Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig med interesse for erhvervs- og vækstpolitik

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
25-04-2019

Har du lyst til at blive del af en koncern, der udfordrer dit talent og giver gode karrieremuligheder? Har du samtidigt et stærkt analysegen, og vil du være med til at styrke danske virksomheders vækst gennem øget innovation og forståelse for IPR? Så er det dig, vi mangler på holdet. Patent- og Varemærkestyrelsen søger en ny kollega, der vil være med til at bidrage til Erhvervsministeriets vision om at opnå Europas bedste rammer for at udvikle og drive virksomhed.

 

Ansøgningsfrist: 17. Maj 2019

 

Om stillingen

Du kommer til at arbejde i sektionen for erhvervspolitiske projekter, som er en del af Patent- og Varemærkestyrelsens afdeling for Politik, Jura og Internationale projekter, som samlet set består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Afdelingens hovedopgaver omfatter bl.a. økonomiske og politiske analyser, lovforberedende arbejde, betjening af ministeren samt internationale forhandlinger og samarbejdsprojekter i regi af blandt andet EU-Kommissionen samt internationale IPR-myndigheder. 

 

Sektionen for erhvervspolitiske projekter er en analyse- og policyenhed, som bl.a. deltager i nye erhvervspolitiske initiativer på IPR-området, herunder i forbindelse med udarbejdelse af det analytiske grundlag for politiske initiativer. Vi deltager i den forbindelse i en række udviklingsprojekter på både nationalt og internationalt plan, som alle har til formål at understøtte danske virksomheders muligheder for at udnytte IPR til at skabe innovation, vækst og arbejdspladser. Herudover leverer vi analyser og databehandling til brug for styrelsens kommunikationsafdeling, ligesom vi bidrager med analysekapacitet til styrelsens fremadrettede strategiske og politiske arbejde. 

 

Du bliver en del af et team på fire akademiske medarbejdere, der arbejder med forskelligartede erhvervspolitiske projekter, politikudvikling og analyser. Vi favner bredt og dækker af for hinanden, så du får gode muligheder for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver og for at få faglig sparring i såvel stort som småt.

 

Din vigtigste opgave bliver at være deltager og drivkraft i diverse projekter, ligesom du vil skulle bidrage til sektionens generelle opgaver, herunder navnlig analyser af de økonomiske og politiske konsekvenser af virksomheders brug af IPR.

 

Om dig

Du er uddannet cand.scient.pol., cand. scient. adm., cand. oecon., cand.merc., cand.merc.(jur.) eller har en anden relevant økonomisk-samfundsfaglig uddannelse.

 

Du har måske nogle års erfaring fra en brancheorganisation, konsulentvirksomhed, et ministerium eller lignende, men du kan også være nyuddannet.

 

Det vigtigste er, at du er idérig, resultatorienteret, udadvendt, har et godt humør og god til at samarbejde. Herudover må du gerne have interesse og flair for økonomi samt lyst til at arbejde med innovation og erhvervs- og vækstpolitik. Det er et krav, at du kan formulere dig klart og præcist både mundtligt og skriftligt.

 

Om os

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet, og vi bidrager til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre ideer til aktiver. Det er vores vision, at vi skal have Europas bedste IP-miljø for erhvervslivet. 

 

Vi har en uformel omgangstone, god kantineordning, motionsrum og en velfungerende personaleforening, hvor det er muligt at møde kolleager på kryds og tværs.

 

Om ansættelsen

Du ansættes som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

 

Ansøgning

Lyder jobbet som noget for dig, så søg senest den 17. maj 2019 via vores elektroniske ansøgningssystem på vores hjemmeside www.dkpto.dk/job. Læg venligst dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag ind i systemet sammen med din ansøgning. 

 

Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

 

Ansættelse forventes den 1. august 2019.

 

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte sektionschef Rune Lorentzen på tlf. 41 89 27 52 eller på e-mail rlo@dkpto.dk.   

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse 1
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Adresse 2
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-04-2019
Udløber
17-05-2019
Kviknummer
LJA-72802511
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Jura, Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse
Helgeshøj Allé 81
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-04-2019
Ansøgningsfrist
17-05-2019
Kviknummer
LJA-72802511
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Jura, Jura
Beliggenhed