Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frivilligkonsulent til Kultursekretariatet - barselsvikariat

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
25-05-2020
Om jobbet

Som frivilligkonsulent i Kultursekretariatet i Rudersdal Kommune kommer dine opgaver til at spænde bredt og vedrøre både administration, projektledelse, drifts- og udviklingsopgaver.

Frivilligkonsulenten er forankret i Kulturområdet, men vil indgå i samarbejder på tværs af kommunens øvrige fagområder og med eksterne aktører.

Du får ansvar for udvikling, koordinering og ledelse af tværgående indsatser, projekter og arrangementer på frivillighedsområdet herunder kommunens årlige frivilligfest og frivilligpris, aktiviteter i forbindelse med Frivillig Fredag samt nye indsatsområder for kommunens tværgående frivillighedspolitik.

Du vil fungere som sparringspartner og rådgiver for Kultursekretariatets ledelse og kollegaer i øvrige fagområder i spørgsmål og opgaver relateret til frivillighed.

Du vil herudover fungere som sekretær for den styregruppe, der har ansvaret for den tværgående koordinering af frivillighed i Rudersdal Kommune, og desuden være ansvarlig for at drive og udvikle organisationens taskforce og ambassadørgruppe på frivillighedsområdet.

Du kommer til at varetage kommunens daglige samarbejde med Frivilligcenter Rudersdal, herunder samarbejde om fælles indsatser, afholdelse af dialog- og evalueringsmøder mv.

Du får også ansvar for administration og sagsbehandling af tilskud til frivilligt socialt arbejde ( 18-tilskud) samt af tilskud til folkeoplysende voksenundervisning herunder behandling af ansøgninger, sagsfremstilling til Folkeoplysningsudvalget, udbetaling af tilskud, regnskabsaflæggelse, mellem-kommunal refusion m.m.

Din profil

Du har en relevant uddannelsesbaggrund og har viden om samt solid erfaring med frivilligt arbejde/frivillighed. Vi forventer, at du har minimum 2 års erfaring med ledelse af projekter og sagsbehandling af tilskud gerne fra en politisk styret organisation.

Du arbejder struktureret, er god til at planlægge, sætte i gang og følge op. Du har stærke relationelle kompetencer og er god til at samarbejde på tværs både internt i den kommunale organisation og eksternt i forhold til foreninger og frivillige.

Du trives godt i en politisk styret organisation og har en god forståelse for det kommunale system. Du er omhyggelig og går proaktivt til opgaverne med godt humør. Du kan bevare overblikket også under spidsbelastninger og er ikke bange for at udfordre os og komme med nye initiativer.

Derfor skal du vælge os

Du får alsidige arbejdsdage med udfordringer og vekslende opgaver. Du får ansvar og mulighed for selv at tilrettelægge og prioritere dit arbejde.

Du får indflydelse på udviklingen af frivillighedsområdet i Rudersdal Kommune, og du får gode samarbejdsparter både internt og eksternt samt mulighed for at udvide dit netværk.

Du bliver en af det samlede Kultursekretariat bestående af en lang række kollegaer med vidt forskellige baggrunde og fagligheder.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er et barselsvikariat på 30 timer om ugen i perioden den 1. august 2020 til 31. marts 2021 - evt. med mulighed for forlængelse.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og på baggrund af kvalifikationer.

Om os

Kulturområdet arbejder tværgående, er initiativtager til og medspiller i en lang række aktiviteter, såvel inden for kommunens virksomhed som uden for. Vi favner borgerne i både kultur-, fritids-, og idrætslivet. Kultur, fritid og idræt handler om kunst, aktiviteter, oplevelser, foreningsliv og frivillighed, som skaber værdi og giver mulighed for et sundt og aktivt liv.

Kultursekretariatet bor på Kulturcenter Mariehøj i Gl. Holte.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Der er frist for ansøgning den 03. juni 2020.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kulturchef Birgit Hoé Knudsen på tlf. 72 68 56 10 eller mail bhk@rudersdal.dk.

Samtaler: Forventes afholdt i uge 25 og 26 henholdsvis den 17. juni og den 24. juni 2020.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rudersdal Kommune

Adresse 1
Øverødvej 246B
2840 Holte
Danmark
Tlf
46110000
Adresse 2
2840 Holte
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
46115610
Praktisk information
Oprettet
25-05-2020
Udløber
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80327247
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Kommune, Koncernservice

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rudersdal Kommune

Adresse
Øverødvej 246B
2840
Holte
Tlf: 46110000
Praktisk information
Indrykket
25-05-2020
Ansøgningsfrist
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80327247
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Projektledelse og styring
Beliggenhed