Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Full stack udviklere - meget velfungerende agilt team

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-12-2021

Vil du præge dit eget job og arbejde med de nyeste teknologier sammen med gode kolleger?

 

Har du nogle års erfaring som udvikler, og leder du nu efter det helt rigtige sted at udfolde dine evner, fordybe dig fagligt og blive dygtigere? Så har du svaret lige her.

 

Du skal have lyst til at være del af en organisation, der hele tiden er i udvikling, hvor du får mulighed for både at påvirke dit eget job og vores agile arbejdsprocesser. Det kan bl.a. være i vores arbejde med at udvikle nyt website med de nyeste Sitecore og React teknologier.

 

Du skal også have lyst til at se din personlige indsats blive til konkrete og værdiskabende løsninger for en meget engageret kundegruppe (vores medlemmer). Og så skal du have lyst til at være del af et super team, hvor der er plads til at være lige den, man er.

 

Meget alsidig rolle hele vejen fra indledende refinement til lancering og evaluering

Som udvikler er dit overordnede mål at give Djøfs medlemmer adgang til relevant information på den nemmeste og mest intuitive måde. Omtrent alt dit arbejde drejer sig på den vis om vores medlemsunivers med websitet som den vigtigste kanal og vores hybrid app som supplement.

 

Du skaber synlige og mærkbare resultater som del af et af vores agile teams, der arbejder i sprint af to uger. Efter hvert tredje sprint har vi en refinement-uge, som giver dig et længere perspektiv på produktudviklingen. Alle udviklere er i princippet full stack, men der er plads til at gå mere back- eller frontend-vejen, hvis du har særlige interesser. Du kommer til at

 • refine opgaver

 • bryde delleverancer op i stories og estimere dem på story points, og hvad der skal til for at opfylde acceptkriterierne sammen med teamet

 • kode på større udviklingsopgaver, mindre forbedringer og DevOps

 • udføre code review

 • planlægge og gennemføre tests

 • frigive nye løsninger.

 

Vi håber også, at du har lyst til at give dit bidrag til, hvordan vi fortsætter den meget gode udvikling, vi er inde i i forhold til at være en agilt arbejdende udviklingsorganisation. Hvordan skaber vi det helt optimale setup i fremtiden, og hvordan optimerer vi det løbende?

 

Holdspiller med full stack erfaring og motivation for at (sam)arbejde agilt

Skal du have succes hos os, skal du først og fremmest være holdspiller og have lyst til at arbejde bredt. Vil du helst bare kode ud fra meget fast definerede kravspecifikationer, er vi ikke det rigtige match. Vi leder derfor efter dig, der synes, det er fedt at dele viden og finde frem til løsninger via dialog og gensidig sparring.

 

Du er også en lidt nysgerrig type, både på nye teknologier/muligheder og de mennesker, du er sammen med. Og så vil du bare -  ligesom alle os andre -  lave nogle fede ting, som brugerne elsker, fordi vi forstår deres behov og har den teknologiske viden til at gøre deres liv nemmere. Derudover rummer dit CV sandsynligvis

 • en (praktisk) orienteret IT-uddannelse

 • nogle års erfaring med udvikling og motivation for at arbejde agilt

 • kendskab til flere af følgende og motivation for at blive dygtigere: Net Core og .Net Framework, Vue.JS., React, TypeScript, Sitecore, SQL-Server, Visual Studio, Git og microservice-arkitektur.

 

Din nye arbejdsplads

Du kan se frem til at udfolde dine evner i lækre lokaler i hjertet af København lige ved siden af Nørreport Station når du altså ikke arbejder hjemmefra, for fleksibilitet er selvfølgelig en helt naturlig del af vores hverdag. Du får ca. 20 gode kolleger med specialer på tværs af udvikling, Product Ownership, Scrum mm.

 

På det sociale har vi det virkelig godt sammen, og vi tror selv, at det handler om, at to af vores vigtigste værdier er trivsel og rummelighed. Hos os er der virkelig plads til alle. Nu glæder vi os bare til at byde dig velkommen i teamet.

 

Du kan glæde dig til

 • god balance mellem arbejde og fritid samt et godt arbejdsmiljø, hvor vi vil og har tid til hinanden

 • mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet

 • en populær personaleforening og jævnlige sociale og faglige arrangementer

 • gode muligheder for faglig udvikling

 • 6 ekstra fridage om året + fri på andre udvalgte dage i året

 • betalt frokostpause og lækker, vegetarvenlig frokostordning

 • andre attraktive vilkår -  fx sundhedsforsikring, forlænget periode med fuld løn under barsels-/forældreorlov, fleksibel pensionsordning, børns sygedage, omsorgsdage mm.

 • at være en del af en stærk organisation i udvikling og vækst.

 

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via ansøgningslinket her på siden.

Jobunivers er i øvrigt vores jobdatabase, hvor virksomheder kan annoncere efter medarbejdere, som har vores medlemmers baggrund. Vi lægger så også vores egne job her.

 

Ansøgningsfristen er den 16. januar 2022. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tech Lead Lars Lauridsen på lla@djoef.dk eller 22 56 35 14 eller Frontend Lead Adam Due Hansen på aha@djoef.dk eller 61 69 88 39.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83132290
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
22-12-2021
Ansøgningsfrist
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83132290
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Strategi og udvikling
Beliggenhed