Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Generalist til Statens Serum Instituts direktionssekretariat (barselsvikariat)

Statens Serum Institut

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-05-2024

Er du interesseret i en spændende stilling, hvor du får en central placering og stort selvstændigt ansvar for at sikre en række generalistopgaver? Har du lyst til at understøtte Statens Serum instituts (SSI) kerneopgaver inden for forebyggelse og bekæmpelse af infektionssygdomme og medfødte sygdomme? Så er dette måske en stilling for dig.

 

Din hverdag hos os

Du vil få et stort ansvar for at koordinere og udføre SSIs arbejde inden for forskellige områder såsom departements- og ledelsesbetjening, strategiarbejde og andre større indsatsområder. Stillingen er en typisk generalist-stilling hvilket betyder, at du vil møde en bred vifte af opgaver og problemstillinger i din hverdag.

 

Dine opgaver vil primært omfatte:

 

 • Departementsbetjening, herunder det primære ansvar for koordination af opgaveanmodninger (også kaldet bestillinger) fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet og styrelser

 • Ledelsesbetjening, herunder udarbejde og forelægge sager og beslutningsoplæg til SSIs direktion samt enkelte PA-opgaver for den administrerende direktør

 • Koordination og opfølgning på større indsatsområder, fx Direktionssekretariatets opgaver inden for krisestyring og beredskabsplanlægning samt internationale samarbejder

 • Deltage i SSIs løbende strategiarbejde, herunder udarbejde årsrapport og opfølgning på mål- og resultatplaner

 • Koordination, forberedelse og afholdelse af møder i SSIs nye Institutråd

   

Du vil sidde centralt placeret på SSI, og det fordrer et tæt og løbende samarbejde med bl.a. Indenrigs- og Sundhedsministeriet, andre myndigheder i koncernen og fagfolk på SSI. Du vil ligeledes have et tæt samarbejde med Direktionssekretariatets sektionsleder. Samtidig vil du til daglig arbejde tæt på SSIs direktion, hvorfor du skal være indstillet på og interesseret i, at arbejde tæt på topledelsen.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi leder efter en kollega, der enten er nyuddannet eller har et par års erfaring fra offentlig administration og gerne med erfaring inden for ledelses- eller departementsbetjening. Vi foretrækker en kandidat med en samfundsvidenskabelig uddannelse eller anden relevant uddannelse. Det er vigtigt, at du har en stærk faglighed, herunder har viden om og interesse for offentlig administration og sundhedsområdet. Desuden er du fleksibel og klar til at beskæftige dig med vidt forskellige problemstillinger.

 

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 

 • arbejder struktureret og kan skabe overblik med stor faglig tyngde

 • tager ansvar og trives med stor selvstændighed

 • har evne og lyst til at arbejde sammen med mange faggrupper på alle organisatoriske planer

 • kan omstille dig til skiftende fokusområder

 • er en stærk formidler og kommunikerer kort, klart og korrekt

 • er flydende i skrift og tale både på dansk og engelsk.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job på SSI, der er internationalt anerkendt for at løse væsentlige nationale og globale sundhedsopgaver. På SSI prioriteres faglig udvikling og sparring højt. Hverdagen er præget af mange forskelligartede opgaver, åbne døre og et bredt samarbejde med engagerede medarbejdere, som på verdensplan er førende inden for deres faglige felter.

 

Du får en fleksibel hverdag med en god balance mellem arbejde og fritid. SSI er en fleksibel arbejdsplads med en 37-timersarbejdsuge inkl. frokostpause, flekstidsaftale samt mulighed for at arbejde hjemmefra op til to dage om ugen. Der er betalt frihed på barns 1. og 2. sygedag, ligesom der gives to omsorgsdage pr. år indtil barnet fylder 7 år.

 

Herudover har SSI en velfungerende personaleforening og idrætsforening (IK-SERA) med holdtræning og motionslokaler, fredagsbar og forskellige sociale arrangementer og campus rummer endda både tennisbaner og egen børneinstitution.

 

SSI er placeret centralt beliggende i København med gode offentlige transportmuligheder (bus og metro) og har fri parkering på campus.

 

Om Direktionssekretariatet

Du bliver del af Direktionssekretariatet, hvis hovedopgave er at understøtte SSIs faglige områder bedst muligt og medvirke til realisering af SSIs mission om at forebygge og bekæmpe infektionssygdomme og medfødte sygdomme gennem forskning, overvågning, diagnostik og rådgivning.

 

Direktionssekretariatet er bl.a. ansvarlig for departements- og ledelsesbetjening, strategiarbejde, koordination af større faglige opgaver, juridisk arbejde, understøttelse af forsknings- og fondsaktiviteter, kommunikation, herunder presse, hjemmeside, sociale medier og intranet samt patentering, kommercialisering og vedligeholdelse af aftaler.

 

I Direktionssekretariatet sætter vi stor pris på at have en uformel omgangstone, tillid, et godt kollegaskab og sammenhold, hvor vi hjælper hinanden. Vi har fælles morgenmad en gang om måneden og deltager i sociale arrangementer på SSI såsom sommerfest, oktoberfest og julefrokost.

 

Om ansættelsen

Vi ønsker stillingen besat fra 1. august 2024 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på et år. Da der er tale om et barselsvikariat er ambitionen, at der vil være en overleveringsperiode på en måned, hvis stillingen besættes fra 1. august 2024.

 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Ansættelse kan ske som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængigt af kvalifikationer.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder i Direktionssekretariatet Mathilde Winkel Madsen på tlf. 3268 8596 eller specialkonsulent Frederikke Kjær Ramsby 3268 3748.

 

Er du interesseret?

Klik på søg stillingen og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 23-24.

 

 

Statens Serum Institut har røgfri arbejdstid og en røgfri campus.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Statens Serum Institut

Adresse 1
Artillerivej 5
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Artillerivej 5
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2024
Udløber
02-06-2024
Kviknummer
LJA-85471992
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Statens Serum Institut

Adresse
Artillerivej 5
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-05-2024
Ansøgningsfrist
02-06-2024
Kviknummer
LJA-85471992
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed