Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Generalister til udvikling og drift af Statens Indkøbsprogram i Økonomistyrelsen

Økonomistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-05-2021

Trives du i en selvstændig, koordinerende rolle med egne ansvarsområder? Så har vi jobbet til dig i Statens Indkøb i Økonomistyrelsen, hvor vi lige nu søger én eller flere medarbejdere, som kan koordinere vores samlede kontraktportefølje, sikre høj compliance og sørge for, at vores aftaler bliver kontraktstyret på en effektiv og proaktiv måde.

 

Statens Indkøb er en central aktør i det offentlige indkøb og har til formål at sikre professionelle, effektive og grønne indkøb gennem brugbare løsninger til vores kunder i staten. Kontoret arbejder med at implementere regeringens strategi for grønne offentlige indkøb, digitalisere det statslige indkøb af standardvarer og udbyde tværstatslige rammeaftaler som led i Statens Indkøbsprogram. Aftalerne under Statens Indkøbsprogram spænder bredt og dækker alt fra Microsoft- og Oracle-software over rengøringsydelser til vagttjenester og trykkeriydelser.

 

En koordinerende rolle med egne ansvarsområder

En stor del af gevinsterne ved de fællesstatslige indkøbsaftaler afhænger af, hvordan de bliver brugt, og vi vil gerne blive endnu bedre til at sikre, at vi får det optimale ud af vores aftaler. Vi søger derfor én eller flere nye kolleger til vores kontor, der har en bred faglighed på indkøbsområdet.

 

I din nye stilling vil du få til opgave at skulle koordinere den daglige drift og udvikling af kontraktområdet i Statens Indkøb. Du får til opgave at sikre en systematisk kontraktstyring og skabe overblik over de statslige institutioners faktiske indkøbsadfærd med et fokus på, hvordan compliance på aftalerne kan styrkes. Du vil derudover få ansvaret for at samarbejde med de øvrige medarbejdere med ansvar for konkrete kontrakter, herunder håndtering af henvendelser via vores elektroniske kontaktmodul Topdesk. Sammen med kontraktstyrerne vil du bl.a. skulle:

 • rådgive de statslige brugere og koncernindkøbere om brugen af aftalerne og udvikle informationsaktiviteter, som kan øge kendskabet til aftalerne og skabe fokus på optimal anvendelse

 • fastholde et godt leverandørsamarbejde, så leverandørerne fremmer og loyalt overholder aftalerne, samt sikre varetagelsen af statens interesser, hvis der opstår tvister

 • løbende opsamle erfaring om brugen af aftalerne, som kan anvendes ved genudbud, og som kan videreformidles i vores rådgivning til staten om indkøb, udbud og kontrakter gennem Rådgivningsenheden - Statens indkøb (www.statensindkob.dk)

 • analysere tendenser i kontraktstyringsarbejdet i kontoret med henblik på at skabe løbende forbedringer

 • håndtere prisregulering, kontraktforlængelser og salgsstatistik for aftalerne

 • deltage i arbejdet med at fremme compliance og e-handel på aftalerne under Statens Indkøbsprogram. 

Du kan have erfaring eller være nyuddannet

Du har som erfaren medarbejder formentligt nogle års erfaring fra en offentlige organisation, hvor du har arbejdet med indkøb og kontrakter.

 

Som nyuddannet forestiller vi os, at du har en stærk samfundsvidenskabelig profil, og at du har lyst til at blive en stærk profil på indkøbsområdet. Vi vil have fokus på god oplæring af dig på indkøbsområdet, og vi vil tilpasse de konkrete opgaver til dit udviklingstrin.

 

Uanset erfaringsniveau forventer vi, at du har en relevant længerevarende uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc.jur. eller tilsvarende.

 

Vi ser desuden gerne, at du:

 • trives i en selvstændig, koordinerende rolle med egne ansvarsområder

 • er struktureret

 • har et udpræget kundefokus, er god til at opbygge relationer og kan håndtere forskellige interessenter og samarbejder på tværs

 • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt

 • har lyst til hjælpe os med at få det maksimale ud af de fællesstatslige indkøbsaftaler. 

I hjertet af København venter dine nye kolleger på dig

Du kommer til at arbejde i hjertet af København i Sankt Annæ Palæ hos os i Økonomistyrelsen tæt på både Kongens Have og Kongens Nytorv. Her vil du blive en del af et fagligt stærkt miljø sammen med et hold af engagerede kollegaer.

 

Du vil blive en del af et team, som er toneangivende inden for det statslige indkøbsområde. Dine kollegaer er specialister i udbud, indkøbsanalyser og compliance.

 

Stærk holdånd og plads til både familie- og arbejdsliv

Arbejdet kommer til at foregå i et højt tempo og med en høj grad af selvstændighed, initiativ og et stærkt ønske om at levere ydelser og resultater af høj faglig kvalitet. Hverdagen er præget af en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer, og vi har fokus på, at vi hele tiden udvikler os både fagligt og personligt.

 

Vores kontor er kendetegnet ved en stærk holdånd, hvor vi arbejder tæt sammen, og hvor der altid er plads til et godt grin. Selvom vi ofte har travlt, insisterer vi på at have tid til sociale arrangementer. Vi har også fokus på at være en familievenlig arbejdsplads med fleksible arbejdstider, så du kan få arbejde og familieliv til at passe sammen.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Morten Kure Ringgård på telefon: 26 25 76 79 eller e-mail: mokri@oes.dk

 

Det praktiske

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på Søg stillingen og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 18. juni 2021.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

 

Sammen gør vi en forskel

Hver dag går vi på arbejde med et mål om at gøre en forskel for vores kollegaer i de statslige institutioner og for borgerne i Danmark. Vi bidrager med viden, systemer og værktøjer, der hjælper de statslige og selvejende institutionerne med at sætte en klar retning, mindske bureaukrati og opnå mere tid til deres kerneopgaver.

 

Vi går op i at skabe arbejdsglæde og udvikle kompetencer og potentialet i vores medarbejdere, fordi vi mener, at det er grundstenen for at lykkes med vores kerneopgaver.

 

Du kan læse mere om Økonomistyrelsen på oes.dk eller på LinkedIn.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Økonomistyrelsen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-05-2021
Udløber
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82155527
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Handel, indkøb og transport, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Økonomistyrelsen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-05-2021
Ansøgningsfrist
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82155527
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Handel, indkøb og transport, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed