Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Generalister til forstærkning til kampen mod covid-19 og for danskernes sundhed

Sundhedsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-04-2021

Vil du være med til at gøre en forskel for danskernes sundhed under og efter corona? Så tilbyder vi spændende og varierende arbejdsopgaver, selvstændigt ansvar samt store faglige udfordringer tæt på de politiske beslutninger.

 

Sundhedsministeriets departement søger lige nu fuldmægtige og konsulenter til en generel styrkelse af opgavevaretagelsen i huset. Vi har fået mange ekstra opgaver som følge af coronaepidemien og har brug for flere hænder og hoveder, til det vigtige arbejde for danskernes sundhed.

 

Om os

Sundhedsministeriets departement er sat i verden for at skabe grundlaget for sundhedsministerens og regeringens beslutninger på sundhedsområdet, og bidrage til at formulere dagsordener, finde løsninger og skabe sammenhæng.

 

Det er en varieret opgave, som bl.a. involverer:

  • Forberede af politiske oplæg og tværgående regeringsprocesser

  • Udarbejde af ny lovgivning

  • Besvarefolketingsspørgsmål, forberede samråd m.v.

  • Forberede kommunikation på fx pressemøder

  • Økonomiske og statistiske analyser på sundhedsområdet

  • Samarbejde med en lang række interessenter

Aktuelt fylder håndteringen af corona rigtig meget hos os. Det gælder bl.a. spørgsmål om genåbning og lokal nedlukning, vacciner, test, udbrudshåndtering, smitteopsporing, isolation, digitalisering og coronapas. Indsatserne har en stor juridisk komponent, da der er tale om regulering, der løbende skal tilpasses bl.a. baseret på den nye epidemilov. Derudover bygger indsatsen på løbende overvågning, overblik og analyse af epidemiens udvikling, ligesom der er et samarbejde med andre lande, navnlig i EU. Vi søger både jurister, analytikere og generalister til disse typer af opgaver. Opgaverne løses i tæt samarbejde med styrelserne på ministerområdet samt andre ministerier og nøgleinteressenter på sundhedsområdet bl.a. Danske Regioner og KL.

 

Ud over corona har vi en række andre vigtige opgaver på sundhedsområdet, som vi allerede arbejder med samt vil få stigende fokus, i takt med at epidemihåndteringen tillader det. Det drejer sig bl.a. om en sundhedsreform med fokus på nærhed og sammenhæng, en 10-årsplan for psykiatrien og en bred indsats for bekæmpelse af ulighed i sundhed, herunder en styrket forebyggelse. Derudover står sundhed altid højt på den politiske dagsorden, hvilket indebærer løbende behov for politisk betjening, på tværs af ministeriet.

 

Sundhedsministeriet har en tradition for en uformel stemning med vægt på sparring samt åbne døre på alle niveauer. Vi har et stærkt socialt fællesskab, som dog også hos os, er blevet udfordret af hjemmearbejde under coronaepidemien.

 

Din hverdag hos os

Din hverdag er travl, men du er i selskab med gode kollegaer, og dit arbejde gør en stor forskel for håndtering af coronaepidemien, i Danmark. I takt med, at coronaepidemien fylder mindre, vil du også tildeles andre spændende opgaver, som er med til at sætte retning på sundhedsområdet og ligeledes skabe rammerne, for et sundere Danmark.

 

Vi har en række ledige stillinger på tværs af huset, og en stor fleksibilitet i opgaveløsningen. Der er derfor netop nu, en særlig mulighed for, at byde ind på de opgaveområder som man har en særlig interesse for. Som jurist er der både mulighed for at arbejde specialiseret i et af vores juridiske kontorer, eller mere bredt.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.jur., cand.scient.adm., cand.scient.san.publ. eller lignende).

 

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • har politisk forståelse og hurtigt kan sætte dig ind i nye problemstillinger

  • er initiativrig og løsningsorienteret

  • har stærke kommunikations- og formidlingsevner 

  • har en positiv tilgang og godt humør. 

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation, som fuldmægtig eller konsulent, afhængigt af dine kvalifikationer.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingerne, ved at ringe til sekretariatschef Sine Mutanu Jungersted, på tlf.: 50 74 34 45.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16.

 

Ansøgningsfrist: 16-04-2021

Ansættelsesdato: 01-06-2021

 

Sundhedsministeriet har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsministeriet

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
LJA-81920746
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsministeriet

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-04-2021
Ansøgningsfrist
16-04-2021
Kviknummer
LJA-81920746
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed