Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gas trader med stærk forretningsforståelse søges til SEAS-NVE

SEAS-NVE

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
01-08-2019

Vi søger en analytisk og kommerciel stærk kollega med interesse for og indsigt i dynamikkerne i energimarkederne og i de finansielle markeder. En ny kollega, der er drevet af at skabe resultater og værdi for forretningen i en branche, der er i rivende udvikling.

I SEAS-NVE har vi en ambitiøs strategi for vores handelsaktiviteter indenfor energi, og hvor handelsstrategier i gashandelsforretningen skal udvikles og eksekveres i et dynamisk og internationalt marked.

Du vil som gas trader få en central rolle i vores energihandelsaktiviteter og indtræde i vores team af erfarne tradingspecialister. Vi ønsker en agil tilgang i vores energihandelsforretning med kort afstand fra analyse og udvikling af handelsstrategier til kommerciel eksekvering i markedet. Det er derfor vigtigt for os, at du besidder et solidt kommercielt mindset, arbejder struktureret og har evne for at skabe overblik i en til tider hektisk hverdag.

Gashandelsforretningen består som helhed af 8 dedikerede medarbejdere som har ansvaret for handel, risikostyring, optimering og prissætning af vores gasaktiviteter i SEAS-NVEs Energimarked division. Vi er i markedet døgnet rundt, og du vil som gas trader indgå i vores 24-7 vagtplan sammen med de øvrige tradingspecialister. Vi har arbejdssted i Svinninge, dog forgår aftenvagter hjemmefra.

Plads til udfoldelse
I SEAS-NVE anvender vi værdibaserede ledelsesprincipper med fokus på forretning, kultur samt læring. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

Arbejdsopgaverne spænder bredt
Som gas trader i SEAS-NVE vil du bidrage til understøttelse og udvikling af et af gashandelsfunktionens kerneområder, som er en central del af vores samlede værdikæde fra salg til levering af naturgas, udnyttelse og optimering af gasporteføljens værdi samt kapitalisering af de løbende muligheder i markederne. Teamets primære arbejdsopgaver er:

 • Varetagelse af den daglige trading af gas

 • Balancering af gasporteføljen

 • Dispatching og nominering i de europæiske gassystemer

 • Kapacitetskøb og optimering

 • Lagerkøb og lageroptimering

 • Udvikling og eksekvering af handelsstrategier

 • 24-7 vagtplan

Vores forventninger til dig
Vi lægger også vægt på at alle stræber efter at gøre hver dag både udviklende og inspirerende og derfor stiller vi høje krav til hinanden og understøtter hinanden i at levere høj kvalitet og gode fælles løsninger i vores arbejde. Du trives derfor i en dagligdag som teammedlem, men samtidig også kan levere individuelle resultater på egen hånd. Herudover har/er du:

 • En stærk analytisk og finansiel profil funderet i en økonomisk eller finansiel uddannelse f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller tilsvarende

 • Relevant erfaring fra lignende jobs i en energi- eller finansvirksomhed

 • Analytiske kompetencer og flair for tal og matematiske problemstillinger som hurtigt omsættes til strategier og konkrete løsninger, der kan implementeres i tradingen

 • Selvstændig og er ansvarsfuld i forhold til løsning af afdelingens opgaver

 • Nytænkende og iderig og som gerne giver input og sparring til dine kollegaer

 • Erfaring med MS Excel, databaser og store datasæt

 • SQL-kompetencer er en fordel, men ikke et krav.

 • Gode engelsk kompetencer i både skrift og tale, da mange af vores samarbejdspartnere er fra udlandet

Endelig kræver jobbet en fleksibel indstilling til arbejdstid samt en service- og samarbejdsorienteret indstilling. Vi lægger stor vægt på, at du er åben, udadvendt og tager medansvar for afdelingens mål.

Vi tilbyder dig

 • Et alsidigt og spændende job med mange personlige og faglige udfordringer i et til tider hektisk miljø

 • En attraktiv lønpakke med bl.a. pension, gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring samt mange andre personalegoder

 • Fleksible arbejdstider

 • Betalt mobiltelefon og internetadgang

Vil du vide mere?
Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte chef for Trading Gas, Kasper B. Svendsen på telefon 5161 9966.

Hvordan kommer du videre?
Lyder ovennævnte spændende, og vil du gerne i betragtning til stillingen, beder vi dig sende din ansøgning samt CV via vores hjemmeside eller ved tryk på "Søg" i annoncen her.

Ansøgningsfrist tirsdag den 20. august 2019 kl. 12.00.

Vi holder 1. samtaler den 23. august 2019 og 2. samtaler den 27. august 2019 - for begge datoers vedkommende foregår det i Svinninge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SEAS-NVE er en andelsejet energi- og fibernetkoncern. Vi varetager vores kunders og andelshaveres interesser, når vi skaber energi til, at du kan leve livet. Vi gør energi til mere end blot en leverance og er din bedste forbindelse i den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden, og når vi servicerer landets geografisk længste elnet. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er over 900 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 milliarder kroner.20081


Del dette job

Kontakt

SEAS-NVE

Adresse 1
Hovedgaden 36
4520 Svinninge
Danmark
Adresse 2
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
70 29 21 81
Praktisk information
Oprettet
01-08-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74638274
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Kommunikation og medier, Salg og marketing, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

SEAS-NVE

Adresse
Hovedgaden 36
4520
Svinninge
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-08-2019
Ansøgningsfrist
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74638274
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Kommunikation og medier, Salg og marketing, Økonomi og regnskab
Beliggenhed