Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig til HR-kontoret i Kirkeministeriet

Kirkeministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-11-2022

Har du lyst til at arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser og være med til at sikre det faglige fundament for demokratiet? Trives du med stort ansvar og en høj grad af indflydelse på opgavevaretagelsen, og synes du, at det kunne være spændende at beskæftige dig med en af Danmarks største arbejdspladser?

 

HR-kontoret

HR-kontoret er en del af Kirkeministeriet, og har en bred portefølje af HR-opgaver rettet mod ca. 1.700 arbejdsgivere og ca. 10.000 ansatte i en lang række jobfunktioner. Vi varetager blandt andet en række arbejdsgiverfunktioner på personaleområdet, herunder varetagelsen af rollen som ansættelsesmyndighed for biskopper, provster og præster i folkekirken, og understøtter driften af folkekirkens tre kirkemusikskoler og Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter.

 

HR-kontoret er kendetegnet ved at have en meget bred HR-opgaveportefølje med driftsopgaver, rådgivningsopgaver, udviklingsopgaver, sagsbehandling, myndighedsbetjening, ministerbetjening mv. HR-kontoret lægger vægt på dialog og samarbejde med de forskellige aktører på folkekirkens område, herunder medarbejder- og arbejdsgiverorganisationer, ansatte, frivillige samt øvrige interessenter på folkekirkens område.

 

HR-kontoret lægger vægt på dialog og samarbejde med de forskellige aktører på folkekirkens område, herunder medarbejder- og arbejdsgiverorganisationer, ansatte, frivillige samt øvrige interessenter på folkekirkens område.

 

Vi er 17 ansatte i HR-kontoret og er organiseret i en teamstruktur med tre fagspecifikke teams HR-jura & forhandling, Arbejdsmiljø, organisation og uddannelse samt HR-administration. Der arbejdes projektorienteret, hvor det er relevant i forhold til opgaven.

 

Arbejdsopgaver

Arbejdsområdet er bredt og rummer derfor gode muligheder for afveksling i et fagligt samarbejde. Dine hovedopgaver vil fx være:

 • at fortolke og rådgive om regler, aftaler og juridisk praksis,

 • at træffe afgørelse i forskellige typer konkrete sager,

 • at yde ministerbetjening i bred forstand,

 • at udarbejde notater og retsregler,

 • at udføre konkret sagsbehandling med borger- og ministerhenvendelser,

 • at indgå i et løbende arbejde med udvikling og optimering af sagsgange,

 • at indgå i forskellige udviklingsopgaver ad hoc,

 • at forberede og indgå i forhandlinger,

 • at deltage i relevante netværk og arbejdsgrupper.

 

Du vil få mulighed for løbende at beskæftige dig med nye og udfordrende opgaver på egen hånd såvel som i samarbejde med kollegaer og du vil have gode muligheder for at påvirke opgaverne, og derigennem opnå både faglig og personlig udvikling.

 

Kompetencer

Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse fx cand.jur. eller har kvalifikationer på tilsvarende niveau. Du kan enten være nyuddannet eller have erfaring fra andet relevant job.

 

Derudover forventer vi, at du:

 • har en viden om personalejura og HR,

 • har et stort engagement og er motiveret,

 • har en åben og lyttende tilgang,

 • trives med mange opgavetyper i en travl hverdag.

 

Vi lægger endvidere vægt på, at du:

 • kan navigere i en politisk styret organisation med mange interessenter,

 • kan formidle sikkert skriftligt og mundtligt,

 • er handlekraftig og initiativrig,

 • kan arbejde struktureret og med overblik,

 • kan beherske it-værktøjer, og har digital forståelse,

 • kan arbejde selvstændigt og i team.

 

Kirkeministeriet

Kirkeministeriet er bindeleddet mellem stat og kirke. Ministeriet samarbejder med folkekirken om at udvikle en nutidig kirke og værner om religionsfriheden i Danmark. Som ansat i Kirkeministeriet bliver du del af en organisation med ca. 100 ansatte præget af engagement og høj faglighed, hvor sparring og samarbejde er i højsædet. Vi lægger vægt på at være en attraktiv og innovativ arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i hjertet af København og indgå i et fagligt fællesskab i en enhed med 17 personer. Vi sætter pris på humor og en positiv livsindstilling, og vi værner om faglig kvalitet og effektivitet.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som fuldmægtig i en fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomsten mellem Skatteministeriet og en række akademikerorganisationer for akademikere i staten (AC-overenskomsten). Der er mulighed for at forhandle et eventuelt kvalifikationstillæg i forbindelse med ansættelsen. Du kommer til at referere til HR-chef Lene Graakjær Lund for HR-kontoret i Kirkeministeriet.

 

Vi ser gerne, at du kan begynde snarest muligt eller senest den 1. februar 2023.

 

Mere information

Du kan læse mere om Kirkeministeriet på www.km.dk. Du er også velkommen til at kontakte HR-chef Lene Graakjær Lund på 2444 2725 eller specialkonsulent Camilla Frahm-Christensen 3392 3944, hvis du har spørgsmål.

 

Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde:

 1. Motiveret ansøgning

 2. CV

 3. Dokumentation for uddannelse

 

Ansøgningsfristen er 4. december 2022.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i 49 og 50 2022.

 

Ministeriet ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kirkeministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 21
1015 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
10-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84234243
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kirkeministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1015
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-11-2022
Ansøgningsfrist
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84234243
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed