Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Generalist til it-infrastrukturdrift

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring

Aarhus, Østjylland

Indrykket
11-04-2024

Vil du være til at understøtte udviklingen af it-driften i en organisation, der har afgørende betydning for undervisningsområdet i Danmark? Så er et job i Styrelsen for It og Læring (STIL) måske noget for dig?

 

It-driften i STIL

I STIL udvikler, vedligeholder og drifter vi over 100 centrale it-systemer, som understøtter hele undervisningssektoren i Danmark. STIL er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Derfor arbejder vi professionelt og struktureret med driften af it-systemerne.

 

It-driften i Styrelsen for It og Læring varetages af to tæt forbundne kontorer:

  • Kontor for Applikationsdrift, med ansvar for sikker og stabil applikationsdrift af ministeriets it-systemer samt vedligehold af en DevOps-platform til understøttelse af styrelsen mange agile udviklingsteams.

  • Kontor for Infrastruktur og Indkøb, med ansvar for at sikre en professionel infrastrukturplatform til ministeriets it-systemer, varetage netværks- og cybersikkerhed samt at drive en kompetent indkøbsfunktion for både STIL og hele ministeriet.

 

Du bliver ansat i Kontor for Infrastruktur og Indkøb.

 

Om stillingen

Vi søger en medarbejder til processtyring og sagsbehandling til vores IT-infrastruktur team.

Du bliver en del af en politisk drevet organisation og kommer til at arbejde tæt sammen med både kontorets ledelse og specialister inden for it-drift. Du skal med din skarpe pen, strategiske blik og kompetencer inden for projekt/procesledelse understøtte kontorets arbejde med sikker og stabil drift af ministeriets it-systemer. 

 

Du skal bidrage med ledelse af større opgaver og projekter. Aktuelt arbejder vi med en flytning af ministeriets servere til nye datacenterfaciliteter, hvor du får en central rolle. Det er It-driftens hidtil største projekt, som løber resten af 2024. 

 

Du skal tage initiativ til og gå foran i dialogen med det andet driftskontor og styrelsens mange agile teams, der udvikler it-løsninger, for at sikre sammenhæng og forankring samt medvirke til at øge synligheden af It-driftens arbejde i styrelsen. 

 

Du skal skrive teamets sager til ledelsen og departementet, og generelt understøtte kontoret med notatskrivning, mødemateriale, dokumentere procedurer mv. Du skal også bidrage til den strategiske udvikling af infrastrukturdriften fx med processtyring og dokumentation af driftens arbejde med cybersikkerhed.

 

Dine kompetencer

Vi søger dig, der:

  • kan skabe struktur og sikre fremdrift, så vi kommer godt i mål med vores opgaver

  • trives med tværgående samarbejde og en udadvendt og opsøgende rolle i hele styrelsen

  • har erfaring med at lede og bidrage til større it-projekter

  • har indsigt i netværkssikkerhed og it-infrastruktur og kan samarbejde med it-specialister

  • har stærke skriftlige kompetencer og erfaring med sagsfremstillinger, strategiarbejde osv.

  • har en can-do tilgang til nye problemstillinger og ikke er bange for at stille spørgsmål.

 

Du har en akademisk uddannelse, fx inden for samfundsvidenskab, og gerne nogle års erfaring fra en anden statslig organisation eller lignende.

 

Om Kontor for Infrastruktur og Indkøb

Kontoret er en tværgående enhed fordelt på STILs to lokationer i hhv. Aarhus og København. Kontoret består af 2 teams med cirka 20 højtspecialiserede medarbejdere, herunder infrastrukturteknikere, netværks- og it-sikkerhedsspecialister, jurister og økonomer.

 

Kontorets primære ansvarsområder er sikker og stabil it-drift, sikkerhed for ministeriets mange nationale fagsystemer, understøttelse af optimale it-arbejdspladser for alle medarbejdere i hele ministeriet, samt at udvikle og sikre compliance og strategisk afsæt for ministeriets indkøbspolitik og udbud.

 

Kontoret arbejder løbende med at sætte strategisk retning for vores driftsorganisation, så den kan matche krav og udvikling inden for teknologisk udvikling, sikkerhed og driftsstabilitet.

 

Vi tilbyder

STIL er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi har et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger. Vi har fokus på work-life balance og har fleksible arbejdstider. Hos os er det muligt at arbejde hjemmefra, når arbejdet tillader det.

 

Vi lægger vægt på, at du udvikler dig personligt og fagligt. Derfor sørger vi for, at du altid har den nødvendige støtte i dit arbejde, og vi har fokus på, at du hele tiden udvikler dig gennem tæt samarbejde med dine kompetente kolleger, udfordrende opgaver og relevant efteruddannelse.

 

Som ansat i staten får du en 6. ferieuge, ligesom du bliver en del af den offentlige pensionsordning.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende AC-overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

 

Stillingen ønskes besat pr. 01.08.24 eller efter aftale.

 

Arbejdsstedet er Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg. 

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Signe Rosenkilde Immersen på telefon 20 46 05 45.

 

Du kan læse mere om STIL og vores arbejde på www.stil.dk. Her kan du også læse mere om vores rekrutteringsproces og Styrelsen som arbejdsplads og Mød en medarbejder. 

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest torsdag den 25. april 2024 i vores rekrutteringssystem via linket i annoncen.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 18.

 

Ansøgningsfrist

25-04-2024

 

Tiltrædelsesdato

01-08-2024

 

Arbejdssted

Styrelsen for It og Læring i Aarhus

 

Hjemmeside

http://www.stil.dk/

 

Arbejdstider

Fuldtid

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring

Adresse 1
Lyseng Allé 1
8270 Højbjerg
Danmark
Adresse 2
Lyseng Allé 1
8270 Højbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-04-2024
Udløber
25-04-2024
Kviknummer
LJA-85429438
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring

Adresse
Lyseng Allé 1
8270
Højbjerg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-04-2024
Ansøgningsfrist
25-04-2024
Kviknummer
LJA-85429438
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed