Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Centerchef for Børn og Unge

Gribskov Kommune - Center for Børn og Unge

Gribskov, Nordsjælland

Indrykket
15-10-2019

Vi har gennem det seneste år arbejdet med at sætte en ny og spændende retning for vores kommune. En rejse med en ambition om at gøre vores kommune til et endnu mere fantastisk sted at bo, arbejde og være i. Vi har med den netop indgået budgetaftale, hvor et enigt Byråd står bag, fået sat rammen for en langsigtet retning og balance i økonomien samtidig med, at der er plads til at investere og udvikle vores kommune med de mange skønne lokalsamfund.

Vi søger en fagstærk chef på dagtilbuds- og skoleområdet, som har lyst til at være en del af denne rejse. Solidt kendskab og indsigt i et eller begge områder er derfor afgørende. Det betyder, at du bl.a. skal medvirke til at implementere en ny børne- og ungepolitik, der forventes politisk godkendt primo 2020. Et særligt fokus er at udvikle de lokale skoler og dagtilbud som Gribskov kommune rummer, hvor der lægges stor politisk vægt på udviklingen af fremtidens skole, men også at videreudvikle indsatser, der understøtter gode og sammenhængende børne- og ungeliv.

Gribskov kommune rummer mange stærke lokale fællesskaber og lokalsamfund som er vigtige at bevare. Det er derfor også naturligt, at du kan udnytte det potentiale, der er i den lokale kreativitet og ansvarsfølelse i lokalsamfundene. Vi tror på, at kvalitet i kerneopgaven kræver ledelse tæt på. Du skal derfor være tæt på vores skoler og dagtilbud i samarbejde med de lokale ledelser. Du skal kunne sikre et let og ubureaukratisk samarbejde, hvor længden mellem medarbejdere og ledere er kort. Du har dygtige ledere, som skal tæt ind om bordet, og som kan og gerne vil tage medansvar. Din rolle som facilitator i de faglige og ledelsesmæssige fællesskaber er derfor afgørende, fordi vi ad den vej kan nytænke kerneopgaverne til glæde for børnene og deres forældre. Du skal derfor også have mod til at turde udfordre det eksisterende, både rammer, retning og faglighed og stille nysgerrige spørgsmål til, hvordan tingene gøres og opfattes.

Ansvarsområder og opgaver

Du er chef for kommunens skole- og dagtilbudslederne. Du er også chef for fagcheferne i PPR og Børnesundhed. Desuden leder du ind i Velfærdssekretariatet, som supporterer centret.

Centerchefen vil skulle engagere sig og tage et hovedansvar for de effektiviseringer og servicetilpasninger, der evt. skal ske på børne- og unge område. Du skal mestre både forandringsledelse, have en godt udviklet styringsforståelse og stærke redskaber til økonomistyring.

Centerchefen rådgiver det politiske udvalg i tæt samspil med direktøren på området. Gribskov Kommune arbejder på, at der i koncernledelsen altid er en fri, åben og saglig dialog og en fælles løsningsfokuseret tilgang til udfordringer og nye måder at gøre tingene på. Du er en arbejdende centerchef, der trives med at lede i et forpligtende fællesskab.

Personen

Vi søger en centerchef, som:

  • Har et godt kendskab til området, lige fra sundhedsplejen, PPR, dagtilbud og skole. Du må gerne have en faglig baggrund inde for et af centrets hovedområder, når det kombineres med stærke analytiske kompetencer og økonomisk og procesmæssig styringserfaring.

  • Har du en styringsmæssig eller økonomisk baggrund, er det vigtigt, at du har erfaringer med processer og styring tæt på maskinrummet på de faglige områder.

  • Har en chef- eller lederbaggrund med et stor "span of control".

  • Har en udviklet politisk forståelse og erfaring med betjening af politikere og udvalg.

 

Vores kommende centerchef:

  • Synes det er energigivende at være i forandring og arbejde i det komplekse felt, hvor alle svar ikke er givet på forhånd.

  • Er optimistisk, robust og resilient. Hvor man kan mærke vilje og energi, og som kommer sig hurtigt over modgang.

  • Har tillid til andre mennesker som grundindstilling, men trættes ikke af også at skulle have opfølgningssystemer, der sikrer at mål nås.

  • Kommunikerer mundtligt og på skrift med stor gennemslagskraft.

  • Målrettet med stor arbejdskapacitet en som får ting gennemført og virker som en naturlig drivkraft.

  • Er interesseret i at sikre effekterne og resultaterne af sin og kollegaers indsats, og derfor vil være indstillet på at tage et langt konstruktivt træk i Gribskov Kommune

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der ønskes ansættelse på overenskomstvilkår, jf. Aftale om aflønning af chefer. Stillingen aflønnes samlet med en årsløn på ca. 790.000-830.000 kr. ekskl. pension. Resultatløn indgår som en del af den samlede aflønning.

Proces

Læs stillingsprofilen her.

Du kan også henvende dig med spørgsmål om stillingen til ekstern rekrutteringskonsulent Cristian Lima, cli@hr7.dk.

Når du har set profilen, kan du også kontakte direktør Mikkel Damgaards på tlf. 7249 7467 for en nærmere drøftelse af mål og forventninger.

Frist

Ønsker du at søge stillingen, bedes ansøgning og CV sendes gennem Gribskov Kommunes hjemmeside senest den 15. november 2019 kl. 20.00.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Gribskov Kommune - Center for Børn og Unge

Adresse 1
Vestergade 2
3200 Helsinge
Danmark
Adresse 2
Vestergade 2
3200 Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-10-2019
Udløber
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76503857
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Gribskov Kommune - Center for Børn og Unge

Adresse
Vestergade 2
3200
Helsinge
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-10-2019
Ansøgningsfrist
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76503857
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed