Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Furesø Kommune søger studentermedhjælper til byggesagsteamet

Plan- og Byggeafdelingen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
01-03-2021
Byggesagsteamet i Furesø Kommune søger nu en studentermedhjælper, der tør prøve kræfter med bygge- og planloven i en kommune i udvikling.
Som studentermedhjælper vil du fungerer som en hjælpende hånd til sagsbehandlerne, bl.a. i forbindelse med dispensationsansøgninger fra lokalplaner, aktindsigt anmodninger og screening af mindre byggesager. Som studentermedhjælper i byggesagsteamet, vil du derfor få et indgående indblik i forvaltning af bygge og planloven i en politisk organisation, der aldrig står stille.

Arbejdsopgaver
 • Gennemgå og udsende aktindsigtssager og høringer
 • Assistance i forbindelse med behandling af dispensationsansøgninger
 • Kvittere for henvendelser og lave mindre byggesager
 • Gennemgå ældre byggesager
 • Oprydning og finde adgangspunkter og vejpunkter i Danmarks Adresseregister (DAR).
 • Åbning af sager på Weblager
 • Diverse opgaver i vores journaliseringssystem Acadre.
Opgaverne vil blive tilpasset dine kvalifikationer.

Din profil
Vi forestiller os, at du er i gang med en længere videregående uddannelse og har mindst 2-3 år tilbage. Det kan være at du læser til geograf, jurist, arkitekt eller lignende og har en god forståelse og interesse i offentlig forvaltning og det at arbejde i et politisk system. Vi vil sørge for grundig oplæring og vil forsøge at inddrage de kompetencer, du har fra studiet sammen med dig.

Kompetencer
 • Er god til at formulere dig skriftlig og mundtligt
 • God til IT systemer
 • Du er omhyggelig, også i gentagne processer, og har blik for detaljen
 • Kan håndtere til tider komplekse problemstillinger
 • Du er ikke bange for at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt
 • Selvstændig og fleksibel i forhold til opgaveløsning og planlægning
 • Opsøgende og udadvendt.

Hvem er vi
Som studentermedhjælper vil du indgå i et byggesagsteam, hvor vi arbejder tæt sammen om opgaverne i en uformel omgangsform. Vi er 11 personer i teamet, der arbejder med byggesager og BBR. Vi er mange fagligheder som bl.a. ingeniører, konstruktører og arkitekter.

Plan og Byg består af 20 kolleger, der arbejder med kommuneplan, lokalplaner, byudvikling, byggesagsbehandling, GIS, BBR og almene boliger. Vi er en del af Center for By og Miljø, som desuden består af Natur & Miljø og Vej & Park.

Furesø Kommune strækker sig fra by til land og har mange nyere udviklingsområder med byudviklingsprojekter bl.a. på Farum Kaserne, Flyvestation Værløse og Farum Midtby.

Vores borgere, virksomheder og foreninger er meget engagerede, og vi lægger vægt på at have en god og tidlig dialog med vores brugere. Vi arbejder meget med styrket borgerkontakt. Det betyder bl.a., at vi inviterer til åbent hus arrangement, om hvordan borgerne og virksomheder søger om byggetilladelse, vi holder møder med borgerne, inden de søger om tilladelser, og vi forbedrer vores breve og kommunikation med vores brugere.

Din nye arbejdsplads:
Din arbejdsplads vil være på rådhuset i Værløse. Vi sidder i åbne kontorer med fleksible pladser, og der er til tider mulighed for at arbejde hjemmefra.

Du kan læse mere om os på www.furesoe.dk

Det praktiske:
Arbejdstiden er 10 15 timer om ugen og kan planlægges fleksibelt i forhold til dit studie. Ansættelsen sker efter HKs overenskomst.

Ansøgningsfristen er den 21. marts 2021. Vi forventer at holde samtaler den 24. marts 2021, og håber du kan starte i april. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. klik på "søg stillingen" og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte byggesagebehandler Dorte Zschau på 7216 5452/dozc@furesoe.dk eller teamleder Henrik Kisbye på 7235 5468 /heki@furesoe.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=230243e6)

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Plan- og Byggeafdelingen

Adresse 1
Stiager 2
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
21-03-2021
Kviknummer
LJA-81772284
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Plan- og Byggeafdelingen

Adresse
Stiager 2
3500
Værløse
Praktisk information
Indrykket
01-03-2021
Ansøgningsfrist
21-03-2021
Kviknummer
LJA-81772284
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed