Gem annonce

Fuldmægtige til arbejdet med tilsyn på dagtilbudsområdet hos Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Børne- og Undervisningsministeriet

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
13-09-2022

Center for Udgående Kvalitetsarbejde (CUK) søger to nye kolleger til Team Dagtilbud - Rammer og Tilsyn, der brænder for at sikre høj kvalitet for alle børn i danske dagtilbud.

I vores team bliver du en del af en engageret gruppe af kolleger, som alle brænder for at styrke dagtilbudsområdet. Vi prioriterer både de faglige ambitioner og det kollegiale samvær højt. Arbejdsmiljøet i teamet er præget af tillid, hjælpsomhed og fokus på at alle bidrager til at vi lykkes med de opgaver, vi er sat i verden for at løse.

Hos os vil du gennem rådgivning og sparring skulle understøtte kommunale forvaltninger i udvikling af deres pædagogiske tilsynspraksis og kvalitet på dagtilbudsområdet.

Arbejdsopgaverne vil blive tilpasset dine kompetencer og erfaringsgrundlag og kan f.eks. bestå af:

 • Formidling af, og rådgivning om, rammer og lovgivning knyttet til dagtilbudsområdet i et let forståeligt og præcist sprog, såvel mundtligt som skriftligt
 • Projekt/procesledelse af opgaver som f.eks. udmøntning og evaluering af politiske initiativer, indsatser og projekter på dagtilbudsområdet
 • Anvendelse af relevante data til kvalitetsudvikling til dagtilbudsområdet samt vejledning til kommuner og dagtilbud i anvendelse af data
 • Samarbejde med Børne- og Undervisningsministeriets departement og relevante kontorer i styrelsen og andre ministerier
 • Udadgående konsulentarbejde i form af sparring og rådgivning af kommunale forvaltninger om lovgivning og faglig viden relateret til pædagogisk tilsynspraksis.

Om opgaven i vores team

Team Dagtilbud - Rammer og Tilsyn er sat i verden for at understøtte kommunerne i at realisere lovgivningen på dagtilbudsområdet på baggrund af solid faglig viden og at bidrage med viden fra sektoren til det politiske niveau.

Vores team udgør ét af to teams i CUK. Vi beskæftiger os med juridisk vejledning af sektoren, samt rådgivning og sparring med kommunale forvaltninger om deres pædagogiske tilsynspraksis på dagtilbudsområdet.

Bliver du en del af rejseholdet, vil du få udgående arbejdsopgaver, hvor du sammen med en kollega vil komme til at arbejde tæt sammen med kommunale forvaltninger og dagtilbud om udvikling af deres tilsynspraksis, så der lokalt skabes samarbejde, der sikrer at børn og deres familier oplever kvalitet i de kommunale dagtilbud og pasningsordninger.  

Vores område har stor politisk bevågenhed, og opgaverne udvikler og ændrer sig løbende.

Om dig

Vi forventer, at du har en pædagogisk, samfundsvidenskabelig eller juridisk kandidatuddannelse. Du har erfaring fra fx en kommunal forvaltning, pædagoguddannelsen eller en anden stilling inden for dagtilbuds- og børneområdet. Du kan også komme med erfaring fra centraladministrationen. Du kan godt være nyuddannet, hvis du kommer med relevant erfaring fra studiejobs i centraladministrationen, en forvaltning, frivilligt arbejde eller lignende.

Vi forestiller os, at du har erfaring indenfor nogle af de følgende områder:

 • Føre tilsyn med den pædagogiske kvalitet i dagtilbud
 • Udarbejde dokumenter, som f.eks. politikker og vejledninger
 • Anvendelse af konkrete kvalitetsudviklingsredskaber og anden data til udvikling af dagtilbud i kommunalt regi
 • Arbejde databaseret og kende til indsamlingsmetoder, vurdering, analyse og anvendelse af data i kommunalt regi
 • Vidensformidling
 • Offentlig administration og forvaltning
 • Planlægning af undervisning og udviklingsprocesser på dagtilbudsområdet.

Vi forventer desuden, at du har mulighed for at lægge rejsedage i hele landet, når du skal varetage udgående sparrings- og rådgivningsopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som fuldmægtig med opstart snarest muligt og senest 1. december 2022. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.  Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Ansættelsessted: Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af vores team Persille Schwartz på telefon 4021 0179. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk og om styrelsen på www.stukuvm.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest fredag den 07. oktober 2022 kl. 12.00. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at afholde 1. samtale torsdag d. 13. oktober. Du vil blive bedt om at besvare en case som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Om Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Centeret er beliggende på Tidemandsvej 1 i Holbæk, hvor vi holder til i nyrenoverede lokaler tæt på togstationen. Vi deler bygninger med Danmarks Evalueringsinstitut, Danmarks Akkrediteringsinstitution og Danida Fellowship Centre. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde, når opgaven tillader det.

I centeret har vi fokus på at understøtte dagtilbud, folkeskoler, forberedende grunduddannelse og ungdomsuddannelser i arbejdet med at skabe høj faglighed og trivsel for alle børn og unge i dagtilbud, skole og uddannelse. Centeret er organiseret i 8 teams og består af ca. 124 medarbejdere. Medarbejderne i centeret er primært praksis- og læringskonsulenter, samt et mindre antal vidensmedarbejdere, der rådgiver og understøtter dagtilbud og skoler i deres arbejde med at løfte faglighed og trivsel og fremme den sociale mobilitet.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
13-09-2022
Udløber
07-10-2022
Kviknummer
LJA-84025053
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Tidemandsvej 1
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-09-2022
Ansøgningsfrist
07-10-2022
Kviknummer
LJA-84025053
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed
Gem annonce