Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig (ac) til økonomistyring i økonomienheden i Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Forsvarsministeriet

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
23-07-2019

Har du talforståelse? Er du analytisk stærk? Er du engageret og ambitiøs? Og brænder du for at arbejde med økonomistyring? Så er det måske dig vi søger til en stilling som fuldmægtig i Økonomienheden i Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup.

Om os

Økonomienheden i Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS Økonomi) er en enhed på 12 medarbejdere, som er geografisk beliggende i Ballerup (og i Ringsted, hvor 1 arbejder til dagligt). FPS Økonomi er organisatorisk forankret i Forsvarsministeriets departement (i Økonomi- og driftsafdelingen) og har et tæt samspil med de øvrige økonomienheder og de centrale økonomikontorer i departementet, selvom fokus i det daglige er på at understøtte Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Enheden styrer et budget på ca. 1,9 mia. kr.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften i Forsvaret. Forsvarsministeriets Personalestyrelse er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Om stillingen

Dine primære arbejdsopgaver vil være opgaver, der understøtter økonomistyringen af det samlede budget for Personalestyrelsens område, herunder særligt økonomiske analyser, opbygning af økonomiske modeller, controlling, udarbejdelse af prognoser/flerårsbudgetter, konsekvensberegninger mv.

Dertil kan forventes en række ad hoc opgaver, deltagelse i arbejdsgrupper og udarbejdelse af sagsoplæg mv.

Du får muligheden for at opnå erfaring med offentlig økonomistyring, og du kan forvente at blive grundigt oplært i relevante SAP-moduler, Business Object/Analysis for Office og udvikle dine kompetencer i Excel.

Vi tilbyder således en spændende stilling med varierende arbejdsopgaver i et fagligt stærkt miljø med engagerede og kompetente kollegaer, hvor trivsel vægtes højt. Der vil være fokus på, at dit potentiale udfoldes og udvikles yderligere.

Om dig

Du skal have en relevant akademisk uddannelse som cand.polit., cand.oecon.,

cand.scient.pol. eller lignende med interesse for økonomi. Du kan både være nyuddannet eller have nogle års erfaring.

Du er analytisk stærk, du har god forståelse for anvendelse af data, og du har en lyst til at arbejde med økonomistyring og analyser.

Det falder dig naturligt, at indgå i/ og skabe samarbejdsrelationer, ligesom du formår at formidle sagens kerne kort og præcist både mundtligt og skriftligt.

Du har en naturlig respekt for deadlines og evner at arbejde struktureret og selvstændigt med dine opgaver. Du udviser initiativ og handlekraft, ligesom du udviser initiativ i forhold til at imødekomme forestående problemer.

Din hverdag vil være travl og til tider omskiftelig, hvorfor du bør være forandringsparat, fleksibel og med mod på at påtage dig nye opgaver.

Ansættelsesvilkår

Aflønning vil blive fastsat i henhold til gældende AC-overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse i Forsvarsministeriet, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet. Ansættelsesstedet er Forsvarsministeriets departement med daglig tjeneste i Personalestyrelsen, Lautruphøj 8 i 2750 Ballerup.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Tine Andersen på tlf. 25 27 44 60 eller souschef Helene Sandholm på tlf. 72 81 90 88.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen eller løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Palle Hvirvelkær på telefon 72 81 96 80.

Ansøgningsfristen er onsdag den 21. august 2019. Vi forventer at holde første samtalerunde i uge 35.

Forsvarsministeriet ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle

interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at søge stillingerne.

Du kan læse mere om Forsvarsministeriets Personalestyrelse på www.forpers.dk eller om Forsvarsministeriets departement og kontorerne i Økonomi- og driftsafdelingen på www.fmn.dk.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Lautrupbjerg 1-5
2750 Ballerup
Danmark
Adresse 2
Lautrupbjerg 1-5
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-07-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74527403
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Lautrupbjerg 1-5
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-07-2019
Ansøgningsfrist
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74527403
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Analyse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed