Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtige til Udlændingenævnets sekretariat

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-06-2022

Er du vild med jura? Er du interesseret i udlændingeret både nationalt og internationalt? Vil du have et arbejde med mening og på et samfundsmæssigt vigtigt område? Har du mod på at arbejde på et område med stor politisk interesse og mediebevågenhed? Er fleksibilitet i dit arbejdsliv og et godt arbejdsmiljø vigtigt for dig? Og trækker det lidt i dig, at det sker fra indre København? Så skal du måske være vores nye kollega!

 

Lidt om alt det vi tilbyder

I Udlændingenævnets sekretariat er juraen i højsædet. Som fuldmægtig hos os får du mulighed for at bringe dine sagsbehandlerkompetencer i spil, og du vil få udlændingeretten og forvaltningsretten helt ind under huden.

 

Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på til at løse opgaverne i sekretariatet, og vi har bl.a. en mentorordning, der sikrer, at du kommer godt fra start og altid har en kollega, som du kan gå til.

 

Jeg er som nyansat begejstret for at være startet på en arbejdsplads med spændende retsområder og høje ambitioner, hvor jeg er blevet mødt af en fantastisk gruppe søde, hjælpsomme og dygtige kolleger. - Emma, fuldmægtig

 

Du vil indgå i et af sekretariatets fire faglige teams. Din primære arbejdsopgave vil være at behandle sager, hvor Udlændingenævnet er klageinstans, hvilket stort set er hele udlændingeområdet, bl.a. vedrørende familiesammenføring, opholdstilladelser på erhvervsområdet, udvisning og opholdsret efter EU-retten. Du får mulighed for at fordybe dig i sagerne, men du kan samtidig forvente et afvekslende arbejdsliv med gode udviklingsmuligheder, herunder rokering mellem de faglige teams.

 

Sekretariatet har mange andre opgaver, som du også vil skulle være med til at løse, bl.a. udarbejdelse af generelle notater, ydelse af bidrag til svar på folketingsspørgsmål, besvarelse af høringer i forbindelse med ny lovgivning og opdatering og offentliggørelse af Udlændingenævnets arbejde og praksis.

 

Når man starter som fuldmægtig, er læringskurven stejl. Jeg får gradvis større selvstændigt ansvar for en række spændende opgaver, og der er i kontoret fokus på, at vi hele tiden skal rykke os og blive bedre til det, vi beskæftiger os med. - Emilie, fuldmægtig

 

I Udlændingenævnets sekretariat er vi ca. 55 medarbejdere i et relativt ungt og uformelt miljø. Vi har særligt fokus på:

  • høj faglighed kompetenceudvikling, åben dør-politik og sparring med chefer og kolleger er en selvfølge og en vigtig kilde til videndeling

  • nytænkning vi har bl.a. nedsat en effektiviseringsarbejdsgruppe, der følger op på gode idéer og andre input fra medarbejderne, så vi hele tiden flytter os også som arbejdsplads

  • trivsel vi kan tilbyde en attraktiv fleksordning og opfordrer til brug af hjemmearbejde, hvilket gør det nemt at få arbejdet til at harmonere med dit privatliv

  • fællesskab vi har en hyggegruppe, som jævnligt sørger for sociale arrangementer både med og helt uden fagligt islæt

  • karrieremuligheder vi tilbyder en lang række kurser, og der er desuden gode muligheder for rokering i hele koncernen, hvilket omfatter både Udlændinge- og Integrationsministeriets departement, Udlændingestyrelsen, Styrelsen for International Rekruttering og Integration og Hjemrejsestyrelsen.

 

Vores fleksordning og mulighed for hjemmearbejde betyder rigtig meget for mig. Med den store fleksibilitet har jeg mulighed for at tilpasse mit fuldtidsarbejde med også at være forælder til to små børn. Signe, specialkonsulent

 

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.jur., og gerne interesse for udlændingeret i din uddannelse.

 

Måske er du nyuddannet og glæder dig til at omsætte din viden til praksis. Måske har du nogle års erfaring og søger nye udfordringer og udvikling. Det vil være en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du allerede har erfaring med sagsbehandling på udlændingeområdet eller har arbejdet i et råd eller nævn.

 

Du vil blive en del af en spændende, udfordrende og alsidig arbejdsplads, og vi forventer, at du:

  • har lyst til at lære, tage ansvar og være engageret i dit arbejde

  • vil arbejde effektivt og målrettet og give det ekstra, når det kræves

  • har et godt blik for forbedringer, så vi bliver endnu bedre og hurtigere til at løse vores opgaver

  • er velformuleret både skriftligt og mundtligt

  • er venlig og ordentlig og har lyst til at bidrage til den gode stemning i kontoret.

 

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen.  Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

 

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Susanne Topgaard på e-mail sto@udln.dk eller telefon 61 98 38 04 eller chefkonsulent Camilla Moe på e-mail cmo@udln.dk eller telefon 61 98 38 69.

 

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 28. juni 2022 kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 26 og 27. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Adelgade 11-13
1304 København K
Danmark
Adresse 2
Adelgade 11-13
1304 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-06-2022
Udløber
28-06-2022
Kviknummer
LJA-83731897
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Adelgade 11-13
1304
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-06-2022
Ansøgningsfrist
28-06-2022
Kviknummer
LJA-83731897
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed