Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fremtidens politikudviklere søges

Policy Group

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-05-2022

Kom i praktik i et Public Affairs- og kommunikationsbureau og få indblik i politisk analyse, lobbyisme og strategisk politisk kommunikation: Vi søger praktikanter til efterårssemesteret

Det analyse- og datadrevne konsulenthus, Policy Group A/S, søger praktikanter til efterårssemesteret. Interesserer du dig for Public Affairs, politikudvikling, politisk analyse og strategisk kommunikation, så har du mulighed for at blive en del af vores ambitiøse team.

Hvad kan vi tilbyde?

Tidligere praktikanter og vores studenter beskriver os som en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er en stejl læringskurve, en god, munter og uhøjtidelig stemning, stor selvstændighed i opgaveløsningen og meget variation i hverdagen.

Som praktikant får du mulighed for at få et indblik i forskellige politiske fagområder og brancher, ligesom du vil få stor erfaring med vores public affairs-metodik og -tilgang. Du vil assistere i forhold til relevante og varierende arbejdsopgaver, herunder research, analyse, skriveopgaver, økonomiske beregninger, afdækning af relevante problemstillinger, stakeholder-positioner, policy og politiske processer, medieovervågning, samt support ift. udarbejdelse af kundepræsentationer med videre. Tildelingen af ansvar vil naturligt stige i takt med, at dine kompetencer udvikler sig under praktikforløbet, da Policy Group A/S efterstræber at stå for det bedst tænkelige praktikforløb for den studerende.

Da Policy Group A/S er et analysedrevet konsulenthus, er det en fordel, hvis du:

- har interesse og flair for forskellige aspekter af den politiske analyse, herunder både den politiske og den kommunikative del, men meget gerne også den økonomiske del af analysen

- har erfaring fra en politisk styret organisation som fx et (ungdoms-)parti

- mestrer sproget og kan formå at formilde kompliceret materiale på en overbevisende måde

- har erfaring med at arbejde i Word, PowerPoint og Excel

- har en god arbejdsmoral og tager selvstændigt ansvar for dine opgaver

Vi tilbyder dig:

  • En fuldtids praktikantstilling med tiltrædelse i august/september. Vi er selvfølgelige fleksible i forhold til dit studie og eksaminer

  • En fleksibel og fagligt inspirerende arbejdsplads, hvor du arbejder i teams på et antal konkrete opgaver

Hvem søger vi?

Du er formentlig i gang med overbygningen på fx Statskundskab, Sociologi, Politologi, Retorik eller et andet relevant studie og vil gerne arbejde med policy analyse, politisk kommunikation, public affairs og generel kommunikationsrådgivning.

Du har formentlig været politisk aktiv i et ungdomsparti, og kan godt se dig selv arbejde med strategisk politisk kommunikation i fremtiden.

Du er selvstændig, du skriver godt, du er udadvendt, og du kan godt lide at få og have ansvar samt blive inddraget som en ligeværdig kollega på en uhøjtidelig og travl arbejdsplads i Indre By. Du kan arbejde med korte deadlines, og du trives med at holde mange bolde i luften på samme tid.

Har vi vakt din interesse?

Send dit CV og et par motiverende ord om begrundelsen for din ansøgning til

Vi modtager løbende ansøgninger, og søg gerne så hurtigt som muligt. For yderligere information er det muligt at tage kontakt til Mads Christian Esbensen på 26 23 48 99 eller mce@policygroup.dk 

Hvem er vi?

Policy Group er stiftet i 2012 og rådgiver bl.a. en række større og mindre virksomheder samt visse interesseorganisationer.

Vi har siden vores start oplevet stor vækst og stigende efterspørgsel efter vores metodisk velfunderede og analytiske public affairs-tilgang.

Policy Group A/S har egne kontorer i det indre København.

For mere information om Policy Group A/S henvises til vores hjemmeside: www.policygroup.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Policy Group

Adresse 1
Amaliegade 6
Adresse 1
1256 København K
Danmark
Adresse 2
Amaliegade 6
1256 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2022
Udløber
16-06-2022
Kviknummer
LJA-83620812
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Policy Group

Adresse
Amaliegade 6
1256
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-05-2022
Ansøgningsfrist
16-06-2022
Kviknummer
LJA-83620812
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed