Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig med interesse for jura og IPR

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
30-01-2020

Har du lyst til at blive del af en koncern, der udfordrer dit talent og giver gode karrieremuligheder? Er du samtidig en dygtig jurist, og vil du være med til at styrke danske virksomheders vækst gennem øget innovation og forståelse for IPR? Så er det dig, vi mangler på holdet. Patent- og Varemærkestyrelsen søger en ny kollega, der vil være med til at bidrage til Erhvervsministeriets vision om at opnå Europas bedste rammer for at udvikle og drive virksomhed.

 

Om stillingen

Du kommer til at arbejde med juridiske spørgsmål i Patent- og Varemærkestyrelsens enhed for Politik, Jura og Internationale Projekter, som samlet set består af 15 dygtige og engagerede medarbejdere. Afdelingens hovedopgaver omfatter bl.a. lovforberedende arbejde, betjening af ministeren, internationale forhandlinger, og internationale samarbejdsprojekter i regi af blandt andet EU-Kommissionen såvel som med andre landes IPR-myndigheder.

 

Du bliver en del af et team på fem akademiske medarbejdere. Vi betjener ministeren og departementet, udarbejder lovforslag på IPR-området og håndterer generelle juridiske problemstillinger. Vi deltager desuden i en række forhandlinger på EU-retligt og internationalt plan, med det formål at understøtte danske virksomheders muligheder inden for patenter, brugsmodeller, varemærker og design. Herudover leverer vi juridisk bistand til styrelsens forskellige enheder, ligesom vi bidrager med planlægning og koordinering af nationale og internationale møder.

 

Vi tilbyder et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi favner bredt og dækker af for hinanden, så du får gode muligheder for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver og for at få faglig sparring i stort som småt.

 

Om dig

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur., og du har stærke juridiske og analytiske kompetencer.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring f.eks. med lovgivningsarbejde, ministerbetjening og håndtering af politiske sager eller fra advokatkontor.

 

Du skal være indstillet på, at der er rejseaktivitet forbundet med jobbet, og at mødeaktivitet og forhandlinger ofte foregår på engelsk.

 

Det vigtigste er, at du har et godt juridisk grundlag, er engageret, resultatorienteret, udadvendt og god til at samarbejde, ligesom du skal have flair for politik og lyst til at arbejde med innovation og erhvervs- og vækstpolitik. Det er et krav, at du kan formulere dig klart og præcist både mundtligt og skriftligt.

 

Om os

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet, og vi bidrager til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre ideer til aktiver. Det er vores vision, at vi skal have Europas bedste IP-miljø for erhvervslivet.

 

Patent- og Varemærkestyrelsen har en uformel omgangstone, god kantineordning, motionsrum og en velfungerende personaleforening.

 

Om ansættelsen

Du ansættes som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

 

Ansøgning

Lyder jobbet som noget for dig, så søg via nedenstående knap "søg stilling" eller via vores hjemmeside www.dkpto.dk/job. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag skal være modtaget senest søndag den 16.februar 2020.

 

Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 8 og 2. samtaler i uge 9.

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte sektionschef Nina Lidman på tlf. 23414903 eller på e-mail nli@dkpto.dk.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse 1
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Adresse 2
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-01-2020
Udløber
16-02-2020
Kviknummer
LJA-79140072
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse
Helgeshøj Allé 81
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-01-2020
Ansøgningsfrist
16-02-2020
Kviknummer
LJA-79140072
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed