Gem annonce

Fuldmægtig med interesse for cybersikkerhed søges til Erhvervsstyrelsens Team Digital Sikkerhed

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-02-2019

I en verden præget af stigende usikkerhed og øget digitalisering, kommer cybersikkerhed højere og højere på dagsorden både politisk og hos virksomheder. Vil du være med til at arbejde for, at danske virksomheder har et forsvar, der holder, når det udsættes for cyber-angreb? Og har du lyst til at arbejde med at føre politik ud i livet? Så er du måske vores nye medarbejder i Team Digital Sikkerhed. 

 

Virksomhedernes vækst og konkurrenceevne vil i de kommende år kun blive mere afhængig af, at de formår at navigere sikkert og ambitiøst i de nye teknologiske muligheder. Derfor står virksomhedernes digitalisering højt på den politiske dagsorden. Med den Nationale strategi for cyber- og informationssikkerhed og Strategi for Danmarks digitale vækst har regeringen skabt grundlaget for, at virksomheder sikkert kan udnytte nye teknologier til at skabe vækst og øge velstanden for alle danskere. Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for at føre en række af strategiernes større initiativer ud i livet, fx SikkerDigital.dk, Virksomhedsråd for it-sikkerhed og Erhvervspartnerskabet for øget it-sikkerhed. 

 

Vi arbejder med en bred vifte af emner inden for digital sikkerhed, bl.a. kunstig intelligens, security by design og security awareness. Hvis du synes, det lyder spændende, og du har stærke analytiske og formidlingsmæssige kompetencer, er du måske det rette match til teamet.   

 

Vi arbejder med at føre politiske tiltag ud i livet

I Team Digital Sikkerhed arbejder vi med at føre en række politiske tiltag ud i livet og arbejder med opgaver, der bl.a. indbefatter formidling, analyse, sekretariatsbetjening af vores råd og samarbejder på tværs af centraladministrationen.

 

Som medarbejder i teamet vil du fx kunne få følgende opgaver:

 

  • Formidlingsaktiviteter, der sætter digital sikkerhed på virksomhedernes dagsorden

  • Tæt samarbejde med erhvervsorganisationerne bl.a. som en del af sekretariatet for Erhvervspartnerskabet for øget IT-sikkerhed

  • Projektstyring af analyser, der skal afdække ny viden om, hvordan virksomhedernes sikkerhed kan styrkes

  • Løbende udvikling af nye politiske tiltag på cybersikkerheds-området.

  • Ministerbetjening 

 

 

Vi arbejder tæt sammen med en række andre aktører i staten inden for digital sikkerhed og har også mange snitflader til andre dele af Erhvervsministeriet. Som medarbejder i teamet bliver du derfor en del af en større koncern, der giver mange muligheder for at opnå ny viden, ligesom vi lægger vægt på at medarbejdere kan rokere videre i ministeriet. 

 

Fagligt stærk profil med interesse for erhvervspolitik og digitalisering 

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon. eller lignende. 

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:  

 

  • interesserer dig for erhvervspolitik (gerne digitaliseringsområdet) og politiske processer og er nysgerrig på at udforske mulighederne i ny teknologi for virksomheder  

  • er initiativrig og har nemt ved at skabe og indgå i samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere, fx andre styrelser, erhvervsorganisationer og virksomheder 

  • kan drive et projekt og holde styr på de mange opgaver og spor 

  • har analytisk og kritisk sans samt stærke formidlingsmæssige evner både skriftligt og mundtligt 

 

 

Du kan både være nyuddannet eller have et par års erfaring. Hvis du er nyuddannet, vil det være en fordel, at du har relevant studieerfaring samt interesse for digitalisering og ny teknologi. Som mere erfaren vægter vi især erfaring med projektledelse af projekter med mange interessenter og samarbejdspartnere.  

 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. De opslåede stillinger er placeret i København. 

 

Du vil blive en del af et område med knap 20 ACere med en klar samfundsvidenskabelig profil. Vi har en uformel omgangstone og et stærkt fagligt miljø, som er dybt engageret i at bidrage til den erhvervspolitiske dagsorden.   

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.   

 

Er du én af vores nye kollegaer? 

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Lotte Hviid Melsen

Teamleder

35 29 11 72

 

Lars Bønløkke Lé

Chef for Digital Vækst og IT-sikkerhed

35 29 11 77

 

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på "Søg stilling"-knappen i boksen til højre. Ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 24. februar 2019.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 9 og 10.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
24-02-2019
Kviknummer
LJA-70590325
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
24-02-2019
Kviknummer
LJA-70590325
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT og web, Politik og samfund
Beliggenhed
Gem annonce