Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Generalist til topledelsesbetjening i Koncern IT i Københavns Kommune

Københavns Kommune, Koncernservice

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2023

Er du skarp til at koordinere og drive processer?

 

Motiveres du af at understøtte topledelsen, så de har de bedste muligheder for at træffe velinformerede beslutninger?

 

Kan du opbygge tillidsfulde relationer, og nyder du at have en bred kontaktflade med mange forskellige fagligheder i en stor organisation? 

 

Så er du måske vores nye kollega.

 

Københavns Kommune vokser med omkring 10.000 borgere hvert år. Det er fantastisk for byen, men det lægger også et stort pres på os for at arbejde smartere og mere effektivt, så vi kan fastholde og udbygge serviceniveauet til flere københavnere for færre penge.

 

Ledelsessekretariatet er en central stabsfunktion for Koncernservice og Koncern IT, der begge løser opgaver på tværs af Københavns Kommune. Koncernservice løser opgaver indenfor finans, løn- og personaleadministration, personalejura og HR, mens Koncern IT arbejder med digitalisering og it-understøttelse af kommunens medarbejdere. Den ledige stilling vil primært have fokus på direktionsbetjening i Koncern IT.

 

Du behøver ikke at være en haj til at kode, men hvis du synes, at digitalisering og drift af en moderne it-organisation er spændende, så har vi måske stillingen for dig. Hos os får du et job med stor betydning for landets største arbejdsplads og dens udvikling, og du kommer både til at stifte bekendtskab med organisation, politik, it, økonomi og interessenthåndtering.

 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job tæt på direktionen. Der er tale om et varieret opgavefelt, der giver en bred erfaring inden for en række aspekter af arbejdet i en stor, offentlig, politisk ledet organisation.

 

Ønsker du at styrke dine kompetencer indenfor koordinering og eksekvering af topledelsens beslutninger? Så har vi måske en stilling for dig.

 

Du bliver en del af direktionsbetjeningsteamet, som arbejder tværgående og betjener begge direktioner i de to organisationer. Blandt kerneopgaverne i teamet er understøttelse af direktionerne med kvalitetssikring af sager og sagsstyring ligesom vi sekretariatsbetjener direktions- og chefmøder mv. samt løbende kalenderstyring og mødeforberedelse. Hertil kommer en række faste tilbagevendende opgaver som fx udarbejdelse af og opfølgning på styringsredskaber såsom resultatkontrakter, arbejdsprogrammer mv samt indgår ad hoc i strategiske indsatser og forbedringstiltag af særlig vigtighed for direktionerne.

 

Om dig

Du har afsluttet en relevant videregående uddannelse indenfor fx samfundsvidenskab. Du kan både være nyuddannet eller have et par års erfaring fra en tilsvarende stilling. Det vigtigste er, at du kan planlægge, drive og færdiggøre opgaver sikkert og selvstændigt og at du trives med at samarbejde på kryds og tværs i en hverdag, hvor du både skal håndtere hastebestillinger fra direktionen eller rådhuset og sørge for eksekveringen af dine faste opgaver. Vi lægger især vægt på, at du:

  • er god til (og har erfaring med) at skrive klart og let forståeligt

  • er kvalitetsbevidst og kan sikre direktørens mødeforberedelse mv.

  • evner at sætte dig ind i tekniske problemstillinger uden at være eksperten

  • har erfaring med at koordinere beslutningsprocesser og kvalitetssikre sager

  • er serviceminded og gerne hjælper dine kolleger, hvis der opstår hasteopgaver

  • forstår at skabe gode relationer på tværs af ledelseslag

 

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til eller erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

 

Er vi arbejdspladsen for dig? 

Du vil indgå i et team på seks medarbejdere, hvor opgaverne er varierede og til tider uforudsigelige. Vi har det til fælles, at vi har et højt fagligt ambitionsniveau samtidig med, at vi har det sjovt og rigtig godt med hinanden, når vi går på arbejde. Teamet er en del af Ledelsessekretariatet for Koncernservice og Koncern IT. Ledelsessekretariatet består af tre teams med 30 ansatte. Vi er et socialt kontor med en uformel omgangstone, og hvor vi lægger vægt på at være gode kolleger, der hjælper hinanden.

 

I Ledelsessekretariatet vil vi gerne være med til at fremme din karriere. Vi er en central stabsfunktion for to moderne offentlige virksomheder, der følger med udviklingen - og det skal vores medarbejdere også. Derfor tilbyder vi dig en arbejdsplads, der prioriterer at udvikle og udfordre dine kompetencer på flere niveauer, så du kan udnytte dit potentiale. 

 

Koncernservice og Koncern IT er to levende arbejdspladser med en uformel omgangstone, kollegaer med forskellige faglige kompetencer, sociale aktiviteter og fleksible arbejdsforhold. I Ledelsessekretariatet arbejder vi med økonomi- og direktionsbetjening for begge organisationer.

 

Ansættelsesvilkår 

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og med mulighed for forhandling af individuelle tillæg.

 

Mere information 

Du kan få supplerende oplysninger om stillingen ved at kontakte teamleder Anders Amelung på 2180 2806 eller kontorchef Ulrik Bundgaard på 2939 8405.

 

Ansøgning vedlægges CV og eksamensbeviser inkl. karakterer. 

 

Søg via linket senest søndag den 10. december 2023

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50.  

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Koncernservice

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Web
Adresse 2
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2023
Udløber
10-12-2023
Kviknummer
LJA-85120436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Koncernservice

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-11-2023
Ansøgningsfrist
10-12-2023
Kviknummer
LJA-85120436
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, IT, web og teknologi, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed