Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Funding support med fokus på fundraising og projektsupport DTU Compute

DTU

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
09-11-2023

Er du struktureret, nysgerrig og har skarpe koordineringsevner? Har du erfaring og interesse for fundraising og projektopfølgning af EU-bevillinger? Og drømmer du om et spændende og alsidigt job med selvstændigt ansvar og tæt kontakt til forskere? Så er jobbet som Funding supporter hos DTU Compute måske det helt rigtige for dig.

Ansvar og opgaver

Som Fundings support spiller du en afgørende rolle i arbejdet med at sikre, at der er penge til at drive forskningsprojekterne. Dine hovedopgaver bliver at understøtte vores forskere i hjemtag af eksterne forskningsmidler og projektsupport på eksterne bevillinger. Det gør du ved at have styr på ofte komplekse regler for bl.a. bevillinger og ved at holde snor i al den omkringliggende administration du er forskernes/de formelle projektlederes administrative ekspert på tværs af bl.a. jura, økonomi og bevillingsgivere.

Jobbet

Dine primære arbejdsopgaver inkluderer:

 • Rådgive og sparre med forskerne om nye og eksisterende projekter
 • Være administrator på projekter og proaktivt følge ressourcestyring samt generel fremdrift via kontakt med interne og eksterne projektpartnere
 • Agere bindeled mellem forskerne og DTUs centrale enheder, fx økonomi og jura
 • Sørge for kvalitetssikring af fx aftaler og budgetter på de pågældende projekter
 • Sikre, at vi overholder DTU's regler samt gældende lovgivning, bl.a. i forhold til dokumentation.

Vores forventninger til dig

Vi leder efter en profil, der har lyst til at understøtte vores forskere og generelt brænder for at skabe resultater via dialog og samarbejde. Du er ansvarsbevidst og arbejder struktureret. Vi forventer;

 • du har kendskab til regler for EU-bevillinger samt offentlige og private fonde
 • du går til opgaverne med engagement, professionalisme og har fokus på høj kvalitet
 • du er analytisk velfunderet og kan samarbejde med mange forskellige aktører
 • du har et godt overblik, selv når det går stærkt
 • du arbejder selvstændigt og opsøger aktivt viden, når svarene ikke ligger lige for, og du deler gerne dine idéer
 • du kan tilegne dig ny viden hurtigt og er i stand til at formidle den videre i et forståeligt sprog både på dansk og engelsk i skrift og tale

Din nye arbejdsplads

Stillingen er centralt placeret i instituttets administrationssekretariat, der varetager administration af instituttets kerneområder inden for matematik, statistik og computer science. Du vil referere til administrationschefen og bliver en del af vores Funding team på 5 personer.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et spændende og afvekslende miljø med høj fleksibilitet, gode fysiske arbejdsforhold og mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne alt efter kvalifikationer.

 

Åbenhed, samarbejde og holdånd på tværs af alder, køn, nationalitet, uddannelse og stilling er en vigtig forudsætning for den daglige trivsel på vores arbejdsplads.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for Akademikere i Staten (AC). Stillingen er på 37 timer/uge, og ønskes besat snarest muligt. 

Dit arbejdssted bliver på DTUs campus i Lyngby.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest 3. december 2023. Søg stillingen online her: Funding support med fokus på fundraising og projektsupport. Åbn linket 'Ansøg nu, udfyld ansøgningsformular samt vedhæft ansøgning, C.V. og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Susanne Plougheld på supl@dtu.dk eller 2179 8654.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DTU

Adresse 1
Anker Engelundsvej 1, 101A
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-11-2023
Udløber
03-12-2023
Kviknummer
LJA-85082379
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DTU

Adresse
Anker Engelundsvej 1, 101A
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-11-2023
Ansøgningsfrist
03-12-2023
Kviknummer
LJA-85082379
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed