Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Generalist med højt drive og vilje til at levere resultater indenfor styring og udvikling til Skatteministeriet

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-11-2020

Vil du at arbejde i krydsfeltet mellem styring og udvikling samt ledelsesbetjening og koordinering på et af Danmarks mest spændende ministerområder? Kan du styre tværgående processer, og trives du i et dynamisk miljø, hvor du bl.a. vil få ansvaret for udarbejdelse af beslutningsoplæg i tæt dialog med nøgleinteressenter? Så er du måske vores nye kollega i Skatteministeriets afdeling for Koncernstyring.

Arbejd med at skabe en klar strategisk retning

Du får en selvstændig rolle i forhold til at drive en bred vifte af styrings- og udviklingsopgaver. Dine opgaver vil kræve løbende og tæt dialog med andre enheder i departementet, herunder chefgruppen Skatteministeriets styrelser. Du vil derfor få et bredt netværk i koncernen og indsigt i mange forskellige fagområder.

Dine opgaver vil bl.a. kunne omfatte:

  • Tværgående projekter med udvikling af fremtidige procedurer og tværgående processer i hele koncernen

  • Udformning af retningslinjer, politikker mv. på personale- og lønområdet

  • Udarbejdelse af diverse beslutningsoplæg, notater og talepunkter til afdelingscheferne og departementschefen

  • Ministerbetjening

 

Som medarbejder hos os vil du både få ansvar for dine egne sager og blive tilknyttet et eller flere projekter sammen med erfarne kollegaer i kontoret. Du kan forvente en travl og omskiftelig hverdag, og vi tilbyder et solidt fagligt miljø med en stejl læringskurve, der kan udgøre et stærkt fundament for din videre karriere. I det daglige vægter vi faglig sparring, læring og udvikling højt.

Du vil blive en del af et spændende kontor i Koncernstyring, som har et centralt strategisk og rammesættende ansvar for personaleområdet på tværs af Skatteministeriets koncern i tæt dialog med vores HR- og økonomifaglige styrelse, Administrations- og Servicestyrelsen.

Kernen i vores arbejde er at understøtte, at personaleområdet kendetegnes af oplyste beslutninger, professionel styring, en klar koncernfælles retning, strategisk funderede forbedringer samt driftsprocesser af høj kvalitet. 

Vi er et dynamisk kontor med et godt kollegialt sammenhold, der tæller ca. 15 dygtige medarbejdere, en student og to kontorchefer. Vi har en uformel tone i kontoret med vægt på humor og et godt socialt miljø. 

Processtærk, analytisk og med sans for det gode samarbejde

Du er en dygtig generalist med en baggrund som cand. scient. pol. eller lignende. Du har relevant erhvervserfaring med ledelsesbetjening, styring og koordinering, projektarbejde eller lignende gerne fra et departement eller en styrelse.

Nyuddannede med erfaring fra relevant studiejob kan også komme i betragtning.

Vi forestiller os i øvrigt, at du:

 

  • er i stand til at drive processer fra start til slut

  • er udadvendt, samarbejdsorienteret og god til at opbygge relationer

  • har en skarp analytisk sans og gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner

  • er arbejdsom, har et solidt opfølgningsgen og kan sikre fremdrift og resultater

  • kan holde mange bolde i luften og bevare overblikket i et miljø, der ofte er præget af korte deadlines, og hvor opgaverne kan skifte karakter undervejs

 

Kort sagt; du har et højt drive og kan gøre faglige vurderinger politisk salgbare og juridisk holdbare det sidste i samarbejde med kontorets jurister.

Arbejd tæt på det, der tæller

I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der er også plads til det sociale.

Om at arbejde i Skatteministeriet

Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 27. november 2020. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Marianne Østerby Kristensen på tlf. 72 37 59 78 eller kontorchef Sisse Hjerrild Iversen på tlf. 72 38 87 26.

Der kan indgå tests og cases i ansættelsesprocessen. 

Tiltrædelse er snarest muligt, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Afhængig af erfaring og kvalifikationer vil du blive indplaceret som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Hvis der bliver ledige stillinger i andre kontorer i Koncernstyring, kan du også komme i betragtning til dem. 

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skatteministeriet

Adresse 1
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2020
Udløber
27-11-2020
Kviknummer
LJA-81377017
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skatteministeriet

Adresse
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-11-2020
Ansøgningsfrist
27-11-2020
Kviknummer
LJA-81377017
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed