Gem annonce

Funktionschef søges til Sundhedsstrategisk Planlægning, Region Sjælland

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
14-06-2022

Brænder du for personaleledelse og motiveres du af at kunne gøre en konkret forskel for patienter og borgere i Region Sjælland? Har du flair for at lede og udvikle medarbejdere med forskellige faglige baggrunde og opgaver; og vil du være med til at sikre, at patientrettigheder overholdes, at patienternes klage- og erstatningssager håndteres effektivt og professionelt samt at der ydes korrekt sundhedsjuridisk rådgivning på højt fagligt niveau? Så er du måske vores nye funktionschef.

Om os

Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center i Region Sjælland, som både understøtter det politiske niveau (Regionsrådet) og virksomhedsområderne (sygehuse, Psykiatrien mv.). Centret består af fire enheder og et sekretariat, der sammen sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland. Vi er cirka 80 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver inden for bl.a. sygehusplanlægning, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed, klage- og erstatningssager, sundhedsjura og sygehusbyggeri.

Planlægningsenheden består fra 1. september 2022 af ca. 25 dygtige medarbejdere fordelt på to funktionsområder med hver sin funktionschef. Der etableres et nyt funktionsområde, som kommer til at bestå af regionens patientvejledere, et sundhedsjuridisk team samt patientsagsområdet. Det andet funktionsområde omfatter 10 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, som løser en bred vifte af planlægningsopgaver inden for bl.a. sygehus- og specialeplan, kræft og hjerteområdet, akutområdet, fødeområdet, det medicinske område og samarbejde med andre regioner og med privathospitaler.

Dine opgaver og referenceforhold

Du får det personalemæssige og faglige ansvar for Patientvejledning, Sundhedsjura, Abort- og Sterilisation, Behandling Udland samt Klage og Erstatning.

En af dine første opgaver vil bestå i, sammen med medarbejderne, at få organiseringen af det nyetablerede funktionsområde endeligt på plads og at få defineret mål for funktionsområdet.

Du kommer til at lede en medarbejdergruppe der, med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, håndterer meget varierende rådgivnings- og driftsopgaver. Opgaverne spænder over patientvejledning, konkrete afgørelser omkring international sygesikring, sundhedsjuridisk rådgivning af sygehusene, abort- og sterilisationssamråd, håndtering af klage- og erstatningssager, juridisk bistand til kollegaer i det andet funktionsområde under Koncern Plan m.fl.

Det er som leder af denne enhed vigtigt, at du kan tilpasse dit lederskab til de konkrete funktioner og opgaver samt at du kan bidrage i detaljen, når der er behov for sparring i konkrete sager og i helikopterperspektivet, når der er behov for strategiske input såvel internt i regionen som i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere.

Opgaverne udføres af medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund, sundhedsjurister og administrative sagsbehandlere og du kommer til at lede nogle fagligt engagerede medarbejdere, der vægter humor og fællesskab højt.

Du får en stor kontaktflade i regionen, både til de øvrige enheder i vores center, men også til andre tværgående centre og virksomhedsområder, herunder sygehusene. 

Du refererer til planlægningschefen, og du kommer til at indgå i funktionschefgruppen på tværs af Sundhedsstrategisk Planlægning, hvor der er mulighed for ledelsessparring, lederudvikling og videndeling. Vi prioriterer både faglig og ledelsesmæssig udvikling højt, og vi bruger aktivt kompetenceudvikling som en måde at binde centrets forskellige områder sammen på.

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har solid erfaring med personaleledelse og relevant faglig ledelse herunder en relevant lederuddannelse

  • Er en inspirerende leder og udviklende holdspiller, som prioriterer god trivsel og gode arbejdsforhold højt

  • Har administrative og analytiske kompetencer, som du har erfaring med at omsætte til god og effektiv sagsbehandling

  • Er en dygtig netværker, som kan skabe og udvikle samarbejde på tværs - både internt og eksternt

  • Har lyst og evner til at arbejde i en politisk styret organisation

  • Er dygtig til at formulere dig såvel mundtligt som skriftligt

  • Er kvalitetsbevidst og kan levere produkter af høj kvalitet også når deadlines er korte

  • Har en juridisk eller anden relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau

Kendskab til sundhedsområdet vil være en fordel.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2022.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø. Der er mulighed for hjemmearbejde og du vil efter behov få tilbudt supplerende lederuddannelse og et internt mentorforløb.

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfrist er mandag den 8. august 2022.

Vi forventer at holde første samtalerunde den 12. august og eventuel anden samtalerunde den 17. august 2022.

For nærmere information om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Mads Ellegaard Christensen og konstitueret planlægningschef Anne-Mette Lesche.

Kontaktperson(er):

Navn: Mads Ellegaard Christensen

Stilling: Direktør for Sundhedsstrategisk Planlægning

Email: madsec@regionsjaelland.dk

Telefon: 22326736

 

Navn: Anne-Mette Lesche

Stilling: Konstitueret Planlægningschef

Email: ale@regionsjaelland.dk 

Telefon: 21131641


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
14-06-2022
Udløber
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83719534
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Adresse
Alleén 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-06-2022
Ansøgningsfrist
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83719534
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce