaret for at udvikle en ny strategi for life science, en ny strategi for personlig medicin, samt områder som kunstig intelligens, vision for bedre brug af sundhedsdata, implementering af ny EU-forordning på sundhedsdataområdet. Konkrete arbejdsområder afhænger af interesse, kvalifikationer og erfaring, og vil blive drøftet ved ansættelsen.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.scient.adm., cand.jur., cand.scient.pol. Du har erfaring fra centraladministrationen, en anden politisk styret organisation, lægemiddelindustrien, life science sektoren el.lign.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er fagligt stærk og har god politisk forståelse og dømmekraft
  • Kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger
  • Tager ansvar, er løsningsorienteret og skaber resultater
  • Kan knytte faglige relationer og netværk til såvel kolleger inden for ministerområdet som samarbejdspartnere i andre myndigheder, patientorganisationer og virksomheder m.fl.
  • Har gode kommunikations- og formidlingsevner
  • Er en holdspiller, der trives i en ofte travl og omskiftelig hverdag med mange deadlines.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et stærkt team med dygtige og engagerede kollegaer. Vi er pt. omkring 12 medarbejdere med forskellige baggrunde. Faglighed og tillid er kerneværdier i vores arbejde. Vi er nysgerrige og ambitiøse og løser vores opgaver ved at inddrage hinandens kompetencer for at skabe de bedst mulige resultater. Vi har højt til loftet, en uformel omgangstone og tilbyder et meningsfuldt arbejde på et område med stort politisk fokus, faglige udfordringer, samt højt tempo i opgaveløsningen og mange spændende opgaver.

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter kvalifikationer som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Ansættes du som specialkonsulent, bliver du omfattet af vores lokalaftale vedr. arbejdstid. Det betyder, at din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 39 timer, og at du tildeles 11 konsulentfridage om året.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte chef for Life Science Enheden, Carsten Eskebjerg, på tlf. 4133 9475 eller teamleder Ann Christina Pedersen på tlf. 2040 3128.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis senest tirsdag den 18. juni kl. 12:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25.

Indenrigs -og Sundhedsministeriet har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-06-2024
Udløber
18-06-2024
Kviknummer
LJA-85531688
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-06-2024
Ansøgningsfrist
18-06-2024
Kviknummer
LJA-85531688
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed