Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Erfaren akademisk økonomikonsulent

Sikkerhedsstyrelsen

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
20-03-2020

Sikkerhedsstyrelsen udfører markedsovervågning og tilsyn på en lang række områder. Ambitionen er at blive mest effektiv på markedet samtidig med, at der skabes høj værdi for kunderne. Vi er en ambitiøs og udviklingsfokuseret organisation, der har digitalisering som en integreret del af kerneforretningen.

Som specialkonsulent bliver du en nøglemedarbejder i Økonomi. Afdelingen har naturligvis ansvar for den overordnede økonomistyring i styrelsen, men ligeledes opgaver som ledelsesrapportering, ressourcestyring samt kalkulationer og analyser, Du får en vigtig rolle ift. at kunne løfte og tage ansvar for også de tungere opgaver i afdelingen samt generelt ift. at bidrage til løsning og koordinering af opgaverne på tværs af afdelingen og huset.

Hvad forventer vi af dig?

Økonomi har i dag 6 medarbejdere og ledes af en vicekontorchef. Afdelingen består p.t. af 1 vicekontorchef, 1 økonomichef, 3 fuldmægtige og 1 økonomassistent.

Som vores specialkonsulent sidder du ikke og venter på, at andre sætter dig i gang. Du tripper for at sætte din erfaring i spil, når du koordinerer opgaver i afdelingen, bidrager til økonomistyringen eller udvikling af ressourceplanlægningen med nogle af styrelsens andre afdelinger, eller når du sparrer med datamedarbejderne om udviklingen af vores digitale driftstyringsværktøj.

Du evner at kunne håndtere og styre komplekse opgaver, ligesom du naturligt skaber struktur og overblik. Herudover har du en robust, udadvendt og samarbejdsorienteret personlighed. Og så håber vi, at du i øvrigt kan nikke genkendende til disse kompetencer: 

Du er selvstændig og selvledende: Du tager teten og formår at drive, udvikle og tage ansvar for både dit eget arbejde og for helheden. Men du evner ligeledes at vurdere, hvornår det er hensigtsmæssigt at inddrage andre i beslutningsprocesserne.

Du er hamrende effektiv. Der er smæk på i Sikkerhedsstyrelsen. Og på dit skrivebord ligger allerede opgaver, som fordrer, du jonglerer med de økonomiske modeller og kalkulationer. De kræver også, at du har en selvledende tilgang, kan overholde deadlines og tør tage ansvar.

Du er en knalddygtig formidler. Du formår at formidle komplekse, økonomiske sammenhænge klokkeklart til ledelse og medarbejdere. Beregninger kan vi nørde sammen i afdelingen, hvor alle taler samme økonomi-sprog, men når du driver projekter ude i huset eller sammen med vores samarbejdspartnere, så ved du, at det skal oversættes.

Du er eller kan blive en god embedsmand. Du har forståelse og måske endda erfaring med at være i en offentlig myndighed, hvor det politiske system dikterer de spilleregler, vi følger. Vi har leverancer i forbindelse med Finansloven og servicerer løbende departementet med opfølgning, analyser og beregninger. Du elsker vores digitale fokus. Vores digitale styringsværktøj er forankret i Økonomi, men bliver datamæssigt understøttet  af  datafdelingen. Du synes, vores målsætning om mere digitaliseringen er spændende og ser det som en naturlig del af dine opgaver at bidrage med nye ideer til værktøjet, så det i endnu højere grad kan understøtte ressourceplanlægningen, driftsstyringen og indsigten i Sikkerhedsstyrelsens maskinrum.

Vi forestiller os, at du:

  • er cand.merc, cand.oecon, cand.polit. eller lignende

  • har solid økonomierfaring (min. 5 år) gerne fra en politisk eller offentlig myndighed

  • har projektledererfaring fra tidligere jobs

  • er superbruger i Excel og har evt. kendskab til offentlige økonomisystemer

 

Hvad kommer du til at lave?

Du får ansvar for nogle af Økonomis centrale, daglige opgaver.Stillingen har hovedvægt på det økonomistyringsmæssige og leverancerne relateret hertil, men vil også komme til at omfatte afdelingens øvrige opgaver.Din arbejdsdag vil gå med:

  • Økonomistyring: Du tager ansvar for og koordinerer opgaver relateret til fx budgetlægning, budgetopfølgning, årsafslutning samt ad hoc analyser og beregninger.

  • Ressourcestyring og ledelsesrapportering. Du bidrager til styring, koordinering og udvikling af styrelsens digitale driftsstyringstavler samt afdelingens data og bidrag hertil. Den tungere håndtering af data og datastrømme varetages ikke af Økonomi, men af vores dataafdeling.

  • Planarbejde: Du får en central rolle i drifts- og ressourceplanlægningen samt den yderligere nedbrydning/analyse af produktionen dette både ifm. planlægning og opfølgning på hele styrelsens ressourceforbrug samt ifm. kalkulationer på nye forretningsområder mv.

  • Projektdeltagelse og -ledelse. Du deltager i projekter og bidrager både med din faglighed og din evne til at nå milepæle og skabe fremdrift.

  • Servicering af interne og eksterne samarbejdspartnere. Du oplever, at mange af vores kolleger tropper op ved dit bord, og at vores samarbejdspartnere ringer til dig du sikrer, at de er bedre klædt på til deres opgaver end før, de henvendte sig.

  • Politiske leverancer. Du er med til at føre pennen, når styrelsen skal give sit bidrage til fx Finansloven eller skal bidrage med beregninger og analyser til Departementet vedr. potentielle nye opgaver og arbejdsområder.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via "ansøg" knappen til højre eller via vores hjemmeside www.sik.dk  senest mandag den 13. april 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 og 17.

Du ansættes som specialkonsulent på fuld tid efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med tiltrædelse pr. 1. juni 2020.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Niels Ole Esbensen på telefon 33 73 21 50. har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på telefon 91 33 70 61.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi ønsker en arbejdsplads, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sikkerhedsstyrelsen

Adresse 1
Esbjerg Brygge 30
6700 Esbjerg
Danmark
Adresse 2
Nørregade 63
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79895909
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sikkerhedsstyrelsen

Adresse
Nørregade 63
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-03-2020
Ansøgningsfrist
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79895909
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Projektledelse og styring
Beliggenhed