Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Direktør for teknik og miljø samt sundhed og pleje til Greve Kommune

Greve Kommune

Greve, Storkøbenhavn

Indrykket
26-09-2022

Brænder du for at udvikle samspillet mellem politikere, borgere og administration?

Vi søger en ny direktør, der kan bidrage aktivt til at implementere og videreudvikle Greve Kommunes effektorganisering, hvor byrådets vision Naturligvis Greve sætter den strategiske retning. Vores ambition er at skabe en tydelig rød tråd fra politikernes visioner for Greve gennem hele organisationen og at styre efter den bedste effekt i forhold til borgere og virksomheder. Samtidig vil vi gerne udvikle den aktive borgerinddragelse i et tæt samspil med politikerne i kommunen.

Du vil indgå i en relativ ny direktion med en udpræget holdånd. Det vil være afgørende vigtigt, at du virkelig har lyst til og mod på hele tiden at bringe dig selv og dit område i spil i arbejdet med at udvikle direktionen yderligere som en enhedsdirektion. Direktionen arbejder godt og tæt sammen for at sikre en sammenhængende styring og ledelse i hele organisationen. Du skal købe ind på Effektstyring og på at videreudvikle den og integrere "Naturligvis Greve..." som det strategiske grundlag for dit og direktionens arbejde.

Dit områdeansvar vil være teknik og miljø samt sundhed og ældre. Det vil være afgørende, at du har et solidt kendskab til teknik- og miljøområdet bredt set. Du har også en optagethed af driverne og de fremtidige rammebetingelser på sundheds- og ældreområdet.

Vi har oplistet en række aktuelle udfordringer du som ny direktør vil møde. Vi ser gerne, at du som en del af din ansøgning peger på, hvor du ser dine styrker i forhold til udfordringerne, og hvordan du konkret vil bidrage til udviklingen af Greve Kommune.

De aktuelle udfordringer rummer bl.a.:

  • Fortsætte arbejdet med udvikling af en generation 2 af den effektstyrede organisation. Et arbejde, som fokuserer på forenkling og sammenhæng mellem, hvor kommunen vil hen, Naturligvis Greve og den daglige opgaveløsning (den røde tråd).
  • Sikre udviklingen af det politiske samarbejde mellem byrådets medlemmer, og sikre at samarbejdet mellem politikere og administrationen understøttes aktivt fra administrationens side.
  • Understøtte udviklingen af øget tillid mellem politikere og administration gennem bl.a. åbenhed og transparens.
  • Bruge andre og nye metoder til aktiv borgerinddragelse i et tæt samspil med politikerne.
  • Fortsat fokus på at udnytte ressourcerne optimalt på tværs af organisationen for både at sikre grundlaget for den daglige drift og for at sikre råderum til den nødvendige omstilling og håndtering af det demografiske pres.

Vi forventer, at du har en solid relevant ledelseserfaring ift. kommunal opgaveløsning. Du kan dokumentere gode faglige resultater, solid viden om teknik- og miljøområdet og sikker økonomistyring på driftsområder. Du er optaget af de fremtidige rammebetingelser på sundheds- og ældreområdet, hvor både den demografiske udvikling og ændringer i opgaverne mellem kommune og region stiller krav til faglig nytænkning.

Som leder evner du at møde organisationen med empati, og du kan skabe følgeskab og drive organisationen fremad på en motiverende og lyttende måde. Du kommunikerer med tydelighed og evner at skabe gode relationer både internt og eksternt, og du ved, hvornår der skal skæres igennem og sættes tydelig retning. Der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved din integritet, og du evner at sætte grænser uden, at det bliver rigidt.

Flere udfordringer og forventninger til den nye direktør er beskrevet i job- og personprofilen.

Ring til kommunaldirektør Anne-Sofie Degn på tlf. 30 54 25 92 eller til Hjalte Aaberg fra Aaberg+ på tlf. 26 86 58 31, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Se også mere på greve.dk

Søg stillingen online

Ansøgningsfristen er torsdag den 6. oktober kl. 12.00. Der skal søges online

Greve Kommune tilbyder kontraktansættelse og lønniveauet inkl. kontrakttillæg er ca. 1.250.000 kr. årligt plus pension (20,7%). Stillingen er med tiltræden den 1. november 2022.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Greve Kommune

Adresse 1
Rådhusholmen 10
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-09-2022
Udløber
06-10-2022
Kviknummer
LJA-84066102
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Greve Kommune

Adresse
Rådhusholmen 10
2670
Greve
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-09-2022
Ansøgningsfrist
06-10-2022
Kviknummer
LJA-84066102
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed