Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig til strategi- og projektarbejde om sundhedsdata hos Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-11-2021

Vil du bidrage til at styrke sundhedsvæsnets brug af data og skabe digitale løsninger til gavn for patienter og sundhedsvæsen? Og vil du have udfordret din faglighed og politiske sans på sundhedsområdet? Så har vi stillingen til dig.

Om os

I Sundhedsdatastyrelsen indsamler vi en lang række data om danskernes sundhed i nationale registre, som er en unik kilde til viden om sundhed. Vi arbejder på at skabe de rette rammer og muligheder for brug af disse data i samarbejde med sundhedsvæsenets aktører og forskningsverdenen og til dette arbejde skal vi bruge en ny kollega. 

Stillingen er placereret i sektionen Dataformidling og Strategi, hvor vi bidrager til styrelsens strategiske arbejde med at skabe gode rammer for brug af nationale sundhedsdata hos både sundhedsprofessionelle, forskere, life-science, administratorer og offentligheden.

I sektionen bidrager vi til projekter, politiske udspil og aftaler om bedre brug af sundhedsdata og ny teknologi. Det gør vi i tæt samarbejde med Sundhedsministeriet og sundhedsvæsenets aktører i regioner, kommuner, praksissektor samt i forskningsverdenen. Endelig varetager vi betjeningen af interne ledelsesfora og af National bestyrelse for data på sundheds- og ældreområdet.

Vi er pt. 11 medarbejdere og to studenter i sektionen. Foruden ovennævnte opgaver varetager sektionen Sundhedsdatastyrelsens arbejde med dataformidling på statistikportalen www.eSundhed.dk, og vi arbejder for løbende at styrke vores kommunikation om sundhedsdata.

Din hverdag hos os

I rollen som fuldmægtig vil du have et særligt fokus på koordinerende opgaver omkring et nyt stort sundhedsdataprojekt. Projektet er et ambitiøst tværoffentligt samarbejde med afsæt i life-science strategien og en fælles vision om bedre og sikker brug af sundhedsdata, som er et særligt fokusområde de kommende år.

Projektet har fokus på at opbygge en fælles national dataanalyseplatform med supercomputerfaciliteter til analyse på tværs af de unikke danske sundhedsdatakilder og andre relevante data i et sikker miljø med smidige ansøgnings- og godkendelsesprocesser samt datastøtteservices for bl.a. forskere og myndigheder.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a være:

  • løbende samarbejde og koordinering af konkrete igangværende projektaktiviteter i samarbejde med projektledere, projektdeltagere og relevante interessenter i Sundhedsministeriet, regioner, kommuner og praksissektor mv.

  • betjening af styregrupper, arbejdsgrupper, projektråd mv. i form af beslutningsoplæg, notater og afrapporteringer

  • udformning og tilrettelæggelse af nye kommende delprojekter og analyser i samarbejde med sundhedsvæsenets parter

  • udarbejdelse af præsentationer, oplæg og kommunikationsmaterialer mv.

 

Det indebærer, at du selvstændigt og i samarbejde med projektlederen igangsætter og følger op på aktiviteter og leverancer i de forskellige delprojekter samt sikrer koordinering med eksterne interessenter og internt i styrelsen. 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du er en analytisk og fagligt stærk akademiker (cand.scient.pol, cand.scient.adm, cand.polit, cand.scient.san.publ. eller lignende), gerne med et nogle års erfaring. Nyuddannede kan dog også komme i betragtning.

Du har mod på projektarbejde og for at skabe gode rammer for brug af sundhedsdata. Det er en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsvæsenet. 

Vi lægger derudover bl.a. vægt på, at du

  • har en god politisk og strategisk forståelse

  • kan omsætte komplekse problemstillinger til klare beslutningsoplæg og notater  

  • kan samarbejde med forskellige interessenter i et politisk præget miljø internt og eksternt

  • har gode kommunikations- og præsentationsevner både mundtligt og skriftligt

  • trives i en hverdag med skiftende arbejdsopgaver af både projektlignende, procesmæssige og ad-hoc-baseret karakter

  • hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og bidrage med nye tanker og idéer.

 

Vi værdsætter desuden et godt humør og en lyst til at samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere med forskellig baggrund.

Vi tilbyder

Et stærkt, fagligt miljø med udviklende arbejdsopgaver og håndtering af komplekse problemstillinger i samarbejde med en bred vifte af interessenter. Du får mulighed for at arbejde med førende teknologier og løsninger på sundhedsområdet og tilbydes løbende kompetenceudvikling, herunder uddannelse i metoder, teknikker og værktøjer.

Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. betalt frokostpause og er centralt beliggende i København med nem adgang til offentlig transport.

Om ansættelsen 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse som ophører den 31. december 2023. 

Kontakt os gerne 

Du er meget velkommen til at kontakte sektionsleder Hans Juul Hedegaard på tlf. 4087 4844 eller projektleder Lone Lund Pedersen på tlf. 2917 0896 for mere information om stillingen.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 49.

Sundhedsdatastyrelsen har røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsdatastyrelsen

Adresse 1
Ørestads Boulevard 5
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Ørestads Boulevard 5
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-11-2021
Udløber
05-12-2021
Kviknummer
LJA-82971768
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsdatastyrelsen

Adresse
Ørestads Boulevard 5
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-11-2021
Ansøgningsfrist
05-12-2021
Kviknummer
LJA-82971768
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed