Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Dygtig økonomifuldmægtig

Sikkerhedsstyrelsen

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
20-03-2020

Sikkerhedsstyrelsen har et mål om at gøre Danmark til et attraktivt land at drive virksomhed i samtidig med, at man kan være tryg som forbruger. Det gør vi ved at markedsovervåge og føre tilsyn med alt fra sutteflasker til solcentre og fra e-cigaretter til elinstallationer. Samtidig har vi fokus på digitalisering og på at gøre arbejdsgangene så smidige og effektive som muligt. Og så selvfølgelig løse vores opgaver med den høje kvalitet som fællesnævner.

 

Som vores nye fuldmægtige skal du bidrage til, at økonomien kører på velsmurte skinner. Det gør du sammen med resten af afdelingen ved at sikre tæt styring, skabe retvisende budgetter og bidrage med analyser og kalkulationer. Samtidig holder du øjnene åbne for nye digitale potentialer, der kan hjælpe os til at holde det høje tempo.

 

Hvad forventer vi af dig?

Afdelingen Økonomi har 6 medarbejdere og ledes af en vicekontorchef. Du bliver del af et yngre team, som pt. består af 1 vicekontorchef, 1 økonomichef, 3 fuldmægtige og 1 økonomi assistent.

 

I jobbet som økonomifuldmægtig bliver du en del af kernedriften. Udover klassiske økonomistyrings-opgaver vil der på dit bord ligge opgaver som fx analyser, prognoser og udtræk til huset samt deltagelse i udvikling og digitalisering af afdelingens opgaver.

 

Du elsker tal, er dygtig og flittig og kan lide at nørde i bund, når det kræves. Du har et digitalt mindset, er analytisk og struktureret og evner at holde overblikket samtidig har du en stor vilje til at ville lære og forstå.

Herudover kan du genkende dig selv i disse kompetencer: 

 

 • Du når deadlines. Vi løber stærkt i styrelsen. Og du er effektiviteten selv, når du sætter dig i stolen og hamrer i tastaturet, så selv Excel-arket bliver forpustet. Samtidig har du vores høje kvalitet in mente og har afsat tid til at dobbelttjekke tallene inden deadline. 

 • Du formidler tal, så de er forståelige. Dine økonomiske beregninger skaber kun værdi, hvis modtagerne forstår dem. Du kan formidle dem til kolleger og samarbejdspartnere, så alle er enige om udgangspunktet og kan nikke til indholdet.

 • Du ser muligheder. Du tapper ind i den digitale dagsorden ved at sætte dig ind i tingene, forstå dem og spejde efter forbedringspotentialer. Måske ser du ting, vi kan gøre smartere?

 • Du samarbejder på tværs. Du er tilgængelig og lydhør for samarbejdspartnere og kolleger i styrelsen. Der vil løbende komme ad hoc-opgaver ind, som du skal løse fx med de dygtige folk i dataafdelingen eller de ambitiøse folk i Politik, eller der vil komme spørgsmål til tidsregistrering, kontering eller budgetter fra dine kolleger i huset. Her løfter du blikket fra dit Excel-ark og bidrager, så vores gode kollegaskab også kan ses i leverancerne.

Vi forestiller os, at du:

 • er cand.merc., HA/HD-R. eller lignende

 • har omkring 1-2 års erhvervserfaring

 • er ivrig og rutineret bruger af Excel og har erfaringer med pivottabeller

 • har interesse inden for digital understøtning af arbejdsprocesser.

Hvad kommer du til at lave?

Du sidder med nogle af de klassiske økonomistyringsopgaver; budgetter, opfølgninger, analyser og prognoser.

 

Meget ofte vil dette være plottet ind i din Outlook-kalender:

 • Budget. Du holder møder og følger op med de budgetansvarlige i de andre afdelinger for at sikre, at vi er på rette vej, og hjælper dem med at holde styr på budgetforudsætninger, fakturaer og afregninger.

 • Udtræk af data på økonomiske nøgletal og produktionens tidsforbrug. Du bidrager til udvikling og vedligeholdelse af vores rapportering og leverer udtræk og analyser til huset, så vi sikrer tryghed ved den økonomiske og ressourcemæssige udvikling.

 • Beregninger til andre afdelinger. Du bistår vores kolleger med beregninger, så de kan afgøre, hvorvidt fx et potentielt nyt forretningsområde kan få flyvehøjde eller hvor mange penge, der er anvendt på en given aktivitet.

 • Udvikling af arbejdsgange. Du og kollegerne i afdelingen forbedrer hele tiden vores processer og leverancer, særligt via digitalisering, så styrelsen kan indfri sin målsætning om at være smidig og effektiv.

Sådan søger du

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via "ansøg via link" knappen nederst eller via vores hjemmeside www.sik.dk senest mandag den 13. april 2020.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 og 17.

 

Du ansættes som specialkonsulent på fuld tid efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med tiltrædelse pr. 1. juni 2020.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Niels Ole Esbensen på telefon 33 73 21 50. har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på telefon 91 33 70 61.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vi ønsker en arbejdsplads, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sikkerhedsstyrelsen

Adresse 1
Esbjerg Brygge 30
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79897889
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sikkerhedsstyrelsen

Adresse
Esbjerg Brygge 30
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-03-2020
Ansøgningsfrist
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79897889
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed