Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Generalist til udvikling af Statens Serum Institut som Danmarks mest attraktive arbejdsplads

Statens Serum Institut

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-08-2022

Vil du bidrage til at udvikle SSI som en af Danmarks mest attraktive arbejdspladser, hvor udviklingsmuligheder, socialt liv, arbejdsmiljø, arbejdsindhold samt løn- og ansættelsesforhold tilsammen giver den bedste grobund for at tiltrække og fastholde et mangfoldigt, kompetent og ambitiøst korps af medarbejdere? Er du proaktiv, god til at samarbejde og interesserer du dig for, hvad der definerer en god arbejdsplads?

 

Så er det måske dig, vi søger.

 

Om Direktionssekretariatet

Du bliver del af Direktionssekretariatet, hvis hovedopgave er at understøtte SSIs faglige områder bedst muligt. Direktionssekretariatet er bl.a. ansvarlig for instituttets juridiske arbejde, personaleforhold, understøttelse af fondsaktiviteter, departementsbetjening og kommunikation, herunder presse, hjemmeside, sociale medier og intranet. Direktionssekretariatet hører under Ole Jensen, som er vicedirektør på SSI.

 

Din hverdag hos os

Medarbejderne er SSIs vigtigste ressource, og på SSI vægtes et positivt arbejdsmiljø, samarbejde, udvikling og trivsel højt. Vi mener selv, at vi allerede er en af Danmarks mest attraktive arbejdspladser, men vi vil gerne være endnu bedre. SSIs direktion har derfor som strategisk fokus, at udvikle SSI som arbejdsplads over de kommende år.

 

Til det arbejde søger vi en generalist, som vil få ansvaret for at udvikle og implementere indsatser, som kan understøtte SSIs ambition om at blive en endnu mere attraktiv arbejdsplads for både nuværende og kommende medarbejdere.

 

Du vil få en bred vifte af forskellige opgaver, herunder blandt andet kortlægning af temaer og initiativer, som er centrale for at skabe en god arbejdsplads, etablering og betjening af arbejdsgruppe og styregruppe for SSI som attraktiv arbejdsplads, udvikling og gennemførsel af konkrete initiativer fx i forhold til kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere på SSI, samt gennemførelse af faglige og sociale arrangementer.

 

Indsatserne vil skulle udvikles og gennemføres i samarbejde med SSIs direktion, kollegaer i direktionssekretariatet, forskere og fagmedarbejder på SSI, HR, samarbejdsudvalget på SSI samt eventuelle eksterne samarbejdspartnere.  Du vil dermed få en stor berøringsflade, og skal trives med og være dygtig til at indgå i samarbejdsrelationer med mange forskellige mennesker og faggrupper.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en relevant fx samfundsvidenskabelig akademisk uddannelse, og interesse for arbejdsmiljø, trivsel og kompetenceudvikling. Det er en fordel, hvis du har erfaring med HR-området eller med at arbejde i en politisk styret organisation, men det er ikke et krav. I øvrigt lægger vi vægt, at du:

  • er initiativrig, empatisk og kan danne gode samarbejdsrelationer

  • kan facilitere møder/ workshop og understøtte processer fra idégenerering til udførelse

  • har gode kommunikations- og formidlingsevner.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job hos SSI, som er en del af Sundhedsministeriets koncern. På SSI prioriteres faglig udvikling og sparring højt. Vores hverdag er præget af mange forskelligartede opgaver, åbne døre og et bredt samarbejde med engagerede medarbejdere, som på verdensplan er førende inden for deres faglige felter.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent alt afhængig af dine kvalifikationer.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til vicedirektør Ole Jensen på tlf.: 3268 3187 eller chefkonsulent i direktionssekretariatet Mathilde Winkel Madsen på tlf.: 3268 8596.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 35 og 37. Du kan læse mere om os på www.ssi.dk.

 

Statens Serum Institut har røgfri arbejdstid og en røgfri campus.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

 

Ansøgningsfrist: 28-08-2022

Ansættelsesdato: 01-11-2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Statens Serum Institut

Adresse 1
Artillerivej 5
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Artillerivej 5
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-08-2022
Udløber
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83936867
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Statens Serum Institut

Adresse
Artillerivej 5
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-08-2022
Ansøgningsfrist
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83936867
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed