Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig til Borgerbrevsenheden i Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-06-2024

Brænder du for borgernær kommunikation på et af de mest centrale velfærdspolitiske områder? Har du flair for tal og ledelsesinformation? Og har du interesse for og viden om, hvordan nye teknologier kan optimere interne arbejdsgange?  Så er du måske vores nye kollega.

 

Om Enheden for Borgerhenvendelser

I Enheden for Borgerhenvendelser er vi ansvarlige for Indenrigs- og Sundhedsministeriets 1:1 kommunikation med de over 10.000 borgere, der hvert år tager skriftlig kontakt til ministeriet. Vi fokuserer skarpt på at formidle kompliceret stof i et tilgængeligt sprog og arbejder tæt sammen med husets fagkontorer og styrelser.

 

Vi søger en fuldmægtig, der kan bidrage til at løfte enhedens opgaver med at besvare borgerhenvendelser samt understøtte udvikling - og brug af ny teknologi i vores interne arbejdsgange. Vi søger desuden en fuldmægtig, som har erfaring med databaseret ledelsesinformation.

 

Enheden for Borgerhenvendelser består af 1 teamleder, 2 fuldmægtige og 2 studentermedhjælpere og er organisatorisk forankret i kontoret for Afdelingen for Nærhed og Sammenhæng i Sundhed.

 

Din hverdag hos os

Som vores nye kollega vil din hovedopgave være at bidrage til at besvare henvendelser stilet til ministeriet eller ministeren sammen med de øvrige medarbejdere i enheden. Du vil herudover få ansvar for at udtrække, behandle og formidle ledelsesinformation samt bidrage til udvikling af departementets skrivepolitikker.

 

Vi har i enheden desuden igangsat et strategiprojekt med fokus på brug af nye teknologier til at understøtte vores interne arbejdsgange. Du vil skulle indgå som en central del af dette udviklingsarbejde.

 

Du får en bred kontaktflade i hele departementet og deltager i netværk på tværs af ministerier og styrelser. Koordinering, proces og dialog vil derfor fylde meget i din arbejdsdag.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Udforme svar af høj kvalitet til borgere, organisationer og virksomheder, der henvender sig skriftligt til ministeriet og ministeren.

  • Være tovholder på enhedens ledelsesinformationssystem, herunder løbende dataopfølgning og udtræk fra vores sagsbehandlingssystem (F2).

  • Bidrage til enhedens strategiske udviklingsprojekt om brug af nye teknologier til optimering af interne arbejdsgange, herunder brug af kunstig intelligens og automatisering.

  • Bidrage til at udvikle departementets interne skrivepolitikker.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en relevant videregående uddannelse fx med en kommunikationsfaglig vinkel. Du besidder et højt fagligt og skriftligt niveau, og mener, at 1:1- kommunikation med borgerne er en spændende og vigtig disciplin.

 

Som person fungerer du godt i et mindre team, hvor du både har selvstændige opgaver og tæt sparring med dine nærmeste kollegaer og din teamleder. Du trives med tværgående samarbejde, hvor du skal skabe og udvikle gode relationer til kollegaer med andre fagligheder end din egen.

 

Du skriver sikkert og hurtigt, og du er god til at bevare overblikket. Du har forståelse for og erfaring med databaseret ledelsesinformation og meget gerne viden om udfordringer og muligheder ved brug af nye teknologier fx kunstig intelligens i det offentlige.  Samtidig leder vi efter en kollega som har stærke kommunikationsfaglige kompetencer, som kan sættes i spil til at udvikle departementets interne skrivepolitikker.

 

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • er skriftligt og analytisk stærk

  • er grundig, effektiv og levere produkter af høj kvalitet

  • arbejder selvstændigt og udviser initiativ

  • har god politisk forståelse

  • trives med rutineprægede opgaver

  • gerne har erfaring med sagsbehandlingssystemet F2.

Vi tilbyder

Vi er et travlt departement med højt til loftet, en uformel omgangstone og et aktivt fagligt miljø. Sammen med dygtige og engagerede kollegaer både i egen enhed og i resten af departementet får du mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat, som fuldmægtig, efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Trine Vig Houe på tlf. 2087 1752 eller teamleder Mathilde Fage Glasius på tlf. 2134 0786.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis senest torsdag d. 27. juni kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

 

Du kan læse mere om os på www.ism.dk

 

Indenrigs -og Sundhedsministeriet har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen - uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2024
Udløber
27-06-2024
Kviknummer
LJA-85544978
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-06-2024
Ansøgningsfrist
27-06-2024
Kviknummer
LJA-85544978
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed