Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarsministeriet søger to interne revisorer

Forsvarsministeriet

Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2020

Vil du være med til at føre beslutningen om at styrke den interne revisionsindsats i forsvaret ud i livet og vil du gennem din indsats være med til at gøre en forskel. Hvis du kan svare ja, så har du nu muligheden for at blive en del af Forsvarsministeriets Interne Revision.

Om os
Forsvarsministeriets Interne Revision er ansvarlig for den interne revisionsindsats i hele ministeriets koncern. Vi har som mission, at "gennem revision og rådgivning på udvalgte områder bidrage til at sikre og optimere koncernens overordnede regnskabsaflæggelse og økonomistyring".

Forsvarsministeriets Interne Revision, som har kontor i det naturskønne område på Kastellet i centrum af København, er etableret som en selvstændig afdeling i Forsvarsministeriets Departement og chefen refererer direkte til Departementschefen. Revisionen består lige nu af en revisionschef, syv interne revisorer og en studentermedhjælper.

Revisionsområdet dækker departementet og alle underliggende styrelser. Opgaverne spænder fra revision af administrative funktioner til revision af egentlig militære opgaveløsende områder. Derfor arbejder Forsvarsministeriets Interne Revision i et forskelligartet og spændende revisionsområde.

Forsvarsministeriet har besluttet, at indsatsen via intern revision skal styrkes. Det betyder, at flere og nye revisionsområder skal initieres inden for hovedområdet; Operationel revision og her med fokus på juridisk-kritisk revision og skyldige økonomiske hensyn. Hertil kommer, at nye revisionsområder skal udvikles ud fra gennemførte strategiske analyser om væsentlighed og risiko, fx revision af IT-systemer og -processer.

Forsvarsministeriets Interne Revision er en moderne statslig arbejdsplads, hvor krav om høj produktivitet og kvalitet sættes sammen med muligheden for personlig frihed i tilrettelæggelsen og gennemførelsen af arbejdet. I Forsvarsministeriets Interne Revision lægger vi stor vægt på din videreudvikling, både gennem udfordrende opgaver og relevant videreuddannelse. Balancen mellem opgaveløsningen og de personlige behov for frihed søges balanceret gennem fleksible arbejdsforhold og inden for en arbejdsugen, som gennemsnitlig tilstræbes at være på 37 timer.

Om stillingen
Med beslutningen om at styrke den interne revision, så ansætter Forsvarsministeriets Interne Revision nu blandt andet to interne revisorer, der selvstændigt eller som en del af et mindre team skal kunne planlægge, gennemføre og afrapportere tildelte revisionsprojekter.

Som intern revisor kommer du til at indgå i arbejdet med at identificere og beskrive relevante revisionsområder. Dette gøres ud fra kendskab til forretningen, identificerede risikoområder eller gennem strategiske analyser og her med udgangspunkt i risiko og væsentlighed. I starten vil du derfor komme til at arbejde sammen med kollegaer, som har den fornødne forretningsindsigt.

Du vil efter en oplæringsperiode komme til at skulle forestå planlægningen, gennemførelsen og afrapporteringen af tildelte revisionsprojekter selv, hvilket gøres med direkte reference til chefen for Forsvarsministeriets Interne Revision. Du kommer derfor til selv at skulle stå overfor "kunden", hvor du dels skal forestå revisionen, men også sikre kundens forståelse for arbejdet, konklusionerne og anbefalingerne. Arbejdet vil også skulle gennemføres som en del af et mindre team, alt efter opgavens karakter.

Om dig
Vi lægger vægt på, at dine analytiske og kommunikative kompetencer er i top. Det er også væsentligt, at du har lysten og evnen til at kunne nedbryde en opgavebeskrivelse til konkrete revisionshandlinger og efterfølgende føre revisionen "ud i livet". Her vil du blandt andet komme til at forestå dialogen med de styrelser eller myndigheder, som du reviderer.

Du er formentlig uddannet som cand. merc. aud. (evt. med erfaring i IT-revision), cand. merc. jur. eller måske noget helt andet.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP systemet, men det er ikke et krav. Du skal derimod være skarp til anvendelse af Excel.

Du forstår og kan anvende principperne i intern revision og det vil derfor være en fordel, hvis du har et par års erfaring fra interne revision i andre virksomheder. Hvis du ikke har uddannelse som intern revisor, så vil væsentlig erfaring fra arbejdet i controllerfunktioner være en fordel. Hvis du ikke har uddannelse som revisor, så kan vi hjælpe dig med at få dette og du skal derfor have lysten til at videre- og/eller efteruddanne dig inden for fagområdet.

Du kan også være forholdsvis nyuddannet revisor, der har lyst til at lære og få erfaring i funktionen som intern revisor.

Du har lyst til at være en del af et mindre uformelt team, hvor dagligdagen er præget af en uformel tone men også af, at der er mange opgaver, som skal løses.

Ansættelsesvilkår
Hvis du er akademiker, vil aflønning blive fastsat i henhold til gældende AC-overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Hvis du er officer fra Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen, vil ansættelsen kunne ske efter protokollat om officerer under Forsvarsministeriet til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Indplaceringen vil være i løngruppe fire, som omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter eller løngruppe 5, som omfatter majorer/orlogskaptajner. Stillingens indhold justeres i forhold til den valgte kandidat.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand inden for Forsvarsministeriets område, kan du vælge fortsat at være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte. Såfremt du er udpeget til en international mission, bedes du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Det er en forudsætning for ansættelse i Forsvarsministeriet, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Kastellet i København.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Forsvarsministeriets Interne Revision, Søren Tang på telefon 25415234.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Heino Hansen på telefon 72819131

Ansøgningsfrist er 14. april 2020 og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 17 og 18.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på fmn.dk


Ansøgning
Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

Vurdering af din ansøgning
Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling inviteres relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

Samtaler
Vi inviterer normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cvet.

Tilbagemelding
Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 9
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79931074
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 9
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-03-2020
Ansøgningsfrist
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79931074
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale
Beliggenhed